Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
što je Hadžikadić okuražio pa neće niskim u koaliciju

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta sam ovo propustio sinoć bokte
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Za cijenu ne znam, ali sam negdje citao da su upravo ove vjetroelektrane produktivnije od mini hidroelektrana.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:07Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
A u svakom slucaju su manje stetne za prirodu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sad sam siguran da je Hadžikadić SDA-ov igrač, smiješne su mu ove izjave. Novi Komšić.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma lik je ili baš deluded ili igra po muzici nalogodavca. Stavovi i ponašanje su mu kao da ga je sami Allah poslao (nisi ti Fahroni jel
Eto, niko ne valja ali smo spremni i sa najgorim u vlast.
Takvih je vala i previše bilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hadzikadic =SAD spijun
samo SDA glasajte Bosnjaci,tu nam je spas Allah vas nagradio
samo SDA glasajte Bosnjaci,tu nam je spas Allah vas nagradio
Samo Sarajevo
- ASD
- Kontakt:
Najjači marketing mu SDA daje. Faktički ga oni jedino predstavljaju kao vođu opozicije iako to lik nije.Bundesliga je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:11Sad sam siguran da je Hadžikadić SDA-ov igrač, smiješne su mu ove izjave. Novi Komšić.
Moj glas neće dobiti dok me dobro ne ubijedi da neće sa SDA u koaliciju kao smećari Bijedić i Komšić.
Ne bi glasao sad za njega svakako i bez ovog jer nije jasnog stava, a takve treba sa pažnjom uzimati iako mi se njegova ideja sa početka sviđala i bila je (apsurdno) konkretnija nego sada pa sam ga u skladu sa tim i podržao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma de lik je ofiran svakome ko ima imalo mozga. Više pljuje opoziciju nego poziciju.
I am not yet born; O hear me.
Ma ove MHE su perfektne ALI uništavaju prirodu. Za takve projekte se mora imati podrška lokalne zajednice, ako oni ne daju da diraš, nemaš pravo da diraš. Sve ostalo je bahatost, da ne upotrijebim neku goru riječ.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Let's talk about SIX baby!
Odnos cijena produktivnost.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:10Za cijenu ne znam, ali sam negdje citao da su upravo ove vjetroelektrane produktivnije od mini hidroelektrana.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:07Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
A u svakom slucaju su manje stetne za prirodu.
Volio bih da sve stranke na nivou FBiH uključujući i HDZ odu u koaliciju gdje će izvisiti SDA i DF. Just for lulz. Da hin priključuju na respiratore.
Nullius in verba
Otišao je prijedlog za nepovjerenje vladi.
Kaže Sanela Botox-Gadžo da će podržati iako nisu potpisali prijedlog pri predaji.
Kaže Sanela Botox-Gadžo da će podržati iako nisu potpisali prijedlog pri predaji.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Idući protest, x3
Pa ja sam prvi naletiop na proteste jer je Kifla rekao da ce on biti,inace puca mi **** za Hadzikadica

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izašao sam jer želim promjene. Podržim svaki vid protesta neovisno o organizatoru.
Ovaj Hadzikadic je opasan brate,treba posebno paznju na njega obratiti,on je Bakirov igrac garantujem ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
2018 Hadžikadić je izbio Predsjedništvo Lignji Bećiroviću. 2020 bi mogao dosta opština, odvući glasova i servirati ih SDA. Kao i Smucko.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.