FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze ionako nemamo beka, njegova formacija bi nam legla ko kec na desetku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mahalaš ne vidi dalje od mahale. To je njegov mikrokosmos. Za sve svoje neuspjehe, poraze i nepravde, mahalaš krivi, isključivo, komšiju. Njega svijet i zivot izvan mahale, uopšte ne interesuje. Sva sreća, zadovoljstvo i uspjeh sastoji se u tome da zayebe komšiju. Mahalaš je nesretno stvorenje. Njegova sreća bazira se na tuđoj nesreći. Sliku koju gleda, uvijek je crno-bijela. Nema snage, volje, znanja, mogućnosti da si priušti kolor-televizor. Ne zato što nema, ili ne može imati novca, nego zato što će mu boje pokazati svu njegovu bijedu u punom sjaju. Mahalaš se boji sebe i najviše ga je strah vlastite zaostalosti, gluposti i neznanja. Zato sav svoj jad i čemer projicira na druge osobe i pojave, sve u želji da pokrije sopstvenu nemoć. Pogledi su mu skučeni i slijep je kod vlastitih očiju. Svu svoju snagu podredi komšijskom neuspjehu, uništavajući pritom porodicu i sve obe koji ga vole bez obzira na sve.
Sarajevo se, već odavno, odselilo iz mahale, kupilo TV u boji, živi punim plućima, širi horizonte, a mahale se rijetko i sjeti. Njegova okolina je svijet. Tu ga poštuju, uvažavaju i koristan je član društva. Tako treba i da bude.
Što bi rek'o Zenit Đozić u Hrkljušu (parafraziram): Pobjednik ide dalje, a poraženi sa žaljenjem konstatuje da je izgubio.
Sarajevo se, već odavno, odselilo iz mahale, kupilo TV u boji, živi punim plućima, širi horizonte, a mahale se rijetko i sjeti. Njegova okolina je svijet. Tu ga poštuju, uvažavaju i koristan je član društva. Tako treba i da bude.
Što bi rek'o Zenit Đozić u Hrkljušu (parafraziram): Pobjednik ide dalje, a poraženi sa žaljenjem konstatuje da je izgubio.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Valjda ce opet sjesti za sto, njegovo bi iskustvo odlicno doslo na toj osjetljivoj poziciji
- robertkosar
- Kontakt:
Ljudi ne znam kako da vam kazem ovo....
Hajrovicu raskidaju ugovor i pustaju ga besplatno!
Hajrovicu raskidaju ugovor i pustaju ga besplatno!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izgleda da se isplatila kanarincu agresivna kampanja i napadi na gospodina 
jos ja kloc izletim javno da sam za gospodina glasao sad mi vise nece biti nikakvih informacija
@denchi meni leyla kaze da nece u sarajevo jedino ako joj ado obezbijedi besplatne letove mozda razmisli
jos ja kloc izletim javno da sam za gospodina glasao sad mi vise nece biti nikakvih informacija
@denchi meni leyla kaze da nece u sarajevo jedino ako joj ado obezbijedi besplatne letove mozda razmisli
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Neeemoj..ono se ne moze opet prozivljavat
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 02 jun 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jarane sta nam pise na dresu molim te???fera je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24Izgleda da se isplatila kanarincu agresivna kampanja i napadi na gospodina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto sad može u Cirih
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:27Jarane sta nam pise na dresu molim te???fera je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24Izgleda da se isplatila kanarincu agresivna kampanja i napadi na gospodina
![]()

- betrezengorbachev
- Kontakt:
Slazem se, dobro bi nam dosao..
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Djesu pare Dino?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 13 gostiju.