Svake godine se odrzava takmicenje u lazima. Politicarima, advokatima i navijacima zelje je zabranjeno ucesce, jer se smatra da imaju nepravednu prednost. Laz im je u krvi pogotovo ovim trecim
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- svrakino1921
- Kontakt:
Da ste vi peti na tabeliRiziko je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:20UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
Takođe, naši u savezu jesu kompletni korumpirani volovi, ali ne bi ti radili protiv sebe i svojih ličnih satisfkacija.
Da ima promil šanse da ih kazni uefa zbog prekida lige, nastavilo bi se ovo prije mjesec dana taman svi zaraženi bili.
Mi bi uveliko zavrsavali ligu a i kup
Pa FK Sarajevo je izaslo u javnost sa stavom da zeli nastaviti prvenstvo, stoga je uradila sve neophodne radnje koje su bile propisane (dok npr tvoj klub to nije uradio, mislim na testiranje, ako grijesim ispravi me), dok i 90% navijaca Sarajeva je da se odigaju utakmice. Ali svi znamo razlog da je Borac najveci krivac za prekid prvenstva. Poceli su da padaju u svojoj igri i nije im bila zagarantovana evropa (oni bez evrope bi financiski pukli nakon ove sezone) i da ovdje ne moze niko to skontati, i sta sad regularno smo prvi trenutno na tabeli, po zakonu imamo pravo doboti titulu i sta sad vi ovdje ocekujete da cemo reci neka hvala necemo zasluzenu titulu? Ne kontam, na stranu sva podbadanja, al ocigledno malo je ovdje osoba koji koriste mozak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:38Neuporediva situacija je kod nas. U Sarajevu trenutno nema nijedna zarazena osoba. Odnosno, svi koji su bili sad su izlijeceni. Situacija je ista u drugim gradovima odakle dolaze premijerligasi, osim Banja Luke. U rs i u federacije sve druge aktivnosti su dozvoljene, mnogo opasnije po zdravlje nego odigravanje utakmica. Kad kazem politika, zna se na sta mislim i svima je to jasno, ali eto pravimo se ludi jer je to najlakse. Cijeli region moze igrati, ali eto mi ne mozemo. Ne mozemo jer se umijesala politika kao sto se u svemu mijesa. I onda se neko raduje tome. Kakva osoba moras biti da tako prihvacas stvari i jos se radujes. Pa jadno je brate ko god tako razmislja. Jadno je da nemamo drzave.Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:16Jadan je onaj koji se raduje ovakvom okoncanju sezone, gdje se politika maksimalno umijesala, iako Uefa ima stroga pravila protiv uplitanja politike. Ja sam ubijedjen da ce ovdje Uefa reagovati ubrzo, a onda cemo vidjeti sta ce biti. Hocemo li opet moliti Osima da urgira kod Uefe da nas ne sankcionisu.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Da ispravim navod u ex-yu samoprozvani velikani?Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:46Zato je Zrinjski redovno igrao derbije sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i Hajdukom u ligi... al' u qurcu
Da vam nije rata i danas biste sutali krpenjacu, a mi igrali jednu od jacih evropskih liga tog doba. Zato svi kolektivno istetovirajte sliku Njofre na glavicu da ga sto cesce gledate.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sisoju to jest cilj bio,a ovaj ga ovdje hvali jedan od deset navijaca tog smjesnog timaSaMoVelez je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:43Ne postoji takva odluka, jer da postoji to bi bio nezakonit akt. Postoji samo preporuka kšpc prema ministarstvu sporta pc gdje se sugeriše neigranje profi sporta prije 01.07. Jasno je da se radi o loše izrežiranoj predstavi sve za potreba 3 kluba a ustvari protiv fudbala i protiv sporta uopšte. No međutim navikli smo u ovoj napaćenoj državi i na gore stvari. Ostaće ova sezona urezana u sjećanju kao školski primjer šat znače riječi "režimski" i kriminal. Uspjeli su čak i sisoju primiriti, dobio je obećanje da ulazi u IO FSBIH i evo ga manji od makova zrna. Bitku su dobili, rat neće.Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:23Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:21
Pa upravo je UEFA prebacila odgovornost na drzave, tj. Krizne stabove. Ljudi, citajte malo sta se pise, nemojte samo lupati tek tako. Savez nam jeste ka.rina rutava, ali nemocan je kada Krizni stab ne dozvoljava. U Francuskoj je prvenstvo prekinula DRZAVA, a ista stvar se desava i kod nas, s tim sto ne postoji jedinstveni Krizni stab nego funkcionisu na nivou entiteta, pa je potrebna obostrana saglasnost za nastavak.
