Oglasiće se kad IO potvrdi odluku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamisli ovog paradoksa, ljudi sa 4-og mjesta otisli u evropu, po kupu BiH se popisali. Bitnije je biti 4 u ligi jer ti to kao donosi evropu, a to automatski kup svrstava u nebitno takmicenje koje nema nikakvu vaznost. Kup ispada bitan ko prijateljska utakmica..

Realno i ne moraju vise. Zakazati sto je prije moguce Skupstinu i da se vidi sta i kako je uradjeno po pitanju svega od zadnje Skupstine. Ako ne valja da se mijenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi se bas napregnuli da ne bude ovakav ishod

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dok tako razmisljamo, onda i ne zasluzujemo nista bolje, ni mi, ni drzava, ni narod, jer onda smo svi isti.
Za ove sto cestitaju, ja cu da cestitam Sirokom, Tuzla City, Velezu na neizlasku u Evropu. Nama i Sirokom za neosvajanje kupa.
Posebno cestitam Borcu koji je jaci od drzave. Svaka vam cast. Ovo nijednom klubu nikad nije uspjelo. Usudice se i reci nikad nikome na svijetu. Sta ste pozeljeli, to ste dobili.
Zasto suti uprava?! Hajde neznalice kazite nesto! Dvije godine za redom nas handrite. Pa dokle vise!
@igrajlopte 🐦
Treba sa Sirokim i GOSK-om udruzit se i trazit sve pare koje su potrosene na Kup. Od hotela, organizacije utakmica i tih stvari. Kad vec nevazi nek daju pare ko je dosao ovako daleko.
Erminov story 
Mislio sam da ce prvi Sinisa, ali Ermin je prvi krenuo.

Mislio sam da ce prvi Sinisa, ali Ermin je prvi krenuo.
Kako cemo se napregnuti kad nemamo nikoga od nasih ljudi u savezu? Sta treba sad, pisati saopstenja koja nista nece promijeniti?
I tad sam pisao da nismo ni svjesni koliku su gresku napravili Misimovic i tadasnja uprava kad su olako i bez plana B usli u pricu oko izbora za savez. To je poraz van zelenog terena gdje posljedice toga i danas vidimo..
Napraviti plan, dobro se spremiti i ukljuciti sve Zeljovce koji mogu pomoci za ove sad izbore..
Kkav plan bolan brko u klubu samo Jasko zna donijeti pare ,ostali uhljebi i ti mi pricas o nekom planu,da nema Amara ovo bi po savovima popucalo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To nije istina @Delinjo. Ovo nikakve veze nema sa sposobnosti nekoga u klubu! I nije tačno da se o tome ne razmišlja i da se na tome ne radi!
Slomili smo zube mnogima, slomićemo ih i ovima!
Slomili smo zube mnogima, slomićemo ih i ovima!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E cuj "jadna nam majka ko nam brine o klubu"
Pa nama su regularnim tokom prvenstva pred ocima kompletne drzave oteli titulu penalom u bijeljini. I onda se cude sto su ovo uradili za zelenim stolom
Pa nama su regularnim tokom prvenstva pred ocima kompletne drzave oteli titulu penalom u bijeljini. I onda se cude sto su ovo uradili za zelenim stolom
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Izvini postujem te ali necu i ne mogu se sloziti,sta je konkretno nas klub uradio da ne bude ovaj ishod ?? Koliko je para upumpano Amaru za ekipu i igrace ?? Zasto se savez branio saopstenjima iste ove uprave ? Amar na jednu svi ostali na drugu stranu nek se gone u pm ...naravno izuzetak Jasko..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:58E cuj "jadna nam majka ko nam brine o klubu"

Sa ovim bi da zavrsimo temu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hocemo se praviti ludi da je sve OK u nasem klubu, da nam je uprava divna krasna da nema problema ?
Ako liga pocinje 1. augusta kako kazu, hajde da vidimo sta ce oni do tada da urade, to su dva mjeseca za nove i stare igarace, ugovore, novce, projekte.
Europa se vraca na Grbavicu sto je dobro, valja stadion sminkati i pripremiti za to.
Ako liga pocinje 1. augusta kako kazu, hajde da vidimo sta ce oni do tada da urade, to su dva mjeseca za nove i stare igarace, ugovore, novce, projekte.
Europa se vraca na Grbavicu sto je dobro, valja stadion sminkati i pripremiti za to.
Mjau !
Dela, yebo ga ti nije ova Uprava sastavom ista kao tad kad su se pisala ta saopstenja.
Ne znam sto svi izjednacavaju Upravu koja je izgubila licencu i ovu kad sastav nije isti. Nisu iste Uprave uopste.
Ne znam sto svi izjednacavaju Upravu koja je izgubila licencu i ovu kad sastav nije isti. Nisu iste Uprave uopste.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dela je pogubio konce. Njemu je njemacka i merkelova u glavi, pa ne zna sta pise, halite mu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nisam ja pogubio konce nego su vama svi krivi samo nismo mi,haj dobro necu vise pisati ,velicajte upravu kao sto se velicala uprava Megamixa..pisaj ga
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dela fkt si puko... Ovo je 2. garnitura ljudi nakon Misketove uprave... Kontas? Selimovici su izgubili licencu, i nakon njih dolazi ova uprava!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vidi ga 
Ne velica niko nikog nego ova Uprava nije branila Savez saopstenjem vec je to bilo u aprilu prosle godine. A ta Uprava i ova Uprava nisu iste. Drugi predsjednik, clanovi. To ti kazem.

Ne velica niko nikog nego ova Uprava nije branila Savez saopstenjem vec je to bilo u aprilu prosle godine. A ta Uprava i ova Uprava nisu iste. Drugi predsjednik, clanovi. To ti kazem.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, b00t, Bing [Bot], Ferroviere1987, Grbavica786, Laudrup, Lewy21, Napaceni87, NazorUso, Orvel, Proximic, sassari, Shategabri, Tihi i 121 gost.