Čuj Leotar, ko da sa vama nismo imali dobru saradnju

Čuj Leotar, ko da sa vama nismo imali dobru saradnju
Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Zato sto smo prvi na tabeli mozda ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Da pobjeda u derbiju donosi 5 bodova a ne 3 Zeljo bi bio prvak.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Da li se u fudbalu slave titule ili utakmice?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
Sramota da je United slavio titulu 2009. iako ih je Liverpool isprašio u oba derbija te godine. I to na Old Traffordu 1:4. Mislim, ako već ne pratiš naš fudbal...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
Babuka u realnosti
Bitno je da je Grbavica na aparatima.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
I u Petnjici se nastavlja prvenstvo.
Razlika je u tome što se 2009. nije prvenstvo prekinulo nego je završeno do kraja. U tome je poenta. Mislim razumijem ja da je vama drago, ali nije mi jasno čemu ovo zayebavanje i tako te stvari kada niste titulu ipak osvojili kao inače.skoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Sramota da je United slavio titulu 2009. iako ih je Liverpool isprašio u oba derbija te godine. I to na Old Traffordu 1:4. Mislim, ako već ne pratiš naš fudbal...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.