E moja Bosnotcity055 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:02Dobro si shvatio liga zbog korone KUP zbog manipulacija. Pošteni savez dabogda se raspali.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:54Jesam li ja ovo dobro shvatio
Ne igra se kup zbog eventualnih manipulacija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Možda je ovo nalog od onog njihovog psihijatra iz Haga da im se dodijeli titula.
- RajaBa1983
- Kontakt:
FBIH: Od danas nije obavezno nošenje maskeUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:01Kako to navijači Sarajeva slave titulu bez ikakve zaštite maske rukavice? Da se nisu i oni već unaprijed testirali![]()
![]()
sav apsurd ove odluke dolazi do izražaja ovim slavljem. Bože raskomadana ovu zemlju i podjeli je afričkim plemenima! Nadam se da će sutra biti barem 100ak zaraženih tako da se može opravdati odluka o prekidu prvenstva!

mjauuu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa tko je "štelio" taj isti savez koji se poziva na manipulacije ... Pa hebem vam mater nesposobnu u savezu vama i vašoj logici!feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:03Pa javna je tajna bila da ce se stelit Sirokom samo da se Borcu naskodi, i onda se pitaju kakve manipulacije
MITOMANI preispitajte svoje rijeci
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Bravo debilu. Mnogo si duhovit
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 jun 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Štuca li se Radivanu u Hagu, šta je puta spomenut kao da je 1992 godina....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Lazni navijaci slave laznu titulu.Prodali obraz cetnicima zarad komada lima.Postali ste najomrazeniji klub u nasoj zemlji,svako vam je gostovanje od danas 'na noz',osim kod vase bratije u BL.
lezVe do bagro
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko treba dana da sve suze se istrose, malo su oprali. Treba se vratit u normalan zivot. Al s obzirom da jos nisu prezalili 46' nasi praunuci ce morat slusat plakanje za 2020
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Racku sampion, opet!Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:53Ja cu zapoceti a pitari neka zavrse.![]()
BIT CE Zeljo........

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zeljkanovi navijaci prizeljkivali kup, kako bi mogli pustiti sirokom. Uvijek su znali stelit te utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:03Pa javna je tajna bila da ce se stelit Sirokom samo da se Borcu naskodi, i onda se pitaju kakve manipulacije
MITOMANI preispitajte svoje rijeci

- svrakino1921
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:06https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /200601161
Aj koji kompleksasi![]()
![]()
![]()

Al vidi boju tabuta
Svijetlo plava

- feniksptica
- Kontakt:
Ukoliko se poštuje socijalna distanca i udaljenost veća od metar i po i ako nije veća skupina ljudi, tako da je i dalje neophodno.RajaBa1983 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:04FBIH: Od danas nije obavezno nošenje maskeUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:01Kako to navijači Sarajeva slave titulu bez ikakve zaštite maske rukavice? Da se nisu i oni već unaprijed testirali![]()
![]()
sav apsurd ove odluke dolazi do izražaja ovim slavljem. Bože raskomadana ovu zemlju i podjeli je afričkim plemenima! Nadam se da će sutra biti barem 100ak zaraženih tako da se može opravdati odluka o prekidu prvenstva!
![]()
mjauuu
Nego gdje će kujice s kobilje glave igrati svoje evropske utakmice ( u kojima će BTW biti demolirani )
Dva najbolja stadiona u BiH ( Grbavica i BP) otpadaju, lavor ionako nije stadion, ostaje jedino njima draga i "prijateljska" Pecara.
-
- Kontakt:
Cestitke na tituli;
Stvar je u tome sto je ovo politicka odluka, svima je to jasno.. zato mi i jeste krivo, manji entitet ti odlucuje sve.. sramota Boga mi velika sramota
Stvar je u tome sto je ovo politicka odluka, svima je to jasno.. zato mi i jeste krivo, manji entitet ti odlucuje sve.. sramota Boga mi velika sramota
-
- Kontakt:
Cestitke na tituli;
- feniksptica
- Kontakt:
NIje isto Borusija Atalanta..te neki Litex tamo gospodo..ako ste gospoda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Navijači Sarajeva s nogometašima Bordo tima slave titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, guadalupe, mnon46, Proximic i 24 gosta.