FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kvesic i Franjic napustili Siroki.
Ovaj franjic nije los, mislim da je protiv nas znao igrati na lijevom krilu, bas je brz momak ali cini se da i njemu realizacija steka, bar prema statistici.
Ovaj franjic nije los, mislim da je protiv nas znao igrati na lijevom krilu, bas je brz momak ali cini se da i njemu realizacija steka, bar prema statistici.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kvesić je povrijeđen koliko znam!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ja sam kontao da se oporavio jer je nekad prije korone se povrijedio.
Ybg onda drugi bek
Ybg onda drugi bek

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ima li kakvih info sa sjednice ?
Gotovo je,prekinula se sezona, ne očekujte nikakve vijesti. Zaključuje se trenutno stanje, KUP se prekida.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinite na upadu!Po onome sto mi je jaran javio,nista od kupa,a mi smo prvaci. A u europu idete vi,zrinjski i borac(ujedno i krivac prekida)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kerimatomic1921
- Kontakt:
A sto pises na prepucavanjima "pitari,borac i mi naguzove, siroki gubitnik?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma za ligu mi vala nije krivo. 2 puta igrao svak sa svakim, haj RS odlucio tako i tako... Ali da kup gdje 4 ekipe igra iz FBiH nece nastaviti, e to je vec tako debilno. Al ybg sta ces.... Kakav narod takva vlast...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma hebo i nas više.. Sit sam svega, TROMI SMO već 7 godina. Moramo se reorganizvati . Niko nam nije kriv, shvatite, MI MORAMO IMATI ČOVJEKA U SAVEZU , i kraj priče.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:14A sto pises na prepucavanjima "pitari,borac i mi naguzove, siroki gubitnik?"
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 01 jun 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pretromi.Admir74 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:17Ma hebo i nas više.. Sit sam svega, TROMI SMO već 7 godina. Moramo se reorganizvati .kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:14A sto pises na prepucavanjima "pitari,borac i mi naguzove, siroki gubitnik?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I hoce li nasi samo presutiti?
Ostalo jos polufinale i finale kupa. Igraš cijelu godinu da dodjes do takve pozicije i sve to propada, a ovamo proglašava se kraj prvenstva gdje su klubovi u bod, dva, a do kraja 11 kola.
Ostalo jos polufinale i finale kupa. Igraš cijelu godinu da dodjes do takve pozicije i sve to propada, a ovamo proglašava se kraj prvenstva gdje su klubovi u bod, dva, a do kraja 11 kola.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno,Borac nece da se kup odigra,iako oni nemaju ama bas nikakve vise veze s kupom,ali prpa da ce ostati bez europe jer ima mogucnosti da Siroki kup osvojikolezeljovac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:16Ma za ligu mi vala nije krivo. 2 puta igrao svak sa svakim, haj RS odlucio tako i tako... Ali da kup gdje 4 ekipe igra iz FBiH nece nastaviti, e to je vec tako debilno. Al ybg sta ces.... Kakav narod takva vlast...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:17Ma hebo i nas više.. Sit sam svega, TROMI SMO već 7 godina. Moramo se reorganizvati . Niko nam nije kriv, shvatite, MI MORAMO IMATI ČOVJEKA U SAVEZU , i kraj priče.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:14A sto pises na prepucavanjima "pitari,borac i mi naguzove, siroki gubitnik?"
Mozes li mi objasniti zasto si naveo i nas pod ovim "naguzove"???
I dok se čeka odluka o definitivnom kraju aktuelne sezone dolaze i informacije o početku naredne.
Neslužbeno, naredna premijerligaška sezona počet će 1. avgusta, dok još uvijek nije poznato kada će početi kvalifikacije za Ligu prvaka i Evropa ligu.
Podsjetimo, trenutno je u toku sjednica Takmičarske komisije na kojoj će se odlučiti o sudbini aktuelne sezone, a nezvanične informacije kažu da će Takmičarska komisija Izvršnom odboru predložiti kraj sezone.
Također se očekuje da prijedlog bude da se Sarajevu dodijeli titula, te da Zvijezda 09 i Čelik napuste društvo najboljih. Na njihova mjesta doći će Krupa i Olimpik.
Neslužbeno, naredna premijerligaška sezona počet će 1. avgusta, dok još uvijek nije poznato kada će početi kvalifikacije za Ligu prvaka i Evropa ligu.
Podsjetimo, trenutno je u toku sjednica Takmičarske komisije na kojoj će se odlučiti o sudbini aktuelne sezone, a nezvanične informacije kažu da će Takmičarska komisija Izvršnom odboru predložiti kraj sezone.
Također se očekuje da prijedlog bude da se Sarajevu dodijeli titula, te da Zvijezda 09 i Čelik napuste društvo najboljih. Na njihova mjesta doći će Krupa i Olimpik.
Nemoguce je da se nasi nece zaliliti ako se odluci da se ne igra kup.
Za zavrsnicu kupa nema ama bas nikakve prepreke.
Za zavrsnicu kupa nema ama bas nikakve prepreke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.