Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
JAČI OD SISTEMA I REŽIMA - SDA ŽELJEZNIČAR!
- feniksptica
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kažem ti nebitno bio ti Široki Sarajevo Zrinjski Borac Željo bilo tko! Ovo je propast za mlade nogometaše za juniore koji trebaju u seniore za sve ove od 20 do 24 godine! Pa izgubiš 3 mjeseca nakon ozljede osjeti se a ne 9 mjeseci bez ozbiljnih tekmi (mi smo samo 3 kola odigrali!!!) Nemaju se tu klubovi šta pitati puno valjda je savezu u interesu nogomet na 1 mjestu!? Ne možeš me uvjeriti nikako da smo najlošija država u okruženju (a očito jesmo!!!) Samo mi nismo sposobni organizirati natjecanje pa hebem ti koda je nuklearni rat bio! Sve nogu shvatiti al evo u Mostaru već od srijede rade noćni klubovi, tržni centri, restorani, ma sve živo i eto svi mogu osigurati uvjete za nastavak a jadni klubovi ne mogu za cca 50ak ljudi! To su smiješne priče, ovo je propast nogometa u BiH.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:09Ovom odlukom spašavaju veliku većinu klubova tako što troškove istih svode na minimum i daju mogućnost klubovima za masovno raskidanje ugovora sa igračima koji svakako već dugo i ne primaju platu u velikoj većini klubova. Klubovi nemaju uslove za nastavak, infrastruktura to ne dozvoljava, smiješna podrška saveza ne može biti dovoljna ni za 2 prijateljske utakmice itd itd.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:59Propast nogometa u BiH na pomolu zahvaljući banditima iz smiješne tvorevine zvane RS! Mogu razumjeti (barem donekle) kad koče neke političke odluke itd. Al da stalno prave probleme i u sportu to je strašno! Njima na čast i njihovom mentalnom sklopu!
Zrinjski koji je ima(o) najširi i uz FK Sarajevo najkvalitetniji igrački kadar ne želi igrati polufinale i finale kupa. Sve je jasno.
Klubovi su za 'nastavak' zbog navijača i smirivanja istih, a uskoro će isplivat da su se klubovi jednoglasno složili za ovaj scenarij.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Dajte im i kup 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3 iz lige ali ako kojim slučajem ne može četvrta preko kupa onda se prebacuje na ligu opet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nikad se sezona ne bi prekinula da su iz Federacije bili za nastavak to je 100% tacna informacija. Dudic je davno poslije prvog sastanka sa premijerligasima rekao da je veliki pesismista sto se tice nastavka sezone jer je samo par klubova odlucno za nastavak, tako da je malo nepravedno samo na Borac svaljivati iako su oni jednin od glavnih kocnicara. Ali sigurno ne bi mogli sami da su svi ostali klubovi protiv njih pa nisu OHR.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:59Propast nogometa u BiH na pomolu zahvaljući banditima iz smiješne tvorevine zvane RS! Mogu razumjeti (barem donekle) kad koče neke političke odluke itd. Al da stalno prave probleme i u sportu to je strašno! Njima na čast i njihovom mentalnom sklopu!
Lakrdija od lige

Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 01 jun 2020, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Fakat druga godina kako su i Amaw i titule tu, kako vrijeme brzo leti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sacekat treba da bude zvanicno, ne odustajte kone, jos nije gotovo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jao, kone nam se međusobno poklaše na temi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tražili smo, al kažu da nam je previše i to ove godine, prošle smo dobili oboje. Jbg, bolje išta nego ništa (kao vi npr).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ocekivana odluka, znalo se vec neko vrijeme da Sarajevu ide titula i da se sezona prekida. Zeljo u sustini jedini bio protiv, ali je i to bilo nekako stidljivo i bez jakog stava. Ostali ili su podrzali ili su sutili, sto ti ga dodje na isto.
Bez ikakvog smisla bi bilo pocinjati epske diskusije koliko je zasluzeno. Moguce da bi Sarajevo i ostalo na prvom mjestu do kraja, mozda i ne. Meni je samo nekako bezveze jer zemlje regiona hladno igraju vec sada a imaju/imali su daleko goru situaciju nego u BiH.
Bez ikakvog smisla bi bilo pocinjati epske diskusije koliko je zasluzeno. Moguce da bi Sarajevo i ostalo na prvom mjestu do kraja, mozda i ne. Meni je samo nekako bezveze jer zemlje regiona hladno igraju vec sada a imaju/imali su daleko goru situaciju nego u BiH.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na stranu prepucavanja. Pitar sam ali svaka cast zelji na visokom drugom mjestu.Nije mala stvar zaostajati samo 3 boda iza Sarajeva. Sretno sa licencom
Znači Borac i ovi iz RS naprave čarlamu i ugroze takmičenje kao nikada ranije, a divovi slave.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Možda je sve izrežirana farsa...
du du du du du du , du du du du du du , du du du du du du
du du du du du du , du du du du du du , du du du du du du
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Upravo to, bit će 9 mjeseci pauze, poslije 9 mjeseci neigranja Zidane bi stagnirao a ne ovi naši počuigrači. Gotovo je sa ovom ligom možemo zvanično reći sa smo u rangu sa Lihtenštajnom, Andorom, Luksemburg je za nas sad svemirski brod.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:21Kažem ti nebitno bio ti Široki Sarajevo Zrinjski Borac Željo bilo tko! Ovo je propast za mlade nogometaše za juniore koji trebaju u seniore za sve ove od 20 do 24 godine! Pa izgubiš 3 mjeseca nakon ozljede osjeti se a ne 9 mjeseci bez ozbiljnih tekmi (mi smo samo 3 kola odigrali!!!) Nemaju se tu klubovi šta pitati puno valjda je savezu u interesu nogomet na 1 mjestu!? Ne možeš me uvjeriti nikako da smo najlošija država u okruženju (a očito jesmo!!!) Samo mi nismo sposobni organizirati natjecanje pa hebem ti koda je nuklearni rat bio! Sve nogu shvatiti al evo u Mostaru već od srijede rade noćni klubovi, tržni centri, restorani, ma sve živo i eto svi mogu osigurati uvjete za nastavak a jadni klubovi ne mogu za cca 50ak ljudi! To su smiješne priče, ovo je propast nogometa u BiH.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:09Ovom odlukom spašavaju veliku većinu klubova tako što troškove istih svode na minimum i daju mogućnost klubovima za masovno raskidanje ugovora sa igračima koji svakako već dugo i ne primaju platu u velikoj većini klubova. Klubovi nemaju uslove za nastavak, infrastruktura to ne dozvoljava, smiješna podrška saveza ne može biti dovoljna ni za 2 prijateljske utakmice itd itd.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:59Propast nogometa u BiH na pomolu zahvaljući banditima iz smiješne tvorevine zvane RS! Mogu razumjeti (barem donekle) kad koče neke političke odluke itd. Al da stalno prave probleme i u sportu to je strašno! Njima na čast i njihovom mentalnom sklopu!
Zrinjski koji je ima(o) najširi i uz FK Sarajevo najkvalitetniji igrački kadar ne želi igrati polufinale i finale kupa. Sve je jasno.
Klubovi su za 'nastavak' zbog navijača i smirivanja istih, a uskoro će isplivat da su se klubovi jednoglasno složili za ovaj scenarij.
@lacosta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli