FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Nema uprave da valja, sve neki nehljebovici.
Nista vozdra a pojedinci nek nastave cestitati fujjj.
Nista vozdra a pojedinci nek nastave cestitati fujjj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hvala Bogu da nismo prvi pa da moj klub ovakvu titulu dobije.
Ovo mi vracas za ono maloprije jel?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ne vracam moj Ljoze to je realnost mada me jesi supacki etiketirao vala

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne budimo primitivni, čestitajmo, to je gospodski to je Željo uvijek bio.
Okrenimo se daljem radu kluba, i načinima kako izaći na kraj sa svim, pripremiti se za novu sezonu, izaći što bolje na nadolazeće izbore u Savezu, uvezati redove, i shvatiti da se moramo pojačati sa investitorima, sponzorima i navijačkim akcijama.
Sve ostalo je korak u nazad i pričanje završene priče.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Okrenimo se daljem radu kluba, i načinima kako izaći na kraj sa svim, pripremiti se za novu sezonu, izaći što bolje na nadolazeće izbore u Savezu, uvezati redove, i shvatiti da se moramo pojačati sa investitorima, sponzorima i navijačkim akcijama.
Sve ostalo je korak u nazad i pričanje završene priče.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 01 jun 2020, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Znas da te brat voli. Moram te nekad samo usmjeriti jer mi pobjegnes sa pravog puta.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Čestitati kad je nešto zasluženo svakako. Ovo lizanje sa neprijateljima države je za svaku osuduAdmir74 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:12Ne budimo primitivni, čestitajmo, to je gospodski to je Željo uvijek bio.
Okrenimo se daljem radu kluba, i načinima kako izaći na kraj sa svim, pripremiti se za novu sezonu, izaći što bolje na nadolazeće izbore u Savezu, uvezati redove, i shvatiti da se moramo pojačati sa investitorima, sponzorima i navijačkim akcijamat.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ama sta ces cestitati. Necu da vrijedjam ljude.Admir74 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:12Ne budimo primitivni, čestitajmo, to je gospodski to je Željo uvijek bio.
Okrenimo se daljem radu kluba, i načinima kako izaći na kraj sa svim, pripremiti se za novu sezonu, izaći što bolje na nadolazeće izbore u Savezu, uvezati redove, i shvatiti da se moramo pojačati sa investitorima, sponzorima i navijačkim akcijamat.
Javno im ispred kluba treba reći šta rade! Kakva je ovo odluka i kakva je ovo titula!
**** ti državu ovakvu, raspala se da Bog da!
@Admire, puši ****!
**** ti državu ovakvu, raspala se da Bog da!
@Admire, puši ****!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ja ti kazem samo Njemacka,ovdje nista nema smisla ..

volim i ja tebe vala

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Haj ne jedi ****, titula se pise kakva god da je i trebaju da je proslave kao i svaku do sada. Nase je da sutimo i da pustimo da nas karaju, a nekada smo veliki klub bili

