Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
MA oni su radnicki klub, moraju se sami snalazit sta ces
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Husrefu 200.000
A od imovine imate 3 masine na ime Dulje
3 terena na ime Tana
Gdje ste ujrali zemlju od p.d butmir
A od imovine imate 3 masine na ime Dulje
3 terena na ime Tana
Gdje ste ujrali zemlju od p.d butmir
- UstanikSBII
- Kontakt:
Da se ja pitam kao pojedinac izašao bih! Za ovu korupciju se odgovorni svi klubovi u federaciji BiH koji imaju daleko veći utjecaj od jednog Borca i ne mogu se načuditi da su Sarajevo, Željo, Široki, Zrinka, Velež, Tuzla C kleknuli pred ove kriminalce! Da nema niti jedan klub mrvicu digniteta da se usprotivi ovome! Poraza je i prekid Kup takmičenja, poraz pravne države i sporta kao neovisnog o politici! Ponovo se vraćamo nazad umjesto da idemo naprijed!HeraklitMracni je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:29Sto se niste dogovorili sa Zrinskim pa zajedno izašli pred javnost , ovako i vi vise niste složni ...UstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:27Kapitulacija države ponovo pred RSom nažalost nije nam ništa ostalo drugo nego![]()
![]()
![]()
![]()
nadati se da nas Vice neće dugo karati da će nam srediti pelene da nije kriminalac da ćemo svi zbog osobnih interesa pokloniti novom kriminalcu. Kapitulacija normalne države se nastavlja priče o tisućljetnoj Bosni i Hercegovini su samo bajke jer ovdje hebe ko stigne! Za nadati se da će 9 mjeseci donijeti katastrofu koja se već vidi pa da se i država protrese od temelja! Pa šta nam Bog da samo da se ne puca!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Je li ovo i u 8 godinu ulazimo , a da neko titule ni pomirisao nije...? 

-
- Kontakt:
Kako vidim u medijima jedini Tuzla CITY javno kritičnije odluku nisam nigdje vidio neki Oštar govor iz NK Široki Brijeg ?UstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:34Da se ja pitam kao pojedinac izašao bih! Za ovu korupciju se odgovorni svi klubovi u federaciji BiH koji imaju daleko veći utjecaj od jednog Borca i ne mogu se načuditi da su Sarajevo, Željo, Široki, Zrinka, Velež, Tuzla C kleknuli pred ove kriminalce! Da nema niti jedan klub mrvicu digniteta da se usprotivi ovome! Poraza je i prekid Kup takmičenja, poraz pravne države i sporta kao neovisnog o politici! Ponovo se vraćamo nazad umjesto da idemo naprijed!HeraklitMracni je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:29Sto se niste dogovorili sa Zrinskim pa zajedno izašli pred javnost , ovako i vi vise niste složni ...UstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:27Kapitulacija države ponovo pred RSom nažalost nije nam ništa ostalo drugo nego![]()
![]()
![]()
![]()
nadati se da nas Vice neće dugo karati da će nam srediti pelene da nije kriminalac da ćemo svi zbog osobnih interesa pokloniti novom kriminalcu. Kapitulacija normalne države se nastavlja priče o tisućljetnoj Bosni i Hercegovini su samo bajke jer ovdje hebe ko stigne! Za nadati se da će 9 mjeseci donijeti katastrofu koja se već vidi pa da se i država protrese od temelja! Pa šta nam Bog da samo da se ne puca!
Napisao ga Zlaja Šarić, to je isto kao da Mohikanac piše objektivne tekstoveUstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:30https://sc....sport....ba/kraljevstvo-jednoglasnih-odluka-prekid-sezone-poklon-novom-gazdi-od-klimaca-glavama-iz-nsbih/
Odličan članak!

- UstanikSBII
- Kontakt:
Da s o u Kini ušli bi u godinu zmaja! Pošto smo u BiH ulazimo u godinu mraka i gov.ana

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Deveta za 6 mjeseci

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve kradeno kao sto ste i kamp kradjom gradili
Šaric Zlaja obliže nam jaja,dzukac bio dzukac ostaosampras je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:36Napisao ga Zlaja Šarić, to je isto kao da Mohikanac piše objektivne tekstoveUstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:30https://sc....sport....ba/kraljevstvo-jednoglasnih-odluka-prekid-sezone-poklon-novom-gazdi-od-klimaca-glavama-iz-nsbih/
Odličan članak!![]()
Olimpic i Krupa znaci nece igrati na svojim stadionima 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Denchi, napuši se malo sa tim lajkovima.
pichko
pichko
Nevjerovatno kako brzo na taj nivo uvreda spadneš, ko da si na prepucavanjima tamo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vi fakat pojedoste m.uda.prosle sezone vam uvalimo tricu na smetljarniku , zaledimo vas na -20, uzmemo duplu.ove sezone iz zajebancije uzmemo titilu i do kraja vas popisamo
Ma šta me lajka koji qrc, nisam ja Vanja da živim od toga.
Dabogda mu se ruka osušila ko god pritisne lajk na moj post.
Dabogda mu se ruka osušila ko god pritisne lajk na moj post.
Ne mogu, tvoj nik me podsjeca kad smo vam slozili 3 komada na grbavici a letili ste prije tog derbija, i Amawa je taj poraz najvise bolio sam je priznao....
Mogu mislit vasu bol u ovim danima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moze nam se.
#vicohvalati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo smo jednu stvar al bas za*ebali.. 1946. godine... sto vas ne ugasismo. Ostavili vam skrge.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Da li je realno da savez prekida ligu da zeljo ne bi otišao u stečaj ??? Da im poklanja licencu za Evropu kako bi dobili mizernu finansijsku injekciju ?? Zar smo na to spali da čitava liga ispašta zbog nečijeg finansijskog kraha ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.