Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Joj suti svakako planiram plejku kupiti,da hoce kod nas ovako da ne bacam pare,samo uzmem plejku iz radnje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@GOAT aj pp ja placam cijenu knjige, postarinu i tebi za kafu cvaju a ti je saljes sutra
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Ja povremeno dođem u Sarajevo, pa bi mogao uzeti knjigu ako uopšte postoji. I ne moraš u centru grada, necu te udarat zbog prepirki jer ti nisi psovao kao pojedinci.GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:17Ma nacin na koji te opiso, pa smjesnije od scenari od mucki i tln zajedno.Moja knjiga nikad nije bila problem.Nudimo sam x puta da se nadjemo u centru Sarajeva i niko nikad nije dosao iz retardiranih razloga.Onaj ne zivi blizu onaj mora na iftar onaj nema gdje parkirat auto a pobjedio je forumas Dzoni kojem je bilo rano ustat u 10.Tako da,nije do mene nego do vas.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Koji će tebi & knjigaImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:21Ja povremeno dođem u Sarajevo, pa bi mogao uzeti knjigu ako uopšte postoji. I ne moraš u centru grada, necu te udarat zbog prepirki jer ti nisi psovao kao pojedinci.GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:17Ma nacin na koji te opiso, pa smjesnije od scenari od mucki i tln zajedno.Moja knjiga nikad nije bila problem.Nudimo sam x puta da se nadjemo u centru Sarajeva i niko nikad nije dosao iz retardiranih razloga.Onaj ne zivi blizu onaj mora na iftar onaj nema gdje parkirat auto a pobjedio je forumas Dzoni kojem je bilo rano ustat u 10.Tako da,nije do mene nego do vas.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Knjiga je odlicna. Ja je u jednom danu procitao. Preporuke.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ja mu ne bih vjerovao da te nece udarat. Prica se da ga gotivi lik iz TMa.
Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.
23
Istina je, ja sam citao knjigu. Nista specijalno, ali knjiga je pravo zanimljiva. Zato i cijenim upise GOATa na NBA temi, vidi se da ima znanja.
imam i ja 125 kg Imrane, al' imam 1 84 nadam se da vrijedim poštovanja iako imam šlauf
I ja sam potvrdio ali valjda im zanimljivije prozivati momka. Jos im ponudio svima da dodju po knjigu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:29Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 01 jun 2020, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Od neceg se mora krenuti. Najbolje je od prijatelja kad krenes, on pazljiv s tobom i sve ti pokaze.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moj zena ce biti nevina prije prve bracne noci,to sto si ti komunjara to nije moj problem.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:33GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:29Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.neki dan si pričao o gubljenju nevinosti sa prostitutkom
![]()
23
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
A.S...ic
A.Z..ic
Sumnjam da ih znaš.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
dodji tata da kokare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.