Husrefe
HVALA TI BOŽE ŠTO SAM PITAR, NE MOGU SE VISE ZAHVALJIVATII, ALI HVALA TI
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zbog kmečanja i pominjanja radovana i ostalih bljuvotina ova titula mi je najdraža a pamtim sve titule osim one iz 1967GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:53Kako ste braco![]()
Slavio sam je,ali nekako bi mi bilo draza da smo je u 33 kola odigrali,ali ne umanjujem njenu vrijednost,samo sto mi je cudno da smo prvaci,mislim da jos nisam svjestan![]()
Nije nemoguće ali generalno to ne uspjeva, pogotovo u Bosni gdje ne možeš naći jake sponzore a navijači ne mogu toliko finansirati. Prodaja igrača je vjerovatno tu glavna ali bez uspjeha u europi suludo je pričati o tome.Zip je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:41To je period kad se vjerovalo bosnjama, pa smo cucnuli. Fala Bogu pa smo se digli na noge i evo nas ovde gdje jesmo.
Ono sto imam zelju za zivota, da dobijemo svoj stadion i da klub bude stabilan i da se sam finansira, ako je to moguce na neki nacin. Nece uvijek biti Nam i Tan tu.
Apsolutno. Veliki AmidžaZip je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:32Tan kupio upravljacke uloge krajem 2013-pocetkom 2014 godine, za taj period bilo je losih a i odlicnih stvari.
Sto se tice trofeja, u ovih 6 punih godina to je ovako izgledalo:
3 titule prvaka BiH(2014-2015, 2018/2019, 2019/2020)
2 Kupa BiH(2013/2014,2018/2019)
Doveli smo neke poznate klubove u drzavu( Lech, Celtic u LP) (Borusija, Atalanta, Bate u EL)
Imamo kamp, imamo dom gdje treniramo.
Bilo je jos stvari, al ovo je ono sto se moze na prvu napisati a pozitivno je:
Ko god misli da je Amida ubleha, moze nam svima cucnuti pod noge.
Nam preuzeo klub prosle godine, i osvojio dvije titule i kup![]()
Da nije bilo njih, brojali bi mi opet svakih 8-9 godina po jednu titulu.
Ma ja, ko zna ko će danas-sutra raskinuti ugovor sa nekim igračem a da je potencijalno na našem radarufeniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:57V3cinom ta imena jaka i nisu u planu da se dovedu.nego jednostavno iskoce pa ako se ugrabi prilika. Tako da mozda nista ne dov3demo a mozda opet bude neki Tino
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.