Treba trazit da se to ponovo pocne odigravat i talijani igraju cak i kad duplu ili tripletu uzmu...dobro je imat jednu takmicarsku tekmu na kraju ljetnih priprema kao generalku pravu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez superkova jer se oni ne pikaju nigdje ni u čemu, obična utakmica za ''prestiž'' i novac u jačim ligama dok je kod nas ukinuto skroz, davno. Dosta ti to govori, izjednačeni smo a u sezoni 2021 ćemo opet postati najtrofejniji bosanski klub.
Hajde sad svi adi po duks
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH zakazana je već za večeras u 20 časova, saznaje naš portal.
Ona će biti održana video putem, a na njoj bi trebale da budu potvrđene sve odluke koje je danas Takmičarska komisija N/FS BiH donijela.
To su, podsjećamo, da se liga prekine, a da za prvake i putnike u niži rang budu proglašene ekipe koje su se u trenutku prekida našle na tom mjestu.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Znaci u 21h pred vjecnom 
''...jer nema logike da se ne proglasi prvak, a igra Ligu prvaka''
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 01 jun 2020, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Hadzija.... znaci sa glavnim igracima produzeni ce biti ugovori. Pripreme oko 10tog krecu, sad pojacanja da vidimo 
- feniksptica
- Kontakt:
Za nas strimase neko lajv nek upali kad se budete vozali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@tm01hzne, volim te
Treba malo, ko se u to razumije, pogledati zakon o sukcesiji naslijeđa exYu. Ako se pogleda format negadašnje lige i usporedimo je sa našom, onda imamo 12 titula u predratnom periodu.
Govorim u slučaju da štrumpfetama komenziraju ovogodišnju našu titulu, imaginarnom titulom iz '46.
Govorim u slučaju da štrumpfetama komenziraju ovogodišnju našu titulu, imaginarnom titulom iz '46.
Sema Zilić već upaliofeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:51Za nas strimase neko lajv nek upali kad se budete vozali
Gledaj storyja kod Ermina Zeca.
15ak godina u fudbalu i papak nije naučio da se u fudbalu prvo broje bodovi a ne međusobni omjer.
15ak godina u fudbalu i papak nije naučio da se u fudbalu prvo broje bodovi a ne međusobni omjer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Tad su pobijeđivali nijetom, ne znam koliko će Uefa imati sluha za to. Uglavnom, javili su im da će im "pozitivno zaprimiti prijavu".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sastanak kriznog štaba večeras u 19:55, svi se moramo okupiti ovdje da to lijepo i ozvaničimo
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 25 gostiju.