Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na ovom sastanku raspravljalo se o ideji održavanja završnice Kupa BiH, ali ta ideja nije dobila podršku klubova, jer su svi bili za to da se igra "sve ili ništa", kao i činjenica da bi ovakvim pristupom moglo doći do narušavanja takmičenja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
E lutke moje u kakvoj ste dubiozi sami cete ponudit stadion za dosta manje para
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hoće li Željo predstavljati BiH u evropi il neće igrati iz protesta?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prema informacijama koje imamo, održavanje sjednice Izvršnog odbora NSBiH održat će se što je prije moguće putem Zoom aplikacije da bi klubovi na vrijeme mogli zaključiti sezonu i početi pripreme za novu.
Svi koji žele prisustvovati Zoom meetingu, mogu mi se javiti u inbox da im pošaljem link, prednost imaju navijači Željezničara.
Svi koji žele prisustvovati Zoom meetingu, mogu mi se javiti u inbox da im pošaljem link, prednost imaju navijači Željezničara.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad se samo čeka zvanična potvrda izvršnog odbora N/FSBiH i to je to, prekid sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️

Nece igrati, ne zele nista Vicino....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ako su naucili ispuniti uplatnic(E)u, mozda i odigraju Evropu.
Neizvjesno je jos.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Prvih 100 koji se prijave gratis dobiju respirator od ahbaba im na tribini FikretaBordoSarajevo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:32Prema informacijama koje imamo, održavanje sjednice Izvršnog odbora NSBiH održat će se što je prije moguće putem Zoom aplikacije da bi klubovi na vrijeme mogli zaključiti sezonu i početi pripreme za novu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj sve ili nista, pola ekipa nije testiranje uradilo, nit je pocelo trenirati, prije 10 dana poceli isto otpustat igrace unaprijed, i hoce da igraju

Ako prihvate da igraju evropu znaci da prihvataju i savez, i njihovu odluku i nas kao sampione.
Dupli su respiratori, 200 ce ih podmiritfeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:34Prvih 100 koji se prijave gratis dobiju respirator od ahbaba im na tribini FikretaBordoSarajevo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:32Prema informacijama koje imamo, održavanje sjednice Izvršnog odbora NSBiH održat će se što je prije moguće putem Zoom aplikacije da bi klubovi na vrijeme mogli zaključiti sezonu i početi pripreme za novu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Propao im je i plan da Fikret pogura lovom od ukradenih državnih para.
Kazu skontali pitari u tužilaštvu, da ponovimo i tu sve pitari, i pohapsili sve.
Sve protiv njih.
Kazu skontali pitari u tužilaštvu, da ponovimo i tu sve pitari, i pohapsili sve.
Sve protiv njih.

Ma gdje ce to? Nema sanse... ideal iznad svega.
Komsije, recite NE igranju Evrope !!!
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Bolje drugi uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha!!!
-
- Kontakt:
Testovi su vam najveca izvlakusa grob te yebo ko da moras kidat ruku pa je opet sit. Cestitke na tituli, normalno da vam nije u interesu da se nastavi jer ste prvi, ko sto pretposravljam ne bi bilo ikom drugom.
samo mi ide na qrc to potenciranje testiranja, znaci do 17h se moze testirat ako trebalo igrat.
Zrinjski je otpustio igrace sta mislis sto? Mislis da Beus ne zna ima mjesec da je cilj da se ne nastavi? Zrinjski je na izvoru informacija, imaju covjeka unutra i naravno da ce otpustit strance da im ne placaju smjestaj ako nista.
Cestitke na tituli

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.