Jedan od članova Amir Faco Pasic
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Osniva se nova stranka Narodni Front.
Tako blizu, a tako daleko.
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Mjenjajte temu.
Ja sam završio što sam htjeo i necu više nikad odgovoriti na njegov post iz razloga koje sam naveo.
Vi zaboravite šta je bilo i živite dalje.
Ja sam završio što sam htjeo i necu više nikad odgovoriti na njegov post iz razloga koje sam naveo.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:09Mjenjajte temu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
A šta je cilj protesta sad trenutno 
Nullius in verba
Ma nacin na koji te opiso, pa smjesnije od scenari od mucki i tln zajedno.Moja knjiga nikad nije bila problem.Nudimo sam x puta da se nadjemo u centru Sarajeva i niko nikad nije dosao iz retardiranih razloga.Onaj ne zivi blizu onaj mora na iftar onaj nema gdje parkirat auto a pobjedio je forumas Dzoni kojem je bilo rano ustat u 10.Tako da,nije do mene nego do vas.
23
Joj suti svakako planiram plejku kupiti,da hoce kod nas ovako da ne bacam pare,samo uzmem plejku iz radnje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@GOAT aj pp ja placam cijenu knjige, postarinu i tebi za kafu cvaju a ti je saljes sutra
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Ja povremeno dođem u Sarajevo, pa bi mogao uzeti knjigu ako uopšte postoji. I ne moraš u centru grada, necu te udarat zbog prepirki jer ti nisi psovao kao pojedinci.GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:17Ma nacin na koji te opiso, pa smjesnije od scenari od mucki i tln zajedno.Moja knjiga nikad nije bila problem.Nudimo sam x puta da se nadjemo u centru Sarajeva i niko nikad nije dosao iz retardiranih razloga.Onaj ne zivi blizu onaj mora na iftar onaj nema gdje parkirat auto a pobjedio je forumas Dzoni kojem je bilo rano ustat u 10.Tako da,nije do mene nego do vas.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Koji će tebi & knjigaImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:21Ja povremeno dođem u Sarajevo, pa bi mogao uzeti knjigu ako uopšte postoji. I ne moraš u centru grada, necu te udarat zbog prepirki jer ti nisi psovao kao pojedinci.GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:17Ma nacin na koji te opiso, pa smjesnije od scenari od mucki i tln zajedno.Moja knjiga nikad nije bila problem.Nudimo sam x puta da se nadjemo u centru Sarajeva i niko nikad nije dosao iz retardiranih razloga.Onaj ne zivi blizu onaj mora na iftar onaj nema gdje parkirat auto a pobjedio je forumas Dzoni kojem je bilo rano ustat u 10.Tako da,nije do mene nego do vas.
Nullius in verba
Knjiga je odlicna. Ja je u jednom danu procitao. Preporuke.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja mu ne bih vjerovao da te nece udarat. Prica se da ga gotivi lik iz TMa.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 2 gosta.