delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:00Izvini postujem te ali necu i ne mogu se sloziti,sta je konkretno nas klub uradio da ne bude ovaj ishod ?? Koliko je para upumpano Amaru za ekipu i igrace ?? Zasto se savez branio saopstenjima iste ove uprave ? Amar na jednu svi ostali na drugu stranu nek se gone u pm ...naravno izuzetak Jasko..
Neke stvari ne znaš i ne treba da znaš. Šta je ko uradio pokazaće ova godina kada slavimo stogodišnjicu, ne leti pred rudu Dela. Polako. Neka misle da smo slabi, vrijeme će pokazat.
U konkretnoj situaciji mi smo nemoćni. Svaki dan možemo blejat sa saopštenjima. Svaki dan i ništa se promijenilo ne bi. Ne kažem da sam za ovakav pristup ali sam svjestan ko odlučuje. Pitari ti drže savez i to je to.
Možeš se i žaliti. Džemidžić ti odlučuje o ishodu tužbe. Kao što je Begić odlučio da ne da licencu. On lično!
Da ti kažem još nešto. Razjeban im je plan kada su bivši sklonjeni. Vi niste svjesni šta se radilo od Želje i šta je Željo trebao postati! Samo ću tebi i svima još jednom ponoviti činjenicu, da savez ima ugovor sa Željom na deset godina da koristi Grbavicu, džaba! Plate struje što potroše. Robovlasnički ugovor. Da je prošla još jedna skupština na kojoj bi "neki" birali skupštinare, tu bi nam tabut bio. Ako nekome nije jasno šta pričam, neka pogleda pod Čelik. I oni su dugo bili "dobri" sa savezom, ulagao im u Bilino.
I oglasit će se klub.