Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
To je sad druga tema

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa jel ovo moguće, gledam sa prozora djecu u mahali, pjevaju nešta " Ne čekaj me ove noći majko, tvoj sin je oduzet... "
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ne znam sto ne kupis zirafe od 185+. Njima je samo bitno da nadju nekog visokog. Imas prolaz 99%.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zna li neko koji su uslovi za onu novcanu naknadu sa biroa nakon sto se napusti radno mjesto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa ako sam napustiš radno mjesto, ili ako ti poslodavac napiše u obrazloženju da je u pitanju teža povreda radnog mjesta, onda nikakvi.
Jedino nešta na fazon tehnološkog viška

Lahko je palamuditi iz dijaspore i preko foruma he he.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Moraš biti prijavljen minimalno 6 mjeseci koliko se ja sjećam ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Dovoljno mu je pregledati FB profil i procitati ponešto da bi se skontalo sta on predstavlja.
SDA botinu i velikog muslimančinu.
Popišam ga.
SDA botinu i velikog muslimančinu.
Popišam ga.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Fudbalski savez tzv. Bosne i Hercegovine.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
-
- Kontakt:
On se iz Rožaje-a javlja , yebem li mu nanu u koljeno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ima svoju drzavu Crnu Goru. Nek tamo red zavodi.
Čovjek vjerovatno nema ni državljanstvo BiH 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
"Umjesto skupa ispred sebilja, Bošnjaci moraju masovno biti ispred SiPE.
Ovdje je jasno da se ne traži pravda već ubijanje države iznutra. Čović koji pokrao Aluminij nije predmet svoje tužiteljke koja bez pravnog osnova namjerno pritiska SIPU da zadrži premijera Novalića.
Urušavanje najvišeg pravnog akta države u više navrata, javno omolavažavanje države i njenih simbola nije dotičnu ni doticalo. Na desetine miliona štete Aluminiju kog je dotukao i Dodika koji se izigrava sa svima.
Ovo je presedan koji će Bošnjaci debelo platiti upecavši se na udicu respiratora.
Sva medijska haranga, katolička misa, pokušaj ruskog upada bez osnova i sijaset drugih pokušaja ne otvara oči slijepim i gluhim.
Ovdje je jasna nakana svakom normanom čovjeku Bosne i Hercegovine.
Sada je kao nikada vrijeme zbijanja naših safova. Čišćenje naših redova od neodgovornih pojedinaca, razbijanja medijske hobotnice koja atakuje jedino na sam branik države i buđenje iz naše letargije.
Vakat je osvješćenju i pokazivanju snage.
Ako smo došli u situaciju da nam premijera hapse bez osnova, da prijete svima i omalovažavaju reisa Kavazovića, onda nismo ni za državu koju su nam ostavili u emanet oni koji su za nju poginuli."
AllaH se negativno nadražiH zbog ovog đzukca, sto bih ga volio kroz šakice provuci mmm
Ovdje je jasno da se ne traži pravda već ubijanje države iznutra. Čović koji pokrao Aluminij nije predmet svoje tužiteljke koja bez pravnog osnova namjerno pritiska SIPU da zadrži premijera Novalića.
Urušavanje najvišeg pravnog akta države u više navrata, javno omolavažavanje države i njenih simbola nije dotičnu ni doticalo. Na desetine miliona štete Aluminiju kog je dotukao i Dodika koji se izigrava sa svima.
Ovo je presedan koji će Bošnjaci debelo platiti upecavši se na udicu respiratora.
Sva medijska haranga, katolička misa, pokušaj ruskog upada bez osnova i sijaset drugih pokušaja ne otvara oči slijepim i gluhim.
Ovdje je jasna nakana svakom normanom čovjeku Bosne i Hercegovine.
Sada je kao nikada vrijeme zbijanja naših safova. Čišćenje naših redova od neodgovornih pojedinaca, razbijanja medijske hobotnice koja atakuje jedino na sam branik države i buđenje iz naše letargije.
Vakat je osvješćenju i pokazivanju snage.
Ako smo došli u situaciju da nam premijera hapse bez osnova, da prijete svima i omalovažavaju reisa Kavazovića, onda nismo ni za državu koju su nam ostavili u emanet oni koji su za nju poginuli."
AllaH se negativno nadražiH zbog ovog đzukca, sto bih ga volio kroz šakice provuci mmm
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.