NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Ovaj Svijet je tako postao gadan, sve zbog neke moci i vecih interesa se desavaju ova ludila od pocetka godine. Pocinjem da zamjerim ljudima koji ce uskoro preselit na Mars, jer u borbi egzistencije ljudska svijest se pretvori u humanost gdje bi svako svakom pomagao nebitno koje boje koze, religije, nacionalnosti bio.
Napad vanzemaljaca bi bio npr odlican za ljudsku rasu.
Napad vanzemaljaca bi bio npr odlican za ljudsku rasu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
alemsa
Svugdje je princip zakuhavanja i izazivanja haosa isti, masama je lagano upravljati samo iskreiraj pricu koju ce da popuse i ide sve. Volio bi da crnci i latinosi preuzmu vlast samo zbog onih bijelih libtarda koji ce prvi da najebu
Bilo bi ko u Siriji, kada protiv Assada izadjose na proteste napredne demokrate, prozapadni, sekularn, homoseskualci zajedno sa radikalnim islamistima, vehabijama, muslimanskim bratstvima. Kad je krenuo rat i kad se Assadova vojska povlacila iz nekih gradova prve koje su islamisti pobili su bili njihvovi saborci, demokrate, homici i ostali 
Svugdje je princip zakuhavanja i izazivanja haosa isti, masama je lagano upravljati samo iskreiraj pricu koju ce da popuse i ide sve. Volio bi da crnci i latinosi preuzmu vlast samo zbog onih bijelih libtarda koji ce prvi da najebu

Feminizam
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ma gdje ce preuzeti vlast sta ti je, sve bi otislo u mudo marjanovo. Otisli su odavde u Liberiju, napravili tamo drzavu. I naravno najgora drzava na svijetu, sumnjam da postoji gora. Ako jedes svako treci dan, tamo si dobrostojeci.japa je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:13alemsa
Svugdje je princip zakuhavanja i izazivanja haosa isti, masama je lagano upravljati samo iskreiraj pricu koju ce da popuse i ide sve. Volio bi da crnci i latinosi preuzmu vlast samo zbog onih bijelih libtarda koji ce prvi da najebu![]()
Bilo bi ko u Siriji, kada protiv Assada izadjose na proteste napredne demokrate, prozapadni, sekularn, homoseskualci zajedno sa radikalnim islamistima, vehabijama, muslimanskim bratstvima. Kad je krenuo rat i kad se Assadova vojska povlacila iz nekih gradova prve koje su islamisti pobili su bili njihvovi saborci, demokrate, homici i ostali
![]()
Ma naravno da nece, nego samo govorim sta ej ustvari cilj sve gungule, jer taj drot je suspendovan i zatvoren, ali ovi i dalje pale okolo. Ocito da je ovo samo izgovor za neku mini revoluciju sa ciljem promjene odnosa snaga u drzavi. Laz je da su crnci potlaceni, uzivaju veca prava nego bilo ko, crnci nemaju prava kao u Americi sto imaju ni u drzavama u kojima zive samo crnci. A svako normalan zna da kad bi bijelci prepustili kormilo amerike, ta drzava propala dok si rekao keks..alemsa je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:49Ma gdje ce preuzeti vlast sta ti je, sve bi otislo u mudo marjanovo. Otisli su odavde u Liberiju, napravili tamo drzavu. I naravno najgora drzava na svijetu, sumnjam da postoji gora. Ako jedes svako treci dan, tamo si dobrostojeci.japa je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:13alemsa
Svugdje je princip zakuhavanja i izazivanja haosa isti, masama je lagano upravljati samo iskreiraj pricu koju ce da popuse i ide sve. Volio bi da crnci i latinosi preuzmu vlast samo zbog onih bijelih libtarda koji ce prvi da najebu![]()
![]()
Cuj alema duplo vise bijelaca gine od policije. Pa jarane bijelaca je 10 put vise u USA. Da preracunas u procente smijem se kladit da bi pokazali da crnaca gine barem 500% vise nego bijelaca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zar nije fascinatno da je bijelaca daleko vise a da su samo 10% (mozda i manje) populacije u zatvoru, dok je crnaca 14% drzave a 80% cine populaciju zatvora. Ubistva crnci cine 53%, assaults takodje, sve ova zesca djela su u vecini. Zamisli da si 75% drzave a samo 10% u zatvoru to je nemoguce, nevjerovatno, isto da u Njemackoj ima manje Svaba u zatvoru od Turaka, ali moze Americkom bijelcu, jer su ljudi 1 kroz 1 posteni, ko peri prst u njih nije racionalan. 12 puta je cesce da crnac opljacka bijekca nego bijelac crnca
Brate kako ti namjerno izbjegavas detalje i situacije u kojima se ljudi nalaze stoljecima. Mene stid kakvom retorikom ti pises. Izbjegavas detalje populacije, finansijske i politicke moci, ali iskreno me ne cudi ne vjerujem da to tvoj mozak moze procesuirati. Ali cu ti reci da se sluzis istom vrstom retorike kao i neprijatelji Bosnjaka, sve je to ista izradjena igra.