Gdje ta odluka da se NE SMIJE igrati prije 1 jula?
Mi smo prvi dorate i boli nas za sve dogovore i kombinacije a nismo ni kokuzi što je najbitnijePlavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:01Po svemu viđenom Borac i hoće biti šampion, jer ako je Vico ovako brutalno drzak kao čelnik kluba, možemo samo zamisliti šta će raditi kao predajednik NsBiH. Cirkus "Otimačina i Sila" u najavi.
Pitari. Svaka čast za ovo što ste radite. Dokazali ste da vas nema većih bijednika na dunjaluku. Ne može vas oprat stotinu voda. Dogovorili ste se sa Vicom, napravili plan i sprovodite ga. U savezu su većinom vaši kadrovi koji od samog početka rade kako je dogovoreno i uništavaju i ovo malo prava koja imamo.

@Samo Velež.
Tačno tako, na "preporuku" se prekida prvenstvo. Došlo Šeraniću dok je lizao kašike. I pitarima dok su lizali Vicu.
Još jednu stvar će potencirati, uslove. Sama farsa oko testova pokazuje sa kakvim se apsurdom suočavamo. Po toj logici sve i jedan subjekat koji obavlja posao u BiH bi se trebao testirati. Svi radnici u prodavnicama, ugostiteljskim objektima, javnom prevozu, državnim i entitetskim službama, te svi ostali koji imaju bilo kakav fizički kontakt sa drugim osobama.
Vrijedi 48 sati i onda testiraj ponovo.
Čega se pitarska gamad dosjetila.
Tačno tako, na "preporuku" se prekida prvenstvo. Došlo Šeraniću dok je lizao kašike. I pitarima dok su lizali Vicu.
Još jednu stvar će potencirati, uslove. Sama farsa oko testova pokazuje sa kakvim se apsurdom suočavamo. Po toj logici sve i jedan subjekat koji obavlja posao u BiH bi se trebao testirati. Svi radnici u prodavnicama, ugostiteljskim objektima, javnom prevozu, državnim i entitetskim službama, te svi ostali koji imaju bilo kakav fizički kontakt sa drugim osobama.
Vrijedi 48 sati i onda testiraj ponovo.
Čega se pitarska gamad dosjetila.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Oni traze neku titulu iz ‘46, a tek sta bi bilo za ovom prosjaci

Bordo bijeli za život cijeli!!
Ova plava spodoba je bas dosadna,svaki dan po 50 puta istu stvar vrti i ponavlja. Ajde da ponovimo gradivo zasto je Osim osudjen a zeöjkan izbacen nase lijepe male moralne vertikalePlavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:01Po svemu viđenom Borac i hoće biti šampion, jer ako je Vico ovako brutalno drzak kao čelnik kluba, možemo samo zamisliti šta će raditi kao predajednik NsBiH. Cirkus "Otimačina i Sila" u najavi.
Pitari. Svaka čast za ovo što ste radite. Dokazali ste da vas nema većih bijednika na dunjaluku. Ne može vas oprat stotinu voda. Dogovorili ste se sa Vicom, napravili plan i sprovodite ga. U savezu su većinom vaši kadrovi koji od samog početka rade kako je dogovoreno i uništavaju i ovo malo prava koja imamo.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 jun 2020, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:50Da ste vi peti na tabeliRiziko je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:20UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
Takođe, naši u savezu jesu kompletni korumpirani volovi, ali ne bi ti radili protiv sebe i svojih ličnih satisfkacija.
