Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Građani srpske nacionalnosti, pridružite se svojoj vojsci i policiji u potjeri za ekstremistima. Ostali građani, muslimanske i hrvatske nacionalnosti, moraju na svoje kuće i stanove izvjesiti bijele zastave i na ruke staviti bijele trake. U protivnom, snosit će teške posljedice." - poruka je koja je preko Radija Prijedor upućena svim građanima ove općine, a ista godinama odzvanja mnogima u glavama onih koji su uspjeli preživjeti torture.
31. maja 1992. godine na području općine Prijedor počelo je sistemsko čišćenje uglavnom Bošnjaka i Hrvata koje je u konačnici rezultiralo s 3.176 ubijenih ljudi među kojima 102 djece mlađe od 18 godina.
Najmlađa žrtva u Prijedoru bila je tromjesečna beba Velid Softić, dok je najstarija ubijena bila 95-godišnja Zlata Kekić.
31. maja 1992. godine na području općine Prijedor počelo je sistemsko čišćenje uglavnom Bošnjaka i Hrvata koje je u konačnici rezultiralo s 3.176 ubijenih ljudi među kojima 102 djece mlađe od 18 godina.
Najmlađa žrtva u Prijedoru bila je tromjesečna beba Velid Softić, dok je najstarija ubijena bila 95-godišnja Zlata Kekić.
Ja bih recimo uvijek prije glasao za Karadžića nego za onog kera Bećirevića sto na skupu krmojeda citira hadise.
A imao je osim toga jos ispada
neofirno bas pokusava provuci nesto vjerski do glasača kroz stranku koja ne priznaje bilo kakvog boga , izlazi kao lice te stranke , s dvije kontradiktorne ideologije i hoće da bude presjednik za sve nas
( ispred Bošnjaka). E ne može , mrš u pizdu materinu.
A imao je osim toga jos ispada
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Bešiću ništa se drugo od tebe ni ne očekuje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A koga je doveo iz BGa to nigdje nisam vidio?legenda reala je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:53Ma kakva njegova politika lik je prenaivan za bh političku scenu, prvo kaze da bi iso sa SDA ako imaju dobar program to ga odma eliminise kod opozicije i tog nekog glasačkog tijela, onda jos gluplji potez jucer dovede nekog lika iz BG da mu vodi proteste ovi to jedva dočekaju i normalno naprave udar struja iz bg na Bošnjake i sl gluposti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Najavljivač je Rom iz Zapadne Srbije koji živi u Sarajevu gdje radi i gdje je oženjen ali i dalje priča ekavicu što je jak argument za SDA da je to četnički skup.L-Train je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:11A koga je doveo iz BGa to nigdje nisam vidio?legenda reala je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:53Ma kakva njegova politika lik je prenaivan za bh političku scenu, prvo kaze da bi iso sa SDA ako imaju dobar program to ga odma eliminise kod opozicije i tog nekog glasačkog tijela, onda jos gluplji potez jucer dovede nekog lika iz BG da mu vodi proteste ovi to jedva dočekaju i normalno naprave udar struja iz bg na Bošnjake i sl gluposti
Imao sam ja dileme za koga glasati na proslim , Komsic ili Dzaferovic , al na vrijeme sam prepoznao da će i bez mog glasa Zeljko pobjedit tako da je glas za Šefika bio neminovan. To za predsjednika.
Tamo one ostale pizdarije sta vec ima , Ze Do kanton i one liste glasao sam za nekog iz stranke za BIH ni dan danas ga ne znam
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Pa kod nas tamo da se predje na ovaj sistem u Americi rasizma i dominacije jedne grupe i ugnjetavanjr drugih(u neku ruku su vecina nasih politicara imali iskustvo sa u neku ruku slicnim sistemom), pa pola njih bih postalo “supremisti” i tako ta sranja preko noci da bi se odrzali na poziciji. Nije njima bitan sistem ili religija/nacija/qurcina vec status/novac/moc i nacin kako to zastiti i zadrzati. Sto se tice tih prelazak iz ekipa u ekipu, u ovom slucaju vjere mislim da ima slucajeva koji su iskreno “presli”. Ali ti se ljudi uglavnom kriju po zadnjima safovima i isticu skromnoscu a ne zloupotrebom safova za vec svi znamo sta.Marsal je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:59Pisao sam već, profesor u Zenici koji je sad član SDA i nosilac liste i mogu slobodno reći među 5 najvažnijih SDA-ovaca u Zenici je čovjek koji je bio zakleti ateista, na predavanjima ismijavao Boga, sprdo se na račun vjere (predavo filozofiju i sociologiju), pričao kako vjeruje u dobru kapljicu i vinonajednom kada postaje član SDA počinje posjećivat džamiju, prvi saf je njegov, selam alejk je jedini pozdrav i Bog i Allah su najednom nešto vrijedno poštovanja.