Rijec je o 2020, ne porice niko sta im se desilo. Danas ne zive u apsolutno nikakvoj diskriminaciji.
Navedi jedan oblik diskriminacije prema njima danas, da cujem
ma to je dobro sve objasnio Ben Shapiro u videu od 3 minute , nemamo mi šta razglabat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Nek navede jedan oblik sistematskog rasizma (koje je spominjo) u 2020. Ne moze navest fakte jer ne postoji, samo bacaju fraze kako im pase a u praksi ne mogu prikazati
Cigan Ainge mu unistio karijeru. Sve mu najgore zelim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
pa jesi ti corav jbt, sta ti imam navodit covjece jel ti u pecini zivis
@justin jbg al njegova situacija je promjenila kako igraci igraju sa povredama i paze na to, load management i ta sranja
@justin jbg al njegova situacija je promjenila kako igraci igraju sa povredama i paze na to, load management i ta sranja
Pa ne mozes navest jer nema, znas i sam da nema. Mozes samo reci da ima, a primjer u obliku cinjenica ne mozes navest (sistematski)
Medijska gungula nisu cinjenice...crnci imaju veca prava u Americi nego sto npr hrvat ima u Hrvatskoj..Yebote scenarista dobije inspiraciju za film, mora izmisljati crnca i kineza da ispuni rasnu kvotu jer ne mozes film bez toga napraviti. Kada sam vidio seriju cetiri musketira, jedan crnac hahahaha e sad nisam siguran je li americka ali to mi je nesto u tom folu. Crnce najvise ubijaju crnci u Usa, ali tada se ne ide na proteste ybg ono u stilu nek me handri nas a ne onaj drugi..
Zasto nas ne volite zavapi Lebron James o groznom sistemu i diskriminaciji u kojoj je on od srednje skole milioner..dobra neka diskriminacija.
Zasto nas ne volite zavapi Lebron James o groznom sistemu i diskriminaciji u kojoj je on od srednje skole milioner..dobra neka diskriminacija.
kad suzu nisam pustio
LeBronko narucio, naravno
LeBronko narucio, naravno

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ahahaha a he.bo majku nije realno
Cuj ti glasa cringe-a, zabitov brat isti ih babo pravio
Cuj ti glasa cringe-a, zabitov brat isti ih babo pravio
haj sto su Hrvati u Bosni "ugrozeni" nego sad nemaju ni prava u svojoj sopstvenoj **** drzavi.
@alemsa
Ovo sam radio eksperiment jer mi je kolega rekao, ako hoces bolji posao i vise poziva za intervjue moras promjeniti ime. Tako da sam ja prvo slao svoj rezime sa svojim arapskim imenom i nisam dobio nijedan poziv za intervju. U ovoj prvoj prijavi sam stavio za svoje rasu/etnicku pripadnost kao ono nedefinisano. Poslije sedmicu dana sam ovo uradio za taj isti oglas, promjenio svoje u popularno americko ime koje ima isto prvo slovo kao i moje pravo ime, a jos sam onda svoje prezime izmjenio te umjesto "ić" sam stavio amerikanizirano "ich" na kraju istog. Takodjer sam na rasu/etnicku pripadnost stavio da sam bijelackog porijekla. Ovo je bila prijava na isti posao, sa istim rezimeom. A vec sutra, na moje ogromno neiznenadjenje, sam dobio email za intervju.
@alemsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.