Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samoprozvani velikani čije uspjehe možemo pronaći jedino temeljitim arheološkim iskapanjima su kancer BH fudbala. Borac je jedan od njih.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pitari su takva **** da će sutra Širokom lizat jaja, kao što ih sada ližu Vici.
Nikakvih moralnih načela, skupina plaćenika kojoj nije problem ni kriminal, ni savez sa svima po potrebi.
UDBA bi bila ponosna.
Nikakvih moralnih načela, skupina plaćenika kojoj nije problem ni kriminal, ni savez sa svima po potrebi.
UDBA bi bila ponosna.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
Takođe, naši u savezu jesu kompletni korumpirani volovi, ali ne bi ti radili protiv sebe i svojih ličnih satisfkacija.
Da ima promil šanse da ih kazni uefa zbog prekida lige, nastavilo bi se ovo prije mjesec dana taman svi zaraženi bili.
Takođe, naši u savezu jesu kompletni korumpirani volovi, ali ne bi ti radili protiv sebe i svojih ličnih satisfkacija.
Da ima promil šanse da ih kazni uefa zbog prekida lige, nastavilo bi se ovo prije mjesec dana taman svi zaraženi bili.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Joj da se hoce nastaviti sad u subotu, mi spremni ko zapeta puska cekamo, treniramo vec, sve smo uslove stekli, a ostali!? 

Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
Gdje ta odluka da se NE SMIJE igrati prije 1 jula?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad ti štrumfovi pišu o lizanju jaja Širokom hahahahahahahahahahaahha 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dzemidzicu sta ono kazes NE SMIJE nijedan klub biti ostečen? Jel te stid idiote?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- forza_juve
- Kontakt:
Jel istina da zeljo prijeti istupanjem iz lige ako se proglasi prvak?
Pitam za druga
Pitam za druga

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Bolje bilo ko nego cigani

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ovo Zeljo prica o lizanju sa Sirokim..isto ko politicari o postenju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neuporediva situacija je kod nas. U Sarajevu trenutno nema nijedna zarazena osoba. Odnosno, svi koji su bili sad su izlijeceni. Situacija je ista u drugim gradovima odakle dolaze premijerligasi, osim Banja Luke. U rs i u federacije sve druge aktivnosti su dozvoljene, mnogo opasnije po zdravlje nego odigravanje utakmica. Kad kazem politika, zna se na sta mislim i svima je to jasno, ali eto pravimo se ludi jer je to najlakse. Cijeli region moze igrati, ali eto mi ne mozemo. Ne mozemo jer se umijesala politika kao sto se u svemu mijesa. I onda se neko raduje tome. Kakva osoba moras biti da tako prihvacas stvari i jos se radujes. Pa jadno je brate ko god tako razmislja. Jadno je da nemamo drzave.Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
De bona nemojte još kmečati, nije jos nista zvanicno, kad ste ovako rano poceli sta ce biti kad(ako) zvanicno to bude 

Bordo bijeli za život cijeli!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nemojte se praviti ludi. Nije ovdje rijec o šurovanju sa Sirokim, vec je rijec o tome da, kakvi ste jadnici i djon obrazi, ne bi nas iznenadilo da se ližete i sa njima - i to sve zarad vase koristi. Takvi ste vi. To je poenta. Suncokreti nasi mali sa lavora.feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:31Je l ovo Zeljo prica o lizanju sa Sirokim..isto ko politicari o postenju
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sta bi Zeljlan radio da je u nasoj situaciji? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne postoji takva odluka, jer da postoji to bi bio nezakonit akt. Postoji samo preporuka kšpc prema ministarstvu sporta pc gdje se sugeriše neigranje profi sporta prije 01.07. Jasno je da se radi o loše izrežiranoj predstavi sve za potreba 3 kluba a ustvari protiv fudbala i protiv sporta uopšte. No međutim navikli smo u ovoj napaćenoj državi i na gore stvari. Ostaće ova sezona urezana u sjećanju kao školski primjer šat znače riječi "režimski" i kriminal. Uspjeli su čak i sisoju primiriti, dobio je obećanje da ulazi u IO FSBIH i evo ga manji od makova zrna. Bitku su dobili, rat neće.Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:23Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Beduin
- Kontakt:
Zato je Zrinjski redovno igrao derbije sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i Hajdukom u ligi... al' u qurcu
Da vam nije rata i danas biste sutali krpenjacu, a mi igrali jednu od jacih evropskih liga tog doba. Zato svi kolektivno istetovirajte sliku Njofre na glavicu da ga sto cesce gledate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neki dan je pisalo da je NSBiH zaprimio tu odluku (preporuku) od strane Kriznog staba RS. Tako je barem rekao Seranic, a i neko iz NSBiH je potvrdio.Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:23Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
@ZaZelju, ja se slazem s tobom da je politika umijesala prste, ali ta politika ima zaledjinu u vidu zvanicne odluke bez koje NSBiH ne moze mrdnuti. Uostalom, jasno ti je da u ovoj drzavi nista nije odluceno bez politike i igrica.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 01 jun 2020, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Quartararo, riki46 i 31 gost.