Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo šampion, a željo najbolja čevabdžinica u gradu, čestitam.
Sarajevo ljubavi moja.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- Kockoglavi
Hahaha zeca levata.Idi umij se
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I nije vala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Vicecevabdzinica zeljo 2
Postove kona koje čuvamo u sehari, a koji govore o Amarovom povratku, dominaciji u ove dvije godine i slično, nećemo lijepiti jer ne želimo udarati kone ispod pojasa.
Ono što moramo opet postaviti je ova slika, nek razmisle dobro o sebi. Ovo sve što im se dešava je cijena Amarovih kupljenih titula, na vrijeme su to prepoznali Izlija i momci sa drugog foruma, ali ugušiše ih krvožedni amarovci!

Ono što moramo opet postaviti je ova slika, nek razmisle dobro o sebi. Ovo sve što im se dešava je cijena Amarovih kupljenih titula, na vrijeme su to prepoznali Izlija i momci sa drugog foruma, ali ugušiše ih krvožedni amarovci!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Al nek bude da je cevabdzinica najbolja...
Puno im je sad sve titule uzet. Nek im ta ostane
Puno im je sad sve titule uzet. Nek im ta ostane
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Celiku zelim povratak sto prije, ebg ove godine im je bila sudbina ovakva, ispali bi svakako kad se uzme kakve sve probleme imaju. Nije mi drago sto su ispali. Od ostalih klubova, necu biti licemjer, Zelji zelim samo neuspjehe, a volio bih da na vrhu tabele Sloboda i Velez zamijene ove sadasnje. To je zelja a procjena ja da ce naredne godine biti nalet Tuzle City, Borca i Veleza... Jasno od Sarajeva ocekujem opet titulu, nista manje.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Je li iko igdje objasnio zašto je prekinut Kup BiH?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Evropa za zelenim stolom? Moze, ako vas nije sramota.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jeste, nije fer da neko dobije sansu da izbori Evropu u ovom slucaju Siroki, a da Borac, Tuzla i te ekipe ne dobiju sansu kao i ovi sto ce ispasti. To nije fer, ali fer je da 4. onako ode u Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- forza_juve
- Kontakt:
Kone zele sabotirati reprezentaciju, nakon sto su skontali da reprezentacija moze igrati na grbavici prijete nekim ekserima po terenu i tako to. Svega na dunjaluku braco draga. Savez im napravi stadion i opet im ne valja ccccc
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Iz ovog ugla gledano su oštećeni fakat..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Znaci na osnovu 2 utakmice ti si zakljucio da je Zeljo kvalitetnija ekipa? Valjda se gleda cijela sezona a ne samo 2 utakmice, plus se zna kakva je situacija bila u svlacionici Sarajeva u drugom derbiju, nesto slicno kad sto je bilo kod nas prva tri kola dok je Ibro bio trener.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:58Pa stvar je u tome što je Željo očito kvalitetnija ekipa i ko zna šta bi se dešavalo sve da je liga nastavljena. Neka se poklope i zahvaljuju savezu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:57Kakve to ima vezeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
![]()
Ja bih prvi potpisao da izgubim svake godine oba derbija a da uzmem titulu, logika![]()
Nemoj misliti da branim Sarajevo ili nesto slicno, za mene ste isti, ne favorizujem ni jedne ni druge. Gledam kako da vas mlatnemo i to je to. Samo cinjenice
Forzza Velez
- feniksptica
- Kontakt:
Morto, to sa Bosnjacima šuruješ cc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.