Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve kradeno kao sto ste i kamp kradjom gradili
Šaric Zlaja obliže nam jaja,dzukac bio dzukac ostaosampras je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:36Napisao ga Zlaja Šarić, to je isto kao da Mohikanac piše objektivne tekstoveUstanikSBII je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:30https://sc....sport....ba/kraljevstvo-jednoglasnih-odluka-prekid-sezone-poklon-novom-gazdi-od-klimaca-glavama-iz-nsbih/
Odličan članak!![]()
Olimpic i Krupa znaci nece igrati na svojim stadionima 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Denchi, napuši se malo sa tim lajkovima.
pichko
pichko
Nevjerovatno kako brzo na taj nivo uvreda spadneš, ko da si na prepucavanjima tamo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
Vi fakat pojedoste m.uda.prosle sezone vam uvalimo tricu na smetljarniku , zaledimo vas na -20, uzmemo duplu.ove sezone iz zajebancije uzmemo titilu i do kraja vas popisamo
Ma šta me lajka koji qrc, nisam ja Vanja da živim od toga.
Dabogda mu se ruka osušila ko god pritisne lajk na moj post.
Dabogda mu se ruka osušila ko god pritisne lajk na moj post.
Ne mogu, tvoj nik me podsjeca kad smo vam slozili 3 komada na grbavici a letili ste prije tog derbija, i Amawa je taj poraz najvise bolio sam je priznao....
Mogu mislit vasu bol u ovim danima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moze nam se.
#vicohvalati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo smo jednu stvar al bas za*ebali.. 1946. godine... sto vas ne ugasismo. Ostavili vam skrge.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Da li je realno da savez prekida ligu da zeljo ne bi otišao u stečaj ??? Da im poklanja licencu za Evropu kako bi dobili mizernu finansijsku injekciju ?? Zar smo na to spali da čitava liga ispašta zbog nečijeg finansijskog kraha ???
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nešto se ne sjećam da ste se tako smijali u periodu 2007-2015? 
Šalu na stranu, kad uzmeš ukradeni penal u Bijeljini 2017., pa čak i prokockanu naredne godine 0:3 u 85' minutu, gdje opet poslije par kola Zrinjski na Grbavici kod negativnog rezultata napadač onaj Hajdarević rukom uštopo loptu i dao gol, a sudija ništa kao ni u Bijeljini, onda mi nije toliki žal jer znam da smo dali od sebe sve u te dvije sezone. Druga stvar ljeto nakon što je Sarajevo 2015 uzelo titulu, mi smo imali baš lijepo ljeto u Europa Ligi... Balzan, Ferencvaroš, a Bgm uz malo sreće i Standard Liege bi bio izbačen. Još na to dodaš da je par mjeseci prije toga tako zanimljivo proljeće bilo u borbi za titulu, gdje je derbi 3 kola pred kraj na Koševu bio po posjećenosti ono ala derbiji s početka 2000-tih. Tako da ne žali se baš toliko. Plus kup prije 2 godine nam je malo i utalilo tu glad.
Biće još ratova(sportskih
) između Plavog i Bordo dijela Šehera!
Šalu na stranu, kad uzmeš ukradeni penal u Bijeljini 2017., pa čak i prokockanu naredne godine 0:3 u 85' minutu, gdje opet poslije par kola Zrinjski na Grbavici kod negativnog rezultata napadač onaj Hajdarević rukom uštopo loptu i dao gol, a sudija ništa kao ni u Bijeljini, onda mi nije toliki žal jer znam da smo dali od sebe sve u te dvije sezone. Druga stvar ljeto nakon što je Sarajevo 2015 uzelo titulu, mi smo imali baš lijepo ljeto u Europa Ligi... Balzan, Ferencvaroš, a Bgm uz malo sreće i Standard Liege bi bio izbačen. Još na to dodaš da je par mjeseci prije toga tako zanimljivo proljeće bilo u borbi za titulu, gdje je derbi 3 kola pred kraj na Koševu bio po posjećenosti ono ala derbiji s početka 2000-tih. Tako da ne žali se baš toliko. Plus kup prije 2 godine nam je malo i utalilo tu glad.
Biće još ratova(sportskih
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- feniksptica
- Kontakt:
Slabo to nešto, tek 5-6 ste stavili dosad
Ocekujem bar 20.
kolezeljovac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:55Nešto se ne sjećam da ste se tako smijali u periodu 2007-2015?
Biće još ratova(sportskih) između Plavog i Bordo dijela Šehera!
To Kole...Yebi ga, vidi se da i u plavom dijelu sehera ima pametnih momaka i da nije sve poput pojedinih... "Odbij od tora..."
Prvo let pa 3
I pad je let
I pad je let
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Ako napises ista pametno mozda te i nagradimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svako ima neki sušni period, što neko napisa, tad ste nam brojali Bajrame bez trofeja.kolezeljovac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:55Nešto se ne sjećam da ste se tako smijali u periodu 2007-2015?
Biće još ratova(sportskih) između Plavog i Bordo dijela Šehera!
Taj derbi 2015. se nikad više neće nadmašit po posjeti. Brat bratu 25 milja je bilo. Pun jug, pun sjever, pun istok, puna vaša dva ulaza na zapadu, 80% sjeverozapada ispunjeno. Samo ta tampon zona na zapadu bila prazna.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moj te boli ko 20 drugih
Isti si mati
Samo vi likujte a prvi cete da se dignete protiv saveza vec u augustu !
Ovo je sramotno da se kup nece nastaviti da Borac ne ostane bez europe, sramotno kakvi "bosnjaci" sjede u savez, ove koji dokazano zele zlo BiH i Bh fudbalu ne treba ni spominjati.
Kriminal i korupcija, licni interesi iznad svega.
Ovo je sramotno da se kup nece nastaviti da Borac ne ostane bez europe, sramotno kakvi "bosnjaci" sjede u savez, ove koji dokazano zele zlo BiH i Bh fudbalu ne treba ni spominjati.
Kriminal i korupcija, licni interesi iznad svega.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.