Hadzikadic zelji kadrove konacno da ima u sistemu da se krene budzetska para obrtati, ne znam sta vam nije jasno, zeli to uraditi tako sto ce copkati mrvice koje ce mu SDA dati od kolaca, drugacije tesko moze ista.Bundesliga je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:12Gori je ovaj Hadžikadić od Radončića. Ovaj barem otvoreno piša po SDA i kada je s njima, a ovaj drugi hinja našao pljuvati opoziciju![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Trenutno mi je ispod SDA kao opcija za glasanje.Bundesliga je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:12Gori je ovaj Hadžikadić od Radončića. Ovaj barem otvoreno piša po SDA i kada je s njima, a ovaj drugi hinja našao pljuvati opoziciju![]()
Svjesno je krenuo u rušenje opozicije. Napravio im je štetu kao niko.
-
- Kontakt:
Ma jasno je meni sve, ali mi nije jasno kako je uspio prevariti Peđu i Konakovića. Vidi se da lik nema nikakav stav, a zapravo ima skrivene namjere.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-b ... /200602030
Pare hdz-u za pustanje provalica. Nije da se nije znalo sta ce alijin mali cetnik dati covicu...
Pare hdz-u za pustanje provalica. Nije da se nije znalo sta ce alijin mali cetnik dati covicu...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa to se znalo, ili je iz izborni ili MMF
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pratim ga od pocetka i prvo je bila prica podrzati ce kandidate drugih stranki ukoliko su oni kvalitetni, ali priblizavajuci se lokalnim izborima nicim nije pokazao to.Bundesliga je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:12Gori je ovaj Hadžikadić od Radončića. Ovaj barem otvoreno piša po SDA i kada je s njima, a ovaj drugi hinja našao pljuvati opoziciju![]()
Na kraju se obrusio na opoziciju iz izmisljenog razloga, sasvim su korektno i ok odradili njegov protest ali isto tako mi je i sasvim normalno da iz opozicije ne prate slijepo jedni druge, vec se bore za veci dio plijena, tj. glasaca, medjusobno kao sto to radi ova cetvorka u Sarajevu.
Hadzikadic ide u totalno i svjesno razjedinjavanje opozicije u trenutku kad je opozicija nikad brojnija, da se ne zaletim i napisem kvalitetnija iako mozda ne bih pogrijesio i da to napisem.
Ovo su godine kada sve sto nam treba jeste pamet opozicije da se ujedini, i elektronsko glasanje. S te 2 stvari imali bi potpuno drugacije rezultate izbora prije 2 godine, a vjerujem da ne bi ni bio ovaj sastav predsjednika BiH.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Kakav je plan PzP-a? Ko su ljudi koje planira promovirati? Kaže ima preko 200 ljudi za liste? Znači nova horda uhljeba željni budžeta bez jasne ideje i vizije osim dosta je više i dajte nam elektronsko galsanje. Matrica jasna, daj budžet pa ćemo ih begi čistiti 
Šuplja priča i demagogija.

Šuplja priča i demagogija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Promjenit će Mirso priču 100 puta do izbora.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:51Mirso gospodin. **** jugonostalgicare i balije at once.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Nikakve.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:53Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
Srba ima više.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, ima ih više na biračkim listama.ASD je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:02Nikakve.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:53Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
Srba ima više.
Zanimljivo će biti u miješanim općinama, Vitez je prošli put pao zbog razilaženja hrvatskih kandidata. U Varešu isto HDZ dobio jer je bošnjacima muka bila od SDA.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 02 jun 2020, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 5 gostiju.