PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Pitari, zahvaljujući načelniku Ajnadžiću, opet ne možete na Koševu evropsku tekmu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj nemojte da pišem ovdje šta i kako je u FKS što se tiče finansijske strane. Ne bi volio da neki ostanu bez posla, ili da inspekcija ne napiše kazne. Ali nemojte sami sebe lagati.. Budite sretni što se za 60-90 dana uspjevaju oprati sumnjivi novci kako bi uposlenici, igrači i ostali dobijali zaslužene plate!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vico srbine kitari su uz tebe
-
- Kontakt:
VICini VICkasti VICeprvaci sa grbaVICe
-
- Kontakt:
Neki peru milione a neki nemaju ni vode da guzice operukolezeljovac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 15:36Joj nemojte da pišem ovdje šta i kako je u FKS što se tiče finansijske strane. Ne bi volio da neki ostanu bez posla, ili da inspekcija ne napiše kazne. Ali nemojte sami sebe lagati.. Budite sretni što se za 60-90 dana uspjevaju oprati sumnjivi novci kako bi uposlenici, igrači i ostali dobijali zaslužene plate!

Pa nije nama dulja bezze poslo masine za pranje. Sve su to pitarske podvale i mutne radnje

Peru pare...sunce ti nepismeno znas li ti sta je pranje para.... Oj ovakvi 5g antene skidajju sa zgrada (antene od kablovske)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hahahahahahahaahkolezeljovac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 15:36Joj nemojte da pišem ovdje šta i kako je u FKS što se tiče finansijske strane. Ne bi volio da neki ostanu bez posla, ili da inspekcija ne napiše kazne. Ali nemojte sami sebe lagati.. Budite sretni što se za 60-90 dana uspjevaju oprati sumnjivi novci kako bi uposlenici, igrači i ostali dobijali zaslužene plate!

-
- Kontakt:
[quotew=TheIvicnjak post_id=7639496 time=1590937482 user_id=46796]
[/quote]
Tele bio i ostao
[/quote]
Tele bio i ostao

Ukrali zemlju za neki teren u butmiru koji zovu pitari kamp
Koronari 46
Koronari 46
Jesu ovi strumpfovi smijesni.... al kmecanje im ide na najjace. Jos nakon sutra...
Uzimam kokice.
Uzimam kokice.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Koronaši Vicini
Kme kme kme
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Orde vicine
Jedno pitanje za poznavaoce pravila nase lige.
Kojem treneru se pripisuje titula Sarajeva ove godine (ako se prekine)?
Jel Husrefu ili Vinku?
Ima li neko pravilo o odredjenom broju utakmica koje moras voditi?
Kojem treneru se pripisuje titula Sarajeva ove godine (ako se prekine)?
Jel Husrefu ili Vinku?
Ima li neko pravilo o odredjenom broju utakmica koje moras voditi?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ko je zadnji bio, isto tako prvak je ko je nakon zadnje utakmice na prvom mjestu.

I Husrefu i Vinku i Cosicu i Jeleskovicu i Uscuplicu i Jesicu... Svima medalje i premije
Vici se pripisuje titula i begicu a dzemidzicu pare
Placi pichko placi

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, Gomis99, JavierBosnia, jurisicduska, Morgen19, Morpheus, NazorUso, Rodman, ubipara i 99 gostiju.