Naglasio sam u prvom postu da ne pratim našu ligu i fudbal. Pogledam derbije i to je to. Bio sam na derbiju u novembru i iz onoga što sam vidio, Željo je bio mnogo bolji te je slavio. Budući da je liga prekinuta nekad u martu, vrlo je moguće da bi se poredak na tabeli dosta izmijenio da se liga odigrala do kraja. Razlika je svakako smiješna, samo dva boda. Zbog toga mi je nejasno čemu ovakvo orgijanje kao da ste osvojili ligu sa 20 bodova prednosti a ne na ovakav način.MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:01BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57
Kakve to ima veze![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti izgleda ne pratiš fudbal uopšte
Prošla nije, dobri ste bili lani. Al ove ostale su vrlo sumnjive što i sami znate.
Ovdje je najmanje stvar titule! E o ako im to znači ja im prvi čestitam titulu! Al malo će nam to svima značiti kad se liga vodi u propast! Al nema veze niti je ovo normalan država niti sport normalana može biti! Ovo ti je u rangu da čestitaš civilnoj zaštiti nabavku respiratora koji k nesluže! Nije ovdje bitno ni Sarajevo ni Velež ni Široki nego P.IČK.ASTI stav klubova iz federacije i pos.erem se ja na sve nas "velikane" kad nam jedan smrad ovo od lige uradi a svi šute! Ma neka nas i hebe ko stigne bolje i ne zaslužujemo! Kad krene sezona "kmečati" će mnogi na ovo ili ono al tad ne treba "kmečati" svi su ispali pice zbog sitnih interesa!nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:03Cestitke na tituli, bez obzira na sve titula zasluzena jer ste bili najbolji. Vidimo se naredne sezone.![]()
Bio na utakmici
Grobari bh fudbala, uz Borac i FK Sarajevo.Ni tu ne smijemo upasti u staru bosanskohercegovačku zamku: "IO FSBiH uz šest Bošnjaka, nažalost, čini pet Srba i četiri Hrvata, a znate kako oni rade samo da unište sve bosansko", reći će oni koji nam žele pomutiti percepciju. Istina stoji u Statutu FSBiH i kaže da je za usvajanje bilo kakve "teške" odluke potrebno da za nju glasa 12 članova IO ili više od dvije trećine prisutnih na idućem sastanku sa istim dnevnim redom. To znači da je za prekid prvenstva u situaciji kada je izvjesno da će sve zemlje u regionu nastaviti takmičenje i kada pandemija jenjava, potreban i glas predstavnika iz reda Bošnjaka, onih koji i danas šapuću da su "oni za nastavak, ali eto ne mogu od tamo nekih koji baš i ne vole BiH". Jer upamtite, potrebno je donijeti odluku o prekidu odnosno o promjeni propisa, nastavak sezone se podrazumjeva i o njemu je odlučeno na početku sezona kada je odlučeno da se igra 33 kola. Šest glasova je u svim opcijama sasvim dovoljno za pat-poziciju kojom će se svi pojedinačni interesi raspršiti, pa bi se moglo razgovarati i o rješenjima za probleme, a ne samo o bježanju od njih.
Na kraju posjetimo se ko su članovi IO koji će donijeti odluku. Dakle, Elvedin Begić, Milorad Sofrenić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Irfan Durić, Mato Jozić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Muhidin Raščić, Midhet Sarajčić, Dragan Soldo, Zlatko Spasojević i Ranko Vučković drže karte u svojim rukama.
Želimo li prognozirati? Odluka će biti donešena jednoglasno.
Ne daj se, nije ti lako, ali moraš izdržati i nastaviti dalje.Husić: Životom se kunem, da sjedim u NFSBiH nikada ne bih digao ruku, makar me zauvijek izbacili
A kako izgledaju jadno kada "slave" titulu a genocidaši vjerovatno izboriše pobjedu.Virtu4l je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:13Grobari bh fudbala, uz Borac i FK Sarajevo.Ni tu ne smijemo upasti u staru bosanskohercegovačku zamku: "IO FSBiH uz šest Bošnjaka, nažalost, čini pet Srba i četiri Hrvata, a znate kako oni rade samo da unište sve bosansko", reći će oni koji nam žele pomutiti percepciju. Istina stoji u Statutu FSBiH i kaže da je za usvajanje bilo kakve "teške" odluke potrebno da za nju glasa 12 članova IO ili više od dvije trećine prisutnih na idućem sastanku sa istim dnevnim redom. To znači da je za prekid prvenstva u situaciji kada je izvjesno da će sve zemlje u regionu nastaviti takmičenje i kada pandemija jenjava, potreban i glas predstavnika iz reda Bošnjaka, onih koji i danas šapuću da su "oni za nastavak, ali eto ne mogu od tamo nekih koji baš i ne vole BiH". Jer upamtite, potrebno je donijeti odluku o prekidu odnosno o promjeni propisa, nastavak sezone se podrazumjeva i o njemu je odlučeno na početku sezona kada je odlučeno da se igra 33 kola. Šest glasova je u svim opcijama sasvim dovoljno za pat-poziciju kojom će se svi pojedinačni interesi raspršiti, pa bi se moglo razgovarati i o rješenjima za probleme, a ne samo o bježanju od njih.
Na kraju posjetimo se ko su članovi IO koji će donijeti odluku. Dakle, Elvedin Begić, Milorad Sofrenić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Irfan Durić, Mato Jozić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Muhidin Raščić, Midhet Sarajčić, Dragan Soldo, Zlatko Spasojević i Ranko Vučković drže karte u svojim rukama.
Želimo li prognozirati? Odluka će biti donešena jednoglasno.
![]()
![]()
![]()
Dvije godine s Misketom bili ispred nas, borili se do zadnjeg dana za trofeje. Evo druga godina s Osimom, mi tri trofeja uzeli.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.