Ti Imrane da si ikakav mangup, ko sto glumis da jesi, ne bi provodio svoje dane na sportsport.ba forumu.
Kakve dane bolan ?
40-tak minuta najviše provedem na ovoj izdrkotini od foruma.
Daj ba kakvih 40 minuta, kad god udjem ovdje tvoj komentar je zadnji na 5 razlicitih tema. Nesto dokazujes ovdje sebe "lavlje srce", "jes li alergican na olovo" jes ove floskule pokupio iz vidimo se u citulji
Ti Imrane da si ikakav mangup, ko sto glumis da jesi, ne bi provodio svoje dane na sportsport.ba forumu.
Kakve dane bolan ?
Daj ba kakvih 40 minuta, kad god udjem ovdje tvoj komentar je zadnji na 5 razlicitih tema. Nesto dokazujes ovdje sebe "lavlje srce", "jes li alergican na olovo" jes ove floskule pokupio iz vidimo se u citulji
66 postova za 3 dana za koje mi je potrebno oko 30 minuta da napišem.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Imran solidan ali ipak je to daleko još uvijek od Top 3 za Kantu godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ovaj Imran lagano postaje nova forumska maskota nakon leroeya i shevce.
A zanimljivo kako sva trojica, makar po pisanju, imaju isti stav kako su neke alfe ili sta vec.
pa alfe ce se i probiti na vrh foruma, nece neka beta sa pickast.im pristupom
ovaj yebe sviju redom legenda mu je najbolji drug a sad mu i on zabio noz u ledja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A koji ti je ovo profil u zadnjih dvije sedmice, momak ti moras sa sobom rijesit il ces biti mangup il ces visiti na forumu
A koji ti je ovo profil u zadnjih dvije sedmice, momak ti moras sa sobom rijesit il ces biti mangup il ces visiti na forumu
Trajno su mi iskljucili 2 profila ali nisam imao puno postova na njima.
10 ljudi pitam i lafo niko ne poznaje ove smradove a vamo pišu kako su oni alfe i omege Ocigledno je da se boje za vlastitu sigurnost a ja cu vas svejedno naci kad-tad.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"