Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na prevaru since 1946
Hahahaha,.e jesu varalice ali drzava je takva i dozvoljava im to.
**** ga,..bice valjda nekada reda i normale u ovoj vukojebini.
**** ga,..bice valjda nekada reda i normale u ovoj vukojebini.
Večeras bi dobro bilo da ovaj Izvršni s obzirom da su klubovi u krizi sačini i potvrdi tabelu i za sljedeću sezonu i odmah dostavi spisak UEFI da i mi budemo godinu ispred svih.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:55Po tvojoj prici PLBIH nece se vise nikada nastaviti,jer klubovi nece imati novca za sledecu sezonuAlfredNobel je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:53A šta da urade medo? Više od pola klubova puca po šavovima, tek ih par odradilo testiranja. Ne mogu kraj s krajem da povežu, pričate o nekom nastavku.. Ne provaljujte se, prekinuto je u puno bitnijim ligama, da se ovdje ne prekine. Sad nastavite s teorijama zavjera..TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:43Ova se odluka znala prije mjesec dana samo se cekalo da se ispuca potrebno vrijeme.Sad da li je neko zasluzio titulu i ispadanje iz lige ako gledamo po tabeli to je cinjenicno stanje,ali problem je sto savez nije ucinio nijedan korak da bi nastavio ligu.Otprilike u nasoj drzavi se dijeli sve na troje,tri strane moraju biti zadovljne.Kakva drzava -takav savez , kakav savez -takav šampion.![]()
![]()
Čestitam Begiću imenovanje na dužnosti doživotnog predsjednika sa izvršnim ovlastima.
- feniksptica
- Kontakt:
Ovom Papiju i da hoces odgovorit ne smijes, odmah bubrege pomijera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da ima reda, Amar bi u zatvoru bio, presuda bi ga ko i oca udaljila od fudbala. Posto nema, onda je primoran da gleda kako uzimamo titule.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ispadeeeeee li brabonjaaaaaak zenickiiiii,..hahahahaha
Inace titule se poklone kad odigras sa svima po 2 meca i kad si prvi,ili kad stanes na stranu Veleza i neces da nastavis jer ljudi nisu mogli na svoj stadion,al sta pricat to nekom papcicu iz nekog sela pored Mostara
-
TMmanija2012
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Koji je rezultat u titulama zadnje 2 sezone
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Opet niste najveci klub u drzavi ,djaba vas gurajufeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:14Koji je rezultat u titulama zadnje 2 sezone
Kazu u fudbalu se gleda tabela tako kazu jbga
Kako ga Zecina zashika Torpedovcanima,..hahaha
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jok eto vi ste, sedam godina osma dolaziTMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:15Opet niste najveci klub u drzavi ,djaba vas guraju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.