Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cudi me da Velez nije testirao svoje igrace, ipak su oni sa parama a i znamo de se Dudic uvijek brine o zdravlju svojih igraca, zdravlje na prvom mjestu. Znamo da Amar cuva pare za sudije.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 31 maj 2020, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema potrebe, oni znaju da su zdravi, nisu budale kao mi ostaliskoroalen je napisao/la: ↑31 maj 2020, 22:03Pa što vi ne uzeste taj bris ako je tako?let3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:43Koje pare ? šta pricasHaver ! je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:41
Citav tekst na njihovom portalu, a pogotovo ovaj dio je pogodak u sridu.
To je sustina svega. UEFA naredila da vlada odluci, mi nemamo jedinstven sistem, ovi nece da igraju i to je to. Nema savez veze sa ovim.
Svakako se moraš testirati opet pred novu sezonu, al od kojih para...
pravite od obicnog uzimanja brisa citavu nauku.
A mozda je i zafalilo paricaa pa se nadaju prekidu sezone na hinjaka
Kako lose, ljudi bodove dobijali za zelenim stolom. Celik mogao sa svima igrati a s njima ne moze. I opet im Sabrija donese 2 boda, protiv Tc.Skver je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:11Ne sjecam se da je Zeljo ovako lose igrao, bolje je to bilo puno kad je Sablja bio trener...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:07
Sta je bolan igra izbij nabij? Brata mi isto k'o da smo mi slijepi. Pa nije izbij nabij dalo 8 komada milijarderima
Breza, a koji ce nam qrc ti testovi ? kad ce ionako ovi lopovi sutra javiti da se motaju kablovi za ovu sezonu, kad su davno odlucili da se prekida. Jazuk bacati pare na nepotrebne stvari.skoroalen je napisao/la: ↑31 maj 2020, 22:03Pa što vi ne uzeste taj bris ako je tako?let3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:43Koje pare ? šta pricasHaver ! je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:41
To je sustina svega. UEFA naredila da vlada odluci, mi nemamo jedinstven sistem, ovi nece da igraju i to je to. Nema savez veze sa ovim.
Nek se testiraju sredinom augusta, pred narednu sezonu.
Klubovi koji su se testirali su i bili za nastavak, ostali nisu. Oni su se udruzili sa Vicom, hoce da uniste fudbal u nasoj lijepoj BiH.skoroalen je napisao/la: ↑31 maj 2020, 22:03Pa što vi ne uzeste taj bris ako je tako?let3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:43Koje pare ? šta pricasHaver ! je napisao/la: ↑31 maj 2020, 21:41
Sta ce se testirat kad budala zna da nema prvenstva samo pitari spinuju onako kako im Vico kaze bratski nema sta
Pale su maske, izuzev ovih 5 nabrojanih ekipa, sve ostale su bile za prekid takmicenja, na celu sa Zeljeznicarom i Borcem.
Ko ono rece da su se Amar i Vico sastali u toku pandemije?
Ko ono rece da su se Amar i Vico sastali u toku pandemije?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Nemoj tako, pitarski savez, pitarska vlada, ukradena titula velikanu sa grbavice, pitar Begic, izbacili bi zmigavac kme kme kme
- Kockoglavi
Zna se da je predstavnik malih plavih , kada su se izjasnjavali, rekao da su za nastavak prvenstva ali finansijski tesko mogu podnijeti.
Ovo sto nisu testirali igrace i strucni stab je jos jedan dokaz da su kokuzi i da nisu bili za nastavak prvenstva
Ovo sto nisu testirali igrace i strucni stab je jos jedan dokaz da su kokuzi i da nisu bili za nastavak prvenstva
Znaci dzenaza je sutra.
Hocemo li im halalit?
Hocemo li im halalit?
A sto se onaj covjek nafata sevapa...
Sjede , nadje nekog iz OP štrumfova, ovaj se izjada kako nema plate pola godine , kako posti i van Svetog mjeseca Ramazana...
I nakon dva dana leže jedna plata...
Sto je najgore tekst napisao , a i gladna usta nahranio - Pitar...
Pa recite kako vas mi mrzimo...

Sjede , nadje nekog iz OP štrumfova, ovaj se izjada kako nema plate pola godine , kako posti i van Svetog mjeseca Ramazana...
I nakon dva dana leže jedna plata...
Sto je najgore tekst napisao , a i gladna usta nahranio - Pitar...
Pa recite kako vas mi mrzimo...
Đe su testovi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidi se da poznajes Sarajevo, na grad mislim.Eeee kobiljaco
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- feniksptica
- Kontakt:
Je l to Zeljo zna sto mi ostali ne znamo, kako su uvezani sa savezom, sramota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kitari i orde Vicine
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.