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Brate mozemo se mi dici, napinjati koliko hocemo, mozemo samo veliko **** izbaciti od silnog napinjanja. Nemamo para, nemamo ljudi koji ih mogu obezbijediti, nemamo nikoga u savezu da tu makar zastiti nase interese. Zato imamo 50 i kusur skupstinara, 10 ljudi u upravnom odboru, 5 u nadzornom koji ne znam za sta sluze. Gdje je puno baba kilava su djeca. Onog trenutka kad tu bude pet ljudi maksimalno koji ce imati odredjen interes i koji ce na pozicije zaposliti kvalitetne ljude koji ce raditi za platu i raditi posao kako treba mozemo se necemu nadati. Takav primjer kvalitetnog uposlenika imamo u nasem sefu struke i to je to.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:01Ma sami sebi smo krivi,ima li smo utakmica kod kuće kojih nismo smjeli kiksati,a bili dominantniji od protivnika,kao što je slučaj protiv Borca u prvom kolu,Slobode i Širokog,tu od mogućih 9 bod mi uzimamo 2,to nas je i koštalo najviše i krpili su te kikseve na drugim utakmicama,prije svega na derbiju,ali eto šta je tu je.
Zato se trebaju sad svi u klubu dignut i napravit ekipu,pokorit sljedeću sezonu,i začepit svima usta.
ŽELJO MI TE VOLIMO,KAKO GOD ZAVRŠIO-pozz iz Kaknja
Zato sad se uzdati u Brku da opet pravi pitu od govana i to je to.
Dabogda bomba eksplodirala na Bilinom kad LP budu igrali
- kerimatomic1921
- Kontakt:
"Pitawi, pitawi baš ste čudna raja Cmokate Dodikova i Vicina ...."
I onda poziva na ljudskost, cestitanje korona titule... kakav poltron Boze dragi
I onda poziva na ljudskost, cestitanje korona titule... kakav poltron Boze dragi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sustina,bravo DejoDejan1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:22Brate mozemo se mi dici, napinjati koliko hocemo, mozemo samo veliko **** izbaciti od silnog napinjanja. Nemamo para, nemamo ljudi koji ih mogu obezbijediti, nemamo nikoga u savezu da tu makar zastiti nase interese. Zato imamo 50 i kusur skupstinara, 10 ljudi u upravnom odboru, 5 u nadzornom koji ne znam za sta sluze. Gdje je puno baba kilava su djeca. Onog trenutka kad tu bude pet ljudi maksimalno koji ce imati odredjen interes i koji ce na pozicije zaposliti kvalitetne ljude koji ce raditi za platu i raditi posao kako treba mozemo se necemu nadati. Takav primjer kvalitetnog uposlenika imamo u nasem sefu struke i to je to.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:01Ma sami sebi smo krivi,ima li smo utakmica kod kuće kojih nismo smjeli kiksati,a bili dominantniji od protivnika,kao što je slučaj protiv Borca u prvom kolu,Slobode i Širokog,tu od mogućih 9 bod mi uzimamo 2,to nas je i koštalo najviše i krpili su te kikseve na drugim utakmicama,prije svega na derbiju,ali eto šta je tu je.
Zato se trebaju sad svi u klubu dignut i napravit ekipu,pokorit sljedeću sezonu,i začepit svima usta.
ŽELJO MI TE VOLIMO,KAKO GOD ZAVRŠIO-pozz iz Kaknja
Zato sad se uzdati u Brku da opet pravi pitu od govana i to je to.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cestitajte i Borcu na izborenoj Evropi
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Izginite svi do jednog.
- kontrasviju
- Kontakt:
Igračima i Amaru ne zamjeram apsolutno ništa.
Polufinale kupa, 8 komada, 3 boda zaostatka na 11 kola do kraja. Igrali smo najljepši i najatraktivniji fudbal u državi, nakon dužeg perioda uživanje je bilo gledati naš najveći klub. Za očekivati je da se pitari naslađuju, ipak su navikli na ovo, nije prva titula koja je im ovako dodijeljena.
Protiv politike i SDA - SNSD - HDZ mašinerije se ne može, svima je to jasno. Na nama je sada da se što bolje pripremimo za Evropu i narednu sezonu. Neko će je igrati na svojoj ljepotici, neko u Zenici.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Polufinale kupa, 8 komada, 3 boda zaostatka na 11 kola do kraja. Igrali smo najljepši i najatraktivniji fudbal u državi, nakon dužeg perioda uživanje je bilo gledati naš najveći klub. Za očekivati je da se pitari naslađuju, ipak su navikli na ovo, nije prva titula koja je im ovako dodijeljena.
Protiv politike i SDA - SNSD - HDZ mašinerije se ne može, svima je to jasno. Na nama je sada da se što bolje pripremimo za Evropu i narednu sezonu. Neko će je igrati na svojoj ljepotici, neko u Zenici.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
1921
Kriju se iza Amara eto sta rade...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Orvel, WeekendOffender i 83 gosta.