Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eh sad da vidimo kad bude repka, sigurno nisu dobro dosli ni na Bilino ni na Grbavicu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ceka se dim iz zgrade NS BiH. Bordo dim jasno, i to su nastimali pitari u savezu
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
E cuj prvog avgusta, umjesto da pocetak sezone bude sedam dana ranije nego obicno, znaci 15-16 jul oni pomjere za sedam dana al unaprijed
Takmicarske utakmice nisu odigrali od sredine marta do avgusta znaci pet ipo mjeseci

Takmicarske utakmice nisu odigrali od sredine marta do avgusta znaci pet ipo mjeseci

Za gospodu ima kod nas mjesta. Kako ste mene fino primili.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- forza_juve
- Kontakt:
Jes tiho na grbavici jbt...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uzet ce im travu onda Savez...feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:41Eh sad da vidimo kad bude repka, sigurno nisu dobro dosli ni na Bilino ni na Grbavicu..
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako moze za nase frendove sGrbavice jedna od Kebe ...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U ratu dezerteri. Krali donacije.
U miru sarađuju sa onima koji su nas u ratu ubijali.
To je FK Sarajevo.
U miru sarađuju sa onima koji su nas u ratu ubijali.
To je FK Sarajevo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Decko ako si psihicki stabilan za ove uvrede oko rata cemo se popitat jednog dana, kad tad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kome nama? Budes profesionalan i odgovoran do kraja uradis sve sta treba, testove, itd., pa kako god odluce, a ti si opet spreman, jer trebas ekipu da pripremis nakon 2 mjeseca izolacije, kao cjelinu. Neki to ne shvataju izgleda biti profesionalan i odgovorankillafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:41Testovi su vam najveca izvlakusa grob te yebo ko da moras kidat ruku pa je opet sit. Cestitke na tituli, normalno da vam nije u interesu da se nastavi jer ste prvi, ko sto pretposravljam ne bi bilo ikom drugom.
samo mi ide na qrc to potenciranje testiranja, znaci do 17h se moze testirat ako trebalo igrat.
Zrinjski je otpustio igrace sta mislis sto? Mislis da Beus ne zna ima mjesec da je cilj da se ne nastavi? Zrinjski je na izvoru informacija, imaju covjeka unutra i naravno da ce otpustit strance da im ne placaju smjestaj ako nista.
Cestitke na tituli![]()

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 01 jun 2020, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Realno je trebalo nastaviti, ali ako se nije moglo(nisu htjeli) nastaviti prvenstvo, trebalo je završiti kup. 

- svrakino1921
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:31E lutke moje u kakvoj ste dubiozi sami cete ponudit stadion za dosta manje para

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do kad ćete to izmišljati?killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:41Testovi su vam najveca izvlakusa grob te yebo ko da moras kidat ruku pa je opet sit. Cestitke na tituli, normalno da vam nije u interesu da se nastavi jer ste prvi, ko sto pretposravljam ne bi bilo ikom drugom.
samo mi ide na qrc to potenciranje testiranja, znaci do 17h se moze testirat ako trebalo igrat.
Zrinjski je otpustio igrace sta mislis sto? Mislis da Beus ne zna ima mjesec da je cilj da se ne nastavi? Zrinjski je na izvoru informacija, imaju covjeka unutra i naravno da ce otpustit strance da im ne placaju smjestaj ako nista.
Cestitke na tituli![]()

Nije se moglo testirati jer moraš čekati meni se čini 2 dana i to se sve trebalo u savez poslati jer su oni to zahtjevali, nisam ja.
Hvala na čestitkama ako se ispostavi tačnim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- forza_juve
- Kontakt:
Takmičarska komisija FSBiH: Kraj sezone, Sarajevo prvak, Zvijezda 09 i Čelik u nižem rangu!
Opaaaaaaa
Za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE
Opaaaaaaa
Za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače