FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3peat
Citirajte me
Citirajte me
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne zelim da budemo nikakvi dinami, zvezde khurci palci, budimo Sarajevo, a ugledat se treba dalje od Balkanskih timova prema evropi.... Ima dalje od Balkana....amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:40Iduća sezona igrackim kvalitetom će biti katastrofa. Borac, Zrinjski egzodus igrača, kone slave produženje ugovora Ikicu i dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
Mi ako zadržimo 90 posto ovog igračkog kadra, uz jaku upravu, i finansijsku stabilnost koju imamo, bicemo bosanski Dinamo.
amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:40Iduća sezona igrackim kvalitetom će biti katastrofa. Borac, Zrinjski egzodus igrača, kone slave produženje ugovora Ikicu i dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
Mi ako zadržimo 90 posto ovog igračkog kadra, uz jaku upravu, i finansijsku stabilnost koju imamo, bicemo bošnjački Dinamo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskren da budem,uopste nisam dobio info da ide Kovacevic. Dobio sam bio info,a to sam ujedno i podijelio sa vama,da bi nam trebao doci Strahinja Manojlovic,ali sumnjam da ce njega baciti u vatru.@kanarinac podijeli brate s nama,ne znam ni ja uvijek sve,vecinom pohvatam sve ali **** tu smo da podijelimo s rajom 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ti si Sarajevska verzija Almira iz Zenice jedino je on jaci indsajder od tebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:51Iskren da budem,uopste nisam dobio info da ide Kovacevic. Dobio sam bio info,a to sam ujedno i podijelio sa vama,da bi nam trebao doci Strahinja Manojlovic,ali sumnjam da ce njega baciti u vatru.@kanarinac podijeli brate s nama,ne znam ni ja uvijek sve,vecinom pohvatam sve ali **** tu smo da podijelimo s rajom![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:47Ne zelim da budemo nikakvi dinami, zvezde khurci palci, budimo Sarajevo, a ugledat se treba dalje od Balkanskih timova prema evropi.... Ima dalje od Balkana....amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:40Iduća sezona igrackim kvalitetom će biti katastrofa. Borac, Zrinjski egzodus igrača, kone slave produženje ugovora Ikicu i dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
Mi ako zadržimo 90 posto ovog igračkog kadra, uz jaku upravu, i finansijsku stabilnost koju imamo, bicemo bosanski Dinamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje bosanski Bajern.amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:40Iduća sezona igrackim kvalitetom će biti katastrofa. Borac, Zrinjski egzodus igrača, kone slave produženje ugovora Ikicu i dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Almira prebaciti u pitare!HeraklitMracni je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:01Ti si Sarajevska verzija Almira iz Zenice jedino je on jaci indsajder od tebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:51Iskren da budem,uopste nisam dobio info da ide Kovacevic. Dobio sam bio info,a to sam ujedno i podijelio sa vama,da bi nam trebao doci Strahinja Manojlovic,ali sumnjam da ce njega baciti u vatru.@kanarinac podijeli brate s nama,ne znam ni ja uvijek sve,vecinom pohvatam sve ali **** tu smo da podijelimo s rajom![]()
![]()
Vidi ga sto se nalozio da bije crnce ko ameriMortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:02Stroj1946 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:47Ne zelim da budemo nikakvi dinami, zvezde khurci palci, budimo Sarajevo, a ugledat se treba dalje od Balkanskih timova prema evropi.... Ima dalje od Balkana....amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:40Iduća sezona igrackim kvalitetom će biti katastrofa. Borac, Zrinjski egzodus igrača, kone slave produženje ugovora Ikicu i dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
Mi ako zadržimo 90 posto ovog igračkog kadra, uz jaku upravu, i finansijsku stabilnost koju imamo, bicemo bosanski Dinamo.![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sumnjiva mi ova šutnja, kod kona, kao da znaju nešto, što mi ne znamo...
Realno i ti si sumnjiv...Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:31Sumnjiva mi ova šutnja, kod kona, kao da znaju nešto, što mi ne znamo...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brat @historičar samo o Zvezdi i Željezničaru piše 

Pominjete ranije sezone, livaka, letica itd, a niko da se sjeti onog supljaka sto je sa 50m primao golove i zbog kojeg smo kiksali 80 puta
NEMA NAZAD
Moras biti precizniji
Alaim, Bandovic, Ostrakovic, itd???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pavlović

- SedrenikHz
- Kontakt:
Kad vidiš da ti najveći konkurent slavi produžavanje ugovora sa Ikićem, moženo reći da smo izuzetni napredovali.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kovi treba stručniji trener i čvrsta ruka da ga utegne malo i on ce bit top golman.
Od mene svakom golmanu nasem, svaki kiks halal bio, ali Bandoviću ono protiv Borussie ne mogu halalit, to mi je 5 godina zivota uzelo...
Od mene svakom golmanu nasem, svaki kiks halal bio, ali Bandoviću ono protiv Borussie ne mogu halalit, to mi je 5 godina zivota uzelo...
Ima u Slobodi dobar lijevi bek, ističe mu ugovor. Ako Pidro nije više što je bio, ovaj može poslužiti. Brz, prodoran, kad puca penal ja bih smio kuću staviti na njega da će mrežu probiti, jedino centaršut malo kaska, ali ništa strašno. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Dave, EastMadness, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, MokraKifla, muhamedhulk, riki46, Rule_hz, stokastoka23 i 104 gosta.