Privatno se i dalje dere kruška i vino ali heeeej.
Mogu mislit šta će tek Baketova kćerka kad na nju dođe redona ipak ima određeni status, kćerka Bakira zaštitnika Bošnjaka i unuka Alije, pisca remek djela i oca nacije.
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 31 maj 2020, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pričaj ti sta hoces al on im je dosao na volej sa ovim skupom, ljudi imaju takvu masineriju da ce kod prosjecnog covjeka proci priča da je ovo bio četnički skup, ako zelis vlast u BIH moras biti dosta lukaviji posten covjek ne moze proci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ne piši više u vezi ovih stvari dok te raja na forumu još imalo uvažava.RollMan je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:15Imao sam ja dileme za koga glasati na proslim , Komsic ili Dzaferovic , al na vrijeme sam prepoznao da će i bez mog glasa Zeljko pobjedit tako da je glas za Šefika bio neminovan. To za predsjednika.
Tamo one ostale pizdarije sta vec ima , Ze Do kanton i one liste glasao sam za nekog iz stranke za BIH ni dan danas ga ne znam
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Pa naravno.legenda reala je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:18Ma pričaj ti sta hoces al on im je dosao na volej sa ovim skupom, ljudi imaju takvu masineriju da ce kod prosjecnog covjeka proci priča da je ovo bio četnički skup, ako zelis vlast u BIH moras biti dosta lukaviji posten covjek ne moze proci
Rekao sam već da Dino treba biti glavna opozicija u Sarajevu.
Poznaje ih. Zna ih tući njihovim metodama.
Kaad bi trebala biti ova odluka za pritvor ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne razumijem vas, zasto se to gleda tako u ekstremima. Bitnije je pogledati sta je on radio u proslosti sa svojim politickim djelovanjem, trenutnim i buducim planovima. A ako mislite da ce SDA i koalicije sa njom kao strankom ili njenim pojedincima nestati preko noci onda ste naivniji od francuske sobarice
I dalje sam SDA bot ?ASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:21Pa naravno.legenda reala je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:18Ma pričaj ti sta hoces al on im je dosao na volej sa ovim skupom, ljudi imaju takvu masineriju da ce kod prosjecnog covjeka proci priča da je ovo bio četnički skup, ako zelis vlast u BIH moras biti dosta lukaviji posten covjek ne moze proci
Rekao sam već da Dino treba biti glavna opozicija u Sarajevu.
Poznaje ih. Zna ih tući njihovim metodama.

TheChief je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:13Hadzikadic ne moze nikako biti lider opozicije, jer jednostavno covjek nije tip koji je sposoban igrati po pravilima bh. politike.
Trenutno jedini covjek koji je, po meni, spreman da se nosi protiv SDA je Konakovic.
Mozda nije najsavrseniji ali boljeg nemamo.
Jel Besko jedini tip na forumu koji priznaje da je SDA glasac,mislim da takvog pored njega nemamo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jedini od kojeg sam vidio priznanje i na forumu i u realnom zivotu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mene nije zakinuo nigdje, a i kune su Aliju. Sta sam mogao.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:19Da, jako je pametno glasati za kriminalca i lika koji ti je ojadio grad![]()
dolazim sebi

Ma jok nego se nisam fino izrazio

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!