Ja sam gledao samo tu jednu utakmicu sa Utahom...Jer nemam vremena za vise..Tada sam uocio ovo, i 1000% si upravu, za ovaj boldovani dio...Kada Pau igra igraju i Lakersi....i sto je bitnije kada je on prva violina u napadu sve ide laksedema je napisao/la:Uzrok ovih poraza je kako kaze Phil soliranje najboljih igraca ne igraju timsku kosarku to je po Philu uzrok i on najbolje zna.adnan24 je napisao/la:Evo ga i cetvrti poraz u nizu...prvi jos od sezone 2006/2007. Ovaj put je opet odbrana problem...ne da se ljudima bas znojiti ovih dana. Gasol ima problema sa povredama ali u nedostaku kvalitetne zamjene on je primoran da igra ali iteako se to osjeti na njegovoj igri...zadnja 3-4 meca je dosta slab a posebno sinoc kada je sutirao samo 2-8 za 8 poena...sad slijede nesto laksi protivnici gdje se mora prekinuti ovaj niz a onda cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati...
Dok je bio Gasol prva opcija u napadu islo je to super a sad kao da ga ne koriste dovoljno i na pravi nacin.Imate skok sto je bitno a vrijeme je i da se pocne igrat timski odbrana. Ali bice to jos i bolje vec smo pisali dosta toga,moraju protiv svakog ozbiljno i to je to.
Ovaj Aminu aj malo se smiri sta ti je,jeli vidis da provociras bezveze sta ti znas koji ce bit Bullsi i kad ce bit prvaci,ti koji si rekao da Love ne moze skocit i pokazao koliko znas,bolje ti je da ovdje ucis nego da pokazujes koliko ne znas
Inace igram povremeno i PS3 i NBA, naravno s LA i kada igra Pau ovaj mi prijatelj kaze ja te ne moguda dobijem....
Ima istine, ima