Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kupio mobitel iz Delta shopa i usput zastitno staklo, staklo doslo polomljeno. Javio se njima kazu da se obratim posti da oni to refundiraju. Imao neko iskustva?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja jesu se ovi mediji natovariti na Fadila, smor više slusati.
-
- Kontakt:
Je li Sandžak ili Raška oblast kod ovog Čindraka ?
Yebo li mu Sajo Kalić mater , to je ta struja heroinska ..
Tako je za Šaljića ( Čolpinog zeta ) hodža iz Sjenice dilao heroin ,fuj ...
Yebo li mu Sajo Kalić mater , to je ta struja heroinska ..
Tako je za Šaljića ( Čolpinog zeta ) hodža iz Sjenice dilao heroin ,fuj ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
"Prvo počisti u svom toru, a onda se pozabavi čišćenjem sela" vrlo jednostavan konceptalex1991 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:08"Umjesto skupa ispred sebilja, Bošnjaci moraju masovno biti ispred SiPE.
Ovdje je jasno da se ne traži pravda već ubijanje države iznutra. Čović koji pokrao Aluminij nije predmet svoje tužiteljke koja bez pravnog osnova namjerno pritiska SIPU da zadrži premijera Novalića.
Urušavanje najvišeg pravnog akta države u više navrata, javno omolavažavanje države i njenih simbola nije dotičnu ni doticalo. Na desetine miliona štete Aluminiju kog je dotukao i Dodika koji se izigrava sa svima.
Ovo je presedan koji će Bošnjaci debelo platiti upecavši se na udicu respiratora.
Sva medijska haranga, katolička misa, pokušaj ruskog upada bez osnova i sijaset drugih pokušaja ne otvara oči slijepim i gluhim.
Ovdje je jasna nakana svakom normanom čovjeku Bosne i Hercegovine.
Sada je kao nikada vrijeme zbijanja naših safova. Čišćenje naših redova od neodgovornih pojedinaca, razbijanja medijske hobotnice koja atakuje jedino na sam branik države i buđenje iz naše letargije.
Vakat je osvješćenju i pokazivanju snage.
Ako smo došli u situaciju da nam premijera hapse bez osnova, da prijete svima i omalovažavaju reisa Kavazovića, onda nismo ni za državu koju su nam ostavili u emanet oni koji su za nju poginuli."
AllaH se negativno nadražiH zbog ovog đzukca, sto bih ga volio kroz šakice provuci mmm
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Znaci nisam od marta bio u stanu sad se uselim zohari ****. Nea sanse da udju kroz vrata nit kroz prozor znaci kroz odvode ulaze. Zasut ih solnom kiselinom, koj **** radit?
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Pozovi Imrana u goste, kad ga vide pobjeci ce.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:27Znaci nisam od marta bio u stanu sad se uselim zohari ****. Nea sanse da udju kroz vrata nit kroz prozor znaci kroz odvode ulaze. Zasut ih solnom kiselinom, koj **** radit?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Imaš u apoteci 4-5 maraka otrov , veoma efikasan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:27Znaci nisam od marta bio u stanu sad se uselim zohari ****. Nea sanse da udju kroz vrata nit kroz prozor znaci kroz odvode ulaze. Zasut ih solnom kiselinom, koj **** radit?
Pospeš svuda pomalo gdje su toplija mjesta , kuhinja pogotovo i u kupatilu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Da ne znas slucajno kako se zove? Yebo majku da sam tu bio pa hajd nije cisto i to, al ovako ne znam jebli sebebombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:32Imaš u apoteci 4-5 maraka otrov , veoma efikasan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:27Znaci nisam od marta bio u stanu sad se uselim zohari ****. Nea sanse da udju kroz vrata nit kroz prozor znaci kroz odvode ulaze. Zasut ih solnom kiselinom, koj **** radit?
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
jedino ti fatiha moze pomoci ili selidba
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
**** 4-5 maraka, mora birati između otrova ili da jede sutra.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:32
Imaš u apoteci 4-5 maraka otrov , veoma efikasan.
Stavio si ga sad na težak test.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ozbiljno je to ****, ne znam koliko to kosta tamo ali da zoves onu neku firmu sto radi dezinfekciju cijelog stana
-
- Kontakt:
Nisam kući trenutno, kad dođem javim ti , ima negdje ona bočica ostala ...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:34Da ne znas slucajno kako se zove? Yebo majku da sam tu bio pa hajd nije cisto i to, al ovako ne znam jebli sebebombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:32Imaš u apoteci 4-5 maraka otrov , veoma efikasan.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:27Znaci nisam od marta bio u stanu sad se uselim zohari ****. Nea sanse da udju kroz vrata nit kroz prozor znaci kroz odvode ulaze. Zasut ih solnom kiselinom, koj **** radit?
Meni od komšinice došli, žena 80+ godina senilna , idealno za njih , OGY i kompanija...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Pocetak je mjeseca, ima se za nudleDerdiyok je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:41**** 4-5 maraka, mora birati između otrova ili da jede sutra.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:32
Imaš u apoteci 4-5 maraka otrov , veoma efikasan.
Stavio si ga sad na težak test.

Ma ne pada mi na pamet to tudjem stanu radit, nek se snalaze ako ja ovo ne rijesim im out.Zabit je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:44ozbiljno je to ****, ne znam koliko to kosta tamo ali da zoves onu neku firmu sto radi dezinfekciju cijelog stana
Moze hvala ti, i jesi ih skroz istrijebio? Moze bit da i meni dolaze od stana pored hajd ga znajbombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:45
Nisam kući trenutno, kad dođem javim ti , ima negdje ona bočica ostala ...
Meni od komšinice došli, žena 80+ godina senilna , idealno za njih , OGY i kompanija...
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
ako stan nije neki smecarnik, to su 90% sanse da dolazi iz stana ispod/pored
Sve što više vrijeme prolazi, više me stid što se deklarišem kao Bošnjak. Stid me što djelimično pripadam SDA botovima i kvazibalijama, pas im mater yebo.
"We need to suffer. And we need to fight."
Epi je rođen u BiH i živi u AT. Ovaj je rođen u CG, živi u CG

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.