Čuj Leotar, ko da sa vama nismo imali dobru saradnju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Trebinjac94
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Blue Train
Kako ce tek pizditi kada im uzmemo titulu i na stogodisnjicu kluba jbt.
- FKS -
-
worchester
- Kontakt:
Cestitke sarajevu na tituli
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika
Forzza Velez
& Сарајево
Olovo, Kalesija, Breza, Ilijas i Kobilja glava na nogama!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sto smo prvi na tabeli mozda ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Kako Zeljo ima obraza ic u evropu mjesto Veleza, Velez bolji od njih u medjusobnim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cestitam titulu smao Tobetu pitaru
koji se zna zayebavati i na svoj racun.
Dobro, i Denchiju jer mi je lajkovao postove i poštuje me. Solidan mangup.
Ostali odyebaus !
Dobro, i Denchiju jer mi je lajkovao postove i poštuje me. Solidan mangup.
Ostali odyebaus !
Da pobjeda u derbiju donosi 5 bodova a ne 3 Zeljo bi bio prvak.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- forza_juve
- Kontakt:
Rekao sam ranije u slucaju da se ne proglasi prvak to bi bila najveca sramota saveza. Evo to je zavrseno, okrece se novi list, novi ciljevi, ovi sto spominju rs i srbe pokazuju svoju nemoc. Od zelje je ostalo samo ime a i to se veze za stimanje utakmica, izbacivanje iz lige i razne malverzacije sa tatom i dedom osim. Dominacija se nastavlja
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Da li se u fudbalu slave titule ili utakmice?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sramota da je United slavio titulu 2009. iako ih je Liverpool isprašio u oba derbija te godine. I to na Old Traffordu 1:4. Mislim, ako već ne pratiš naš fudbal...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Babuka u realnosti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oh, my Goodness! We did it again.
Samo sloga Sarajevo spasava
Bitno je da je Grbavica na aparatima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I u Petnjici se nastavlja prvenstvo.
Samo se Sarajevu po instrukcijama Milorada Dodika dodjeljuje titula van terena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Razlika je u tome što se 2009. nije prvenstvo prekinulo nego je završeno do kraja. U tome je poenta. Mislim razumijem ja da je vama drago, ali nije mi jasno čemu ovo zayebavanje i tako te stvari kada niste titulu ipak osvojili kao inače.skoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Sramota da je United slavio titulu 2009. iako ih je Liverpool isprašio u oba derbija te godine. I to na Old Traffordu 1:4. Mislim, ako već ne pratiš naš fudbal...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.