Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Nikakve.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:53Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
Srba ima više.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, ima ih više na biračkim listama.ASD je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:02Nikakve.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:53Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
Srba ima više.
Zanimljivo će biti u miješanim općinama, Vitez je prošli put pao zbog razilaženja hrvatskih kandidata. U Varešu isto HDZ dobio jer je bošnjacima muka bila od SDA.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 02 jun 2020, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Svakako ih ima više.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:04Da, ima ih više na biračkim listama.ASD je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:02Nikakve.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 11:53Koje su šanse da koalicija pobijedi u Srebrenici?
Srba ima više.
SDA je regrutovala ljude iz federacije da dobiju popis koji je sasvim nebitan, a neće nikad regrutovati ljude da dobiju izbore jer je Srebrenica malo i zaostalo mjesto sa malim parama u odnosu na federalne opštine.
Zavrsi Hadzikadic politicku karijeru prije nego je i pocela,a vala nikad nisam ni volio ove strebere.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Povrijedio se na pripremnoj
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cijela trenutno politika se vodi ka tome kako srušiti SDA, nekako mi izgleda da tu i počinje i završava cijeli plan, svih. Mene, generalno, ne zanima koje u vrhu i ne zanima me ko s kim hoće ili neće da uđe u koaliciju. Niko da predstavi jasan plan i program koji ide dalje od tog hajmo ih rušiti. Ali realan plan a ne ko Vučić cilj je da za 3-4 god prosječna plata bude 1000 eura, jasno da je ubleha.
Napravi plan, prezentuj ga, i uđi u koaliciju s kim god hoćeš ali ako ne ispuniš to što si rekao na sljedećim izborima je tvoj kraj i tako bi se trebalo voditi, naravno, nemoguće je očekivati da bude 100% od onog što je rećeno ali uradi barem 50% i smatrat ćemo da je uspješno.
Napravi plan, prezentuj ga, i uđi u koaliciju s kim god hoćeš ali ako ne ispuniš to što si rekao na sljedećim izborima je tvoj kraj i tako bi se trebalo voditi, naravno, nemoguće je očekivati da bude 100% od onog što je rećeno ali uradi barem 50% i smatrat ćemo da je uspješno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hajmo sarajlije pomagajte, cirkonse navlake za zube u sarajevu?? ko je najbolji zubar
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uno ovo je Bosna nije Svicarska pobogu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisko nisko
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
zna da ce kad tad dozivjet nokaut al helem nejse sada ima li kakvih sarajlija da su radili
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Otiso si Fahro, ostala je tuga
- ASD
- Kontakt:
Pa SDA ti 30 godina vlada bez ikakvog plana. Bukvalno nisu nikad ništa imali.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 jun 2020, 12:26Cijela trenutno politika se vodi ka tome kako srušiti SDA, nekako mi izgleda da tu i počinje i završava cijeli plan, svih. Mene, generalno, ne zanima koje u vrhu i ne zanima me ko s kim hoće ili neće da uđe u koaliciju. Niko da predstavi jasan plan i program koji ide dalje od tog hajmo ih rušiti. Ali realan plan a ne ko Vučić cilj je da za 3-4 god prosječna plata bude 1000 eura, jasno da je ubleha.
A svi koji su iole pokušali da nešto predstave su doživjeli kolaps.
Džaba ti plan, ako će ti SDA ostati u vlasti i narednih 100 godina. Možeš guzicu njime samo obrisati.
Ma ja to njemu za ono kad su govorili kako će Slobodu izbaciti iz PL
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, bavariapivo, Google [Bot], Sheyi, VensanKasel i 7 gostiju.