Da ima promil šanse da ih kazni uefa zbog prekida lige, nastavilo bi se ovo prije mjesec dana taman svi zaraženi bili.
I da je vijetnamsko smeće drugo, isto bi se igralo.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nemoj plakit bice titula za 20 godinaPlavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:55svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:50Da ste vi peti na tabeliRiziko je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:20UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
- forza_juve
- Kontakt:
Posto je plava qrava druga i mozemo je hebat kako hocemo tako da se nece ni igrati vise i sta tu nije jasno?Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:55svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:50Da ste vi peti na tabeliRiziko je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:20UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
Bleeeee
❤️1946❤️
Ko plače @zagor? Vidimo svi da si retard ali valjda možeš razdvojiti osobu koja plače od osobe koja te osnovano vrijeđa.
Dakle da ponovim, pitari su ratni dezerteri koji su prodali BiH fudbal za titulu. U ratu krali donacije!
Dakle da ponovim, pitari su ratni dezerteri koji su prodali BiH fudbal za titulu. U ratu krali donacije!
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Beduin
- Kontakt:
Pitaj velikane Dinama i Hajduka o utakmicama protiv Zrinjskog u ex yu ligi.Rigoletto je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:52Da ispravim navod u ex-yu samoprozvani velikani?Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:46Zato je Zrinjski redovno igrao derbije sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i Hajdukom u ligi... al' u qurcu
Da vam nije rata i danas biste sutali krpenjacu, a mi igrali jednu od jacih evropskih liga tog doba. Zato svi kolektivno istetovirajte sliku Njofre na glavicu da ga sto cesce gledate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
E kad ti izmeti ljudski počnu pričati o obrazu a samo su njihovi lopovi presuđeni i kažnjeni za namještanje i čiji predsjednik javno kaže kako su osvajane titule,i čiji aktuelni trener baca klub u finansijski ambis tužbama i uzimanjem kamata onda ova zemlja bolje od ovoga i ne zaslužuje
Ja radim preko puta saveza, i prođem dnevno 15 puta pored i u Općinu NG, bila su dva vozila ispred i unutra ulazili prašinari. Ako kasnije opet naiđem, uslikam.
Joj mindfucka, ima pitar Ado76 i naš željovac admir74, ni jedan nemaju avatara, dok se uhavizam koji piše glava me zaboli 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- forza_juve
- Kontakt:
Razumijem ja malo ove malene plave.
Klub u dubiozi
Osim trazi pare
Stila trazi pare
Raskidaju se ugovori
Nema plata
Dobiju svaki drugi mjesec topli obrok
Bit ce jos odlazaka i to onih neocekivanih
Duzni poreza dovoljno da ih istjeraju iz lige
Ne mogu vise naprositi od saveza pare.
Ali ja mislim da od svega im je najgore sto vise ne mogu govoriti najtrofejniji.
Igraci da potegnu koju tuzbu i nema licence za evropu
Mozda bi opet neke virtuelne ulaznice prodavali pa skupili 830 ulaznica
Kod njih je ono " Crkla moja krava nek crkne i komsijina "
Klub u dubiozi
Osim trazi pare
Stila trazi pare
Raskidaju se ugovori
Nema plata
Dobiju svaki drugi mjesec topli obrok
Bit ce jos odlazaka i to onih neocekivanih
Duzni poreza dovoljno da ih istjeraju iz lige
Ne mogu vise naprositi od saveza pare.
Ali ja mislim da od svega im je najgore sto vise ne mogu govoriti najtrofejniji.
Igraci da potegnu koju tuzbu i nema licence za evropu
Mozda bi opet neke virtuelne ulaznice prodavali pa skupili 830 ulaznica

Kod njih je ono " Crkla moja krava nek crkne i komsijina "
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Herpes, TylerBurey i 23 gosta.