Forum
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
Re: Forum
ko me (wolverine) je banovo radi komentara "zivio hitler!". pa to je madafakin sarkazam upucen na post koji je vrijedjao i blatio jevreje, i radi toga dobijem ban od 7
toliko spamanja i trolanja na forumu koje ostane nekaznjeno i nezapazeno a ja radi sarkazma dobijem ban. niđe veze.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
ja. ko će drugi.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
to zasluzuje 7 dana? forum vrvi spamom i vrijdjanjem a ja dobijem radi sarkazma ban.
ima nas koji ne kontamo sarkazam.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
da, imas pravo, mnogo je vjerovatnije da sam ja ustvari nacista, i da pozivam svog svog kolegu iznad da oformimo nacisticki pokret bosne i hercegovine.
Sa tim se ni u ludilu ne zajebavajilidžanski dijamant je napisao/la:da, imas pravo, mnogo je vjerovatnije da sam ja ustvari nacista, i da pozivam svog svog kolegu iznad da oformimo nacisticki pokret bosne i hercegovine.
Support Velez, It's logical! ★
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zašto ti je trebalo da to govoriš? Mislim koji ti je bio cilj? Pažnju si sigurno privukao! 
- Nail for Real
- Kontakt:
Glupo je dobio ban 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Glupo je dobio ban
nikad ali nikad ne treba napisati ili reći živio hitler,s time se ne treba zajebavati,jer kako bi izgledalo da neko napiše na forumu živio karadžić?
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma dobro, zaebancija, pa nije on nacista jbtekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Glupo je dobio ban
nikad ali nikad ne treba napisati ili reći živio hitler,s time se ne treba zajebavati,jer kako bi izgledalo da neko napiše na forumu živio karadžić?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Ma dobro, zaebancija, pa nije on nacista jbtekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Glupo je dobio ban
vjerovatno nije,ali se s tim ne treba zajebavati
Kako mogu ugasiti svoj account na ovom forumu?
Hvala.
Hvala.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Adminu kazes koju za trajni ban.Toliko ti ja mogu pomociButmiran je napisao/la:Kako mogu ugasiti svoj account na ovom forumu?
Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
ono za hitlera sam napisao samo da nadopunim kolegin post iznad, koji je to ocito zaboravio napisat u svom antijevrejskom postu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ilidžanski dijamant je napisao/la:ono za hitlera sam napisao samo da nadopunim kolegin post iznad, koji je to ocito zaboravio napisat u svom antijevrejskom postu.
i napisao živio hitler?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
NEKO MI OD SINOĆ KONSTANTNO BRIŠE POSTOVE NA TEMI O LIVERPOOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brišu se postovi mnogima, ne samo tebi. Razlog vjerovatno znaš ali to ti ne smeta da postavljaš po deseti put to pitanje.
Vom Jäger zum Gejagten
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Znači odsad se ne smijem zezati po temama

naravno da smiješ, ali sve u granicama i ne previše odstupanja od teme.
za nešto više imaš svoju omiljenu destinaciju na forumu, chat.
za nešto više imaš svoju omiljenu destinaciju na forumu, chat.
Vom Jäger zum Gejagten
- anton 1983
- Kontakt:
Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.