Ali glasati za stranku u kojoj se nesto pita ovaj debil i gdje je predsjednik stranke Niksic.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.
Lako moguće da je još jedan u nizu SDA igrača koji radi iz prikrajkaASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:07Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.
Veoma moguće.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:09Lako moguće da je još jedan u nizu SDA igrača koji radi iz prikrajkaASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:07Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.![]()
Po tom pitanju je najgore prilagođavanje. Ja sam uvijek pozdravljao po onom što odgovara osobi koju pozdravljam a sad pokušavam isključivo po svom.
I onda meni kažu da mrzim dijasporu kad kažem da se naš čovjek ne može promijeniti samim prelaskom granice.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
Sta god mislili o Bakiru, ono sto je rekao o tzv. "slucaju Novalic" apsolutno je na mjestu.
srbi i hrvati su preuzeli drzavu i sada je koriste za gonjenje Bosnjaka.
Evo od tuge mi je suza krenula.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
Sta god mislili o Bakiru, ono sto je rekao o tzv. "slucaju Novalic" apsolutno je na mjestu.
srbi i hrvati su preuzeli drzavu i sada je koriste za gonjenje Bosnjaka.
Suditi citavoj dijaspori na osnovu poremecenog Dzekija je bas legitimno.ASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:14I onda meni kažu da mrzim dijasporu kad kažem da se naš čovjek ne može promijeniti samim prelaskom granice.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
srbi i hrvati su preuzeli drzavu i sada je koriste za gonjenje Bosnjaka.![]()
Znam da si veliki vjernik, i mnogo poštujem što si glasno kontra SDA i njihove politike, jer je mnogo lakše nama što nismo u vjeri nego tebi, kojeg će proglasiti izdajicom i šta već ne, jer se oni predstavljaju kao lice vjere a daleko su od nje koliko i Helčo i ja.
Bošnjaci su dugo prizivali na političkoj sceni jednog intelektualca koji se školovao u inostranstvu, falio im modernista prozapadnih shvatanja. I Mirsad je popunio tu rupu
Naravno, to je eliminatorno.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 8 gostiju.