FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra cu zbog gurbeta i korone tetovirati šišmiša

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne prestaju, na opste zadovoljstvo
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Ova aplikacija sportsport.ba, ništa mi ne javlja, ubi nervoza.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sedam alejk
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
možda sam malo dosadan sa ovim evropskim takmičenjima (jbg ovo mi omiljeni dio godine kvale za CL i EL
) ali evo šta sam maloprije gledao.
Sarajevo sada ima koeficijent 4.750 i briše se sezona 15/16 gdje je Sarajevo osvojilo 1.000 (znači 3.750). Pošto smo jelde šampioni i igraćemo CL najmanje dokle možemo dogurati je treće kolo EL što bi nam donijelo 2.000 koeficijent za ovu sezonu, a ako udemo nosioci u prvom kolu CL, u drugom realno ispdnemo, nosioci smo u trećem kolu LE što znači play-off i koeficijent 2.500 (popravili ga za 1.500). Ako bi tako bilo koeficijent za iduću sezonu je 6.250.
Sad zbog čega je to sve važno, naredno ljeto kreče UEFA Europa Conference League, jest treće po redu takmičenje ali dosta respektabilnih timova će igrati. Vrlo bitno je osvojiti titulu sljedeće godine iz par razloga. Prvi igraće se CL, a koeficijent bi nam bio 6.250 i sa tim koeficijentom smo sigurno nosioci u prvom kolu kvala za CL, plasiramo se u drugo kolo tu ispadnemo. Svi koji sljedeće godine ispadnu u drugom kolu kvala za CL idu kao i ove u treće kolo kvala za LE, a svi oni koji ispadnu u trećem kolu kvala za LE idu u play-off za Conference League i tamo će biti nosioci.
Mislim da dalje ne moram objašnjavati zašto je bitno ovo ljeto stići do play-offa EL, a naredne sezone titula mora biti pod moranje
Sarajevo sada ima koeficijent 4.750 i briše se sezona 15/16 gdje je Sarajevo osvojilo 1.000 (znači 3.750). Pošto smo jelde šampioni i igraćemo CL najmanje dokle možemo dogurati je treće kolo EL što bi nam donijelo 2.000 koeficijent za ovu sezonu, a ako udemo nosioci u prvom kolu CL, u drugom realno ispdnemo, nosioci smo u trećem kolu LE što znači play-off i koeficijent 2.500 (popravili ga za 1.500). Ako bi tako bilo koeficijent za iduću sezonu je 6.250.
Sad zbog čega je to sve važno, naredno ljeto kreče UEFA Europa Conference League, jest treće po redu takmičenje ali dosta respektabilnih timova će igrati. Vrlo bitno je osvojiti titulu sljedeće godine iz par razloga. Prvi igraće se CL, a koeficijent bi nam bio 6.250 i sa tim koeficijentom smo sigurno nosioci u prvom kolu kvala za CL, plasiramo se u drugo kolo tu ispadnemo. Svi koji sljedeće godine ispadnu u drugom kolu kvala za CL idu kao i ove u treće kolo kvala za LE, a svi oni koji ispadnu u trećem kolu kvala za LE idu u play-off za Conference League i tamo će biti nosioci.
Mislim da dalje ne moram objašnjavati zašto je bitno ovo ljeto stići do play-offa EL, a naredne sezone titula mora biti pod moranje
Hoće li više ovi ozvaničiti
- f0rest1946
- Kontakt:
Volim te Sarajevo ❤
- RajaBa1983
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počelo je u 20h
- ElCartel11
- Kontakt:
Proslogodisnja dupla definitivno najsladja, ali je ova odmah iza peta
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kanarinac je zvanično prestigao Vanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.