Bosanska je nema frke
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Malo mi je falilo da se napijem sinoc, dobro se zavrsilo evo umacem keksa u kafu
Sretna sedma braco
Sretna sedma braco
7 1 2 1 0
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jel ima sta jadnije od ovog admina spotteda
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
A gdje su laži koje godinama šire o ugroženosti o nama kao partijskom klubu, a partije im sve dale i dan danas ih guraju koldzo i ekipa, pa ti imaš presedan u gradu gradski stadion zapušten urusava se a grad ulaze pare u privatni stadion.collector je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:23Dugo trpim i nisam htio previše da serem radi nase raje i navijaca ovdje, samo jos jednom da se sjetim plavih pudlica, koje nas prozivaju po svim mogucim forumima i spominju nekakve KARME....uhljupi to se sve vama vraca, za sve zakulisanje radnje koje ste imali prema nasem klubu, sa svojim sudcima i partnerima, a imate ih i u RS-u i u Hercegovini... Bog vas kaznio
**** li vas gradimir gojer (vas clan) i njegova inicijativa da nas klub ode u stecaj.... crkli od muke
Volim te SARAJEVO
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako ste braco
Slavio sam je,ali nekako bi mi bilo draza da smo je u 33 kola odigrali,ali ne umanjujem njenu vrijednost,samo sto mi je cudno da smo prvaci,mislim da jos nisam svjestan
Slavio sam je,ali nekako bi mi bilo draza da smo je u 33 kola odigrali,ali ne umanjujem njenu vrijednost,samo sto mi je cudno da smo prvaci,mislim da jos nisam svjestan
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- robertkosar
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo citam za Husrefa,ne znam sta da kazem. Ili covjek jednostavno misli da nije ok radi Vinka,ili izigrava budalu pa namjerno nece doci
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Cestitke na tituli bordo braco!
Velika je ovo titula vjerujte, mozda neki nisu toliko ni svjesni toga...ali o tome u narednim danima
Velika je ovo titula vjerujte, mozda neki nisu toliko ni svjesni toga...ali o tome u narednim danima
- robertkosar
- Kontakt:
Svakom svaciji obraz i kultura. Najbolje je ignorisi druzeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:56Evo citam za Husrefa,ne znam sta da kazem. Ili covjek jednostavno misli da nije ok radi Vinka,ili izigrava budalu pa namjerno nece doci
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma muka mu doso cpvjek smirio situaciju dobio sve tekme sto je dokaz ispravne odluke klubaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:56Evo citam za Husrefa,ne znam sta da kazem. Ili covjek jednostavno misli da nije ok radi Vinka,ili izigrava budalu pa namjerno nece doci
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- feniksptica
- Kontakt:
A ja ne znam ko mu i p+okusava osporit to sto je do sad uradio pa stalno napominjem ostat ce u papirima dokaz ko je sta je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zato mu treba zakljucati vrata kluba da nikad vise ne udje. Kuci dizi nos.
Uvredjena mlada... ma yebi se... Sta koji qurac pravis negativnu atmosferu, nabijem i tebe i tvoju pricu... Budi sretan zbog kluba pichko.
Uvredjena mlada... ma yebi se... Sta koji qurac pravis negativnu atmosferu, nabijem i tebe i tvoju pricu... Budi sretan zbog kluba pichko.
Al najvise mi je drago sto plavi iako prigovaraju nama znaju da bi mi nastavili i da je ovo sve da Borac ide u Evropu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Meni jedino zao sto nisam stigao na dzenazu rahmetlijiHistoricar je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:48Ovo sa dženazom im nije trebalo nikako, pokvarilo je kompletan utisak.
- feniksptica
- Kontakt:
Najgore od svega sto mu nismo halali. U grobu ce se prevrtat ko centrifugaTatamata1946 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 10:13Meni jedino zao sto nisam stigao na dzenazu rahmetlijiHistoricar je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:48Ovo sa dženazom im nije trebalo nikako, pokvarilo je kompletan utisak.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nema potrebe za takvim komentarima, kakav god da je, ostavio je neizbrisiv trag u nasem klubu. A ako mu nije drago radi uspjeha kluba, njemu na obraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.