Minimalno nam je zagarantovano drugo pretkolo EL i koef 1500 valjda. Druga stvar je što ćemo duplo dalje doguratiFoSte95 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 20:50možda sam malo dosadan sa ovim evropskim takmičenjima (jbg ovo mi omiljeni dio godine kvale za CL i EL) ali evo šta sam maloprije gledao.
Sarajevo sada ima koeficijent 4.750 i briše se sezona 15/16 gdje je Sarajevo osvojilo 1.000 (znači 3.750). Pošto smo jelde šampioni i igraćemo CL najmanje dokle možemo dogurati je treće kolo EL što bi nam donijelo 2.000 koeficijent za ovu sezonu, a ako udemo nosioci u prvom kolu CL, u drugom realno ispdnemo, nosioci smo u trećem kolu LE što znači play-off i koeficijent 2.500 (popravili ga za 1.500). Ako bi tako bilo koeficijent za iduću sezonu je 6.250.
Sad zbog čega je to sve važno, naredno ljeto kreče UEFA Europa Conference League, jest treće po redu takmičenje ali dosta respektabilnih timova će igrati. Vrlo bitno je osvojiti titulu sljedeće godine iz par razloga. Prvi igraće se CL, a koeficijent bi nam bio 6.250 i sa tim koeficijentom smo sigurno nosioci u prvom kolu kvala za CL, plasiramo se u drugo kolo tu ispadnemo. Svi koji sljedeće godine ispadnu u drugom kolu kvala za CL idu kao i ove u treće kolo kvala za LE, a svi oni koji ispadnu u trećem kolu kvala za LE idu u play-off za Conference League i tamo će biti nosioci.
Mislim da dalje ne moram objašnjavati zašto je bitno ovo ljeto stići do play-offa EL, a naredne sezone titula mora biti pod moranje![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvi glupani
Hajmo onda mi okaciti rezultat protiv Celika i napisati neko za zelenim terenom a neko za zelenim stolom.
Zivota mi, da bi kod nas imala vise smisla ta zajebancija nego ovo njihovo.
Sad ih upitaj zasto Sarajevo ne treba da bude prvak, ako su odigrana 22 kruga i svako je igrao sa svakim 2x i oni su klub koji je skupio najvise bodova.
Odgovor ce biti: mi smo ih 2x dobili
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Opet moram da Vas sve smirim.
Braco ovo je zavrseno davno, opustite se. Kada Takmicarska komisija nesto usvoji i predlozi Izvrsnom Odboru to se usvaja 99,99999%.
Ne mogu sad sami sebe kompromitovati i donijeti drugaciju odluku.
Necete vjerovati ali i konama je odgovatalo da se ne nastavi liga, a zasto???
Zato sto nemaju prebijene pare i sto su samo na taj nacin ( da se ne nastavi liga) mogli da smanje igracima plate. Ovako su dobili Evropu i sute ko zaliveni.
Eh sad je VELIKO pitanje za sljedecu sezonu ko je skim u talu. Sad ce neko reci opet ti Ado o nekim teorijama zavjere ali to je tako. Da li kone sute iz razloga sto im je nesto obecano za 100-tu godisnjicu, ili ce Vico nasteliti Borcu titulu sljedece godine to ne znam, ali saznat cu.
Ono sto znam je da cemo morati imati 2-3 puta jacu ekipu od ostalih da bi osvojili titulu i sljedece godine jer ce biti naredni sampionat samo takva kuhinja, od saveza do sudija.
Hadžija pamet u glavu i dovedi ono sto najbolje znas. Moramo napraviti top jaku ekipu.
Tituluuuuuu slobodno pocnite da slavite
Braco ovo je zavrseno davno, opustite se. Kada Takmicarska komisija nesto usvoji i predlozi Izvrsnom Odboru to se usvaja 99,99999%.
Ne mogu sad sami sebe kompromitovati i donijeti drugaciju odluku.
Necete vjerovati ali i konama je odgovatalo da se ne nastavi liga, a zasto???
Zato sto nemaju prebijene pare i sto su samo na taj nacin ( da se ne nastavi liga) mogli da smanje igracima plate. Ovako su dobili Evropu i sute ko zaliveni.
Eh sad je VELIKO pitanje za sljedecu sezonu ko je skim u talu. Sad ce neko reci opet ti Ado o nekim teorijama zavjere ali to je tako. Da li kone sute iz razloga sto im je nesto obecano za 100-tu godisnjicu, ili ce Vico nasteliti Borcu titulu sljedece godine to ne znam, ali saznat cu.
Ono sto znam je da cemo morati imati 2-3 puta jacu ekipu od ostalih da bi osvojili titulu i sljedece godine jer ce biti naredni sampionat samo takva kuhinja, od saveza do sudija.
Hadžija pamet u glavu i dovedi ono sto najbolje znas. Moramo napraviti top jaku ekipu.
Tituluuuuuu slobodno pocnite da slavite
Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
BRUKA!!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Je.bo ti željezničar majkuAmca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
Ko im J**+ mater!!! Mi smo titulu osvojili na zelenom terenu!!! Sta im pusis ****.Imali smo 3 boda vise boli me ba **** korona ovo ono, sta perete vise sa tim sta ima kako si slavili bi je oni zivotom ovo se tjese samo mi smo zasluzili titulu jer smo najbolji i nema niko pravo da blati ovu titulu!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
PLAVO OKO PLAKALO JE...
Šta su bolan gubitnici nemaju za kruha. Mi bi ligu svakako pregazili, najači sastav, siti, plaćeni sve. Jbg, ali je tako.Amca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
Historicar
- Kontakt:
Zar 75 minuta treba, da se jedna **** odluka, potvrdi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hajde ti smrdo "sledeći" put u BL pa svojima prosipaj šuplju, a mi ćemo SLJEDEĆI put da slavimo 3. titulu zaredom i smrt željane, u inat vama dušmanima, bubrezi da vam poispadaju od muke.Amca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 01 jun 2020, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj braćo šta nas je aktivno
Zadnji put nas bilo ovoliko aktivno kada se pricalo o Susicu
Ps.jebote grob hoce li vise umrijet cu od cekanja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Almire legendoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
Heba, Tino, Dzafic i Oremuš maloprije u Gastro Pubu 13 na Stupu na okupu, vjerujem da je povod interna proslava titule 
Samo naprijed Saraj'vo!
Ništa ovo nije, da vidiš gužve na temi kad smo Atromitos izbacivali. Ludnica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
P.S. nisam ni ja tad bio aktivan al sam bio jedan od 1000 gostiju na temi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde bog vam pamet dao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Steta sto nisam bio na forumu prisutan tad,barem da citamskoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:19Ništa ovo nije, da vidiš gužve na temi kad smo Atromitos izbacivali. Ludnica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
P.S. nisam ni ja tad bio aktivan al sam bio jedan od 1000 gostiju na temi.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Padal kiša kod vas ? Prošle
Godine ona kiša a sad ova
Godine ona kiša a sad ova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.