Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sveHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:42Nadam se da onda nećeš podržavati svoj klub u evropskim natjecanjima jer vam je tkzv rs poklonila, glupko.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:40HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:37
Pitao bih te da li bi tako pričao da ti je klub samo pobijedio Velež.
E moj glupko, nije stvar u tituli, vjerovatno bi je i osvojili da se i nastavilo, bilo bi najzanimljivije prvenstvo, velež bi ganjao Borca i stigao vjerovatno.. za opstanak bi se klali .. zanimljivo bi bilo.. ja pricam o necemu drugom, tj o tkzv rs .. da oni odlucuju sve zivo..
Okreću se i sad kad vide da vi ne vidite dalje od nosa! Umjesto da ste uzeli kulturno titulu al kulturno i odijevali ovog smrada iz RS vi upravo suprotno radite!
Bio bi svakako, i da nije korone. Red je na Srbina, taman ova sezona bila završena na najregularniji način.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:49
Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sve
Ja pricam o Srbinu koji ti sve odlucuje.. od fudbala pa na daljeskoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:51Bio bi svakako, i da nije korone. Red je na Srbina, taman ova sezona bila završena na najregularniji način.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:49
Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sve
Pa nismo mi savez da odlucimo hoce li se nastaviti ili nece,nasi su rekli da hoce da igrajuUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Okreću se i sad kad vide da vi ne vidite dalje od nosa! Umjesto da ste uzeli kulturno titulu al kulturno i odijevali ovog smrada iz RS vi upravo suprotno radite!
Ne moralisefeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Je l ovo neko iz Sirkog moralise nesto. Postavlja himne RS, zalaze se za KUP a u kupu se pjeva himna Hrvatske
Prvo nisam postavio himnu RS nego replicirao na taj post! Gdje se pjeva himan Hrvatske? I kakve to sve ima veze sa ovom današnjom kapitulacijom države BiH pred sirovinom zvanom Vice!feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Je l ovo neko iz Sirkog moralise nesto. Postavlja himne RS, zalaze se za KUP a u kupu se pjeva himna Hrvatske
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler, rishovski i 32 gosta.