Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pitao bih te da li bi tako pričao da ti je klub samo pobijedio Velež.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:35Ocito ti je svejedno da ri rs odlucuje sve, kreni od fudbala , da ne pricam o drugim stvarima .. jadni smo burazeruHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:34Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:33Ne može fudbal ali može masovno okupljanje huligana.. tu vec nema corone.. Komedija
Rs nam kroji sudbinu, umjesto da se ujedinimo i da im svima mater ebemo, ovi slave jer im je rs tako odredila.. pisam vam se u stau , huligani bez mozga
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Boze sacuvaj. Kakvo sprdanje sa vjerom. Pa Ramazan je tek prosao.Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:23https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /200601164
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse.Hocemo jos!
Ovo je sigurno najslađa titula za navijače Sarajeva
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 01 jun 2020, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:37Pitao bih te da li bi tako pričao da ti je klub samo pobijedio Velež.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:35Ocito ti je svejedno da ri rs odlucuje sve, kreni od fudbala , da ne pricam o drugim stvarima .. jadni smo burazeru
E moj glupko, nije stvar u tituli, vjerovatno bi je i osvojili da se i nastavilo, bilo bi najzanimljivije prvenstvo, velež bi ganjao Borca i stigao vjerovatno.. za opstanak bi se klali .. zanimljivo bi bilo.. ja pricam o necemu drugom, tj o tkzv rs .. da oni odlucuju sve zivo..
Zasigurno do sada liga koja je imala najbolje argumente za prekid, svako sa svakim odigrao 2 utakmice, kuci i u gostima...mislim jedina takva u Europi.
A ova priča oko 2 pobjede Zeljeznicara protiv Sarajeva je smijesna. Liga nije kup takmičenje i spominjati taj "argument" je smijesno i neozbiljno.
Pobijediti Sarajevo 2x i opet zaostajati za Bordo timom 3 boda zapravo pokazuje koliko je Sarajevo bilo SUPERIORNO ovu skracenu sezonu. Da je kojim slučajem Sarajevo pobijedilo u jednoj tekmi Zelju onda bi razlika bila cak 9 bodova, Sarajevo 48 a Zeljo 39.
Jednostavno, kompletiran glavni dio prvenstva - odluka o prekidu i proglasenju Sarajeva prvakom sasvim opravdana. Kao što sam i danas rekao, da je umjesto 22 kola odigrano 21, prvi bih rekao da nije bas najpravednije...ovako nema dileme.
Sto se tice slavlja i TABUTA...DNO DNA.
A ova priča oko 2 pobjede Zeljeznicara protiv Sarajeva je smijesna. Liga nije kup takmičenje i spominjati taj "argument" je smijesno i neozbiljno.
Pobijediti Sarajevo 2x i opet zaostajati za Bordo timom 3 boda zapravo pokazuje koliko je Sarajevo bilo SUPERIORNO ovu skracenu sezonu. Da je kojim slučajem Sarajevo pobijedilo u jednoj tekmi Zelju onda bi razlika bila cak 9 bodova, Sarajevo 48 a Zeljo 39.
Jednostavno, kompletiran glavni dio prvenstva - odluka o prekidu i proglasenju Sarajeva prvakom sasvim opravdana. Kao što sam i danas rekao, da je umjesto 22 kola odigrano 21, prvi bih rekao da nije bas najpravednije...ovako nema dileme.
Sto se tice slavlja i TABUTA...DNO DNA.
Joj šuplje priče u ovih plavih.
Da je Husref ostao ja bih vam čestitao. Jer on bi tražio titulu na terenu a ne ovaj vaš Banjalučanin koji je školovan u Zrinjskom. Eno i on slavi a Husrefa nigdje. Sram vas bilo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nadam se da onda nećeš podržavati svoj klub u evropskim natjecanjima jer vam je tkzv rs poklonila, glupko.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:40HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:37Pitao bih te da li bi tako pričao da ti je klub samo pobijedio Velež.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:35
Ocito ti je svejedno da ri rs odlucuje sve, kreni od fudbala , da ne pricam o drugim stvarima .. jadni smo burazeru
E moj glupko, nije stvar u tituli, vjerovatno bi je i osvojili da se i nastavilo, bilo bi najzanimljivije prvenstvo, velež bi ganjao Borca i stigao vjerovatno.. za opstanak bi se klali .. zanimljivo bi bilo.. ja pricam o necemu drugom, tj o tkzv rs .. da oni odlucuju sve zivo..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:38Boze sacuvaj. Kakvo sprdanje sa vjerom. Pa Ramazan je tek prosao.Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:23https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /200601164

Istina, u malo manjoj mjeri, al i ovo je šprdanje s vjerom. Prikaz dženaze, mejtaš, imam... svi elementi su tu. Nemojte bit dvolični sad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nek se zeljo halali sa titulom.
ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:38Boze sacuvaj. Kakvo sprdanje sa vjerom. Pa Ramazan je tek prosao.Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:23https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /200601164
Školski primjer krezubog "navijača" njanajeva. Ono kad skupina narkomana i alkoholičara nešto halali. Puna im usta vjere između dvije čize bijelog i par gajbi utučenih piva. Raja iz Sarajlabada za široke narodne mase.
- feniksptica
- Kontakt:
Nemoj to, ti njima kad prilozis neki dokaz, odmah ti RAdovana i Rs i surovanje spomenu. Bolje odustat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo se nemojte poceti zaliti kad vas ta ista bratija iz BL pocne krasti za sudjenje jer nemate na to pravo.Sami ste svojim javaslucima zakucali BH klupski fudbal na dno.
lezVe do bagro
Sramota i jedno i drugo.skoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:43ZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:38Boze sacuvaj. Kakvo sprdanje sa vjerom. Pa Ramazan je tek prosao.Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:23https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /200601164
Istina, u malo manjoj mjeri, al i ovo je šprdanje s vjerom. Prikaz dženaze, mejtaš, imam... svi elementi su tu. Nemojte bit dvolični sad.
Molim plavu sirotinju da ne kmeci vise, padaju serveri portala od silnih suza
NEMA NAZAD
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa ti i takvih debili ih omalovažavate da se u grobu okreću! Ti ljudi su poginuli sa SLOBODU! A ne da s ovdje pojedinci glupiraju sa kantom lima zvanom pehar tako što je osvojena gušenjem BiH! Vi sad trenutno slavite ovu nakaradnu odluku! Umjesto da ste kulturni rekli jes o prvi al iz sportskih razloga i političke odluke nećemo slaviti ovu titulu jer smo velik klub! Ponovo ste pokazali koliko ste dno! Izašli da slave "političku" pobjedu RSa nad državom BiH i oče da ih se još hvali! Pa jeste zdravi maloumnici! Ajde što vam klub ima interesa al imate li imalo časti pa da ne vidite kakve mračne sile dolaze sa ovim Vicom i šta već sad radi! Pa nije ni došao posro se po državi! Sramota!!! To je vrjedanje zdrave logike i svih ljudi palih za ovu državu!feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:31Ako si iz Sarajeva sta ti rade. Nevezano za koga navijas i u sta vjerujes i za koga glasas. a Ako ces obezvrijedit sve zrtve necovjeka koga oni spominju zapitaj se je l to vrijedno icega oko cega se ovdje pise
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Pogledaj decko hajlajce s utakmice FKS Borac..na kosevu ove sezone. Probali su..penal iz Tuzle se vidio. Al budes bolji i pobijedis i ne moze ti niko nista
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, VolimoSarajevo i 31 gost.