Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Da im je ljevica pametna isforsirali bi nadimak Bunker boy za Trumpa, kao što on radi sa Sleepy Joe, Lying Ted Cruz, Crooked Hillary...
Ja na trgu slobode u Tuzli.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Marsal
- Kontakt:
Na skali od 1 do "popušio si" koliko je ozbiljno kad ti mobitel samo zaštopa, par sekundi kasnije ugasi se i neće više da se upali. Ne reaguje na punjač i ne može se upaliti ni kad pritisneš tipke sa strane zajedno da uđeš u onaj reebot menu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zajebanciju na stranu. Jebote MUP TK bi trebao organizovati anti-prošenje jedinicu. Pa juče na Slatini, kod Omege i Ircu mi je najmanje 10 cigana/migranata tražilo pare.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Najbolje bi bilo kad bi im narod presto davat pare.
Šta radiš na Ircu, kakvo zlo te nama dovelo

Let's talk about SIX baby!
- Marsal
- Kontakt:
Sumnjam, mijenjao sam je prije godinu. 100 maraka platio. Ovo mi se isto desilo prije par mjeseci no uspio sam ga upaliti tipkama sa strane pa u onom android boot meniju ili kako se već to zove pokrenut ga i do danas je radio bez greške kao da se ništa nije desilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trazi novi Marsale da ti ne uljepsavam.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Znaš šta su Cartman i Nerminovic radili u Beču? Eh to.
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dvije upečatljive spoznaje iznijelo je na vidjelo ubojstvo George Floyda u Minneapolisu prošlog tjedna. Da je pandemija koronavirusa odjednom postala drugorazredna vijest, te da američki predsjednik nije baš na slobodi. Dodajmo tome da je 25 najbogatijih ljudi svijeta ukupno zaradilo od početka pandemije do prije neki dan 225 milijardi dolara. 225.000.000.000 dolara. 25 ljudi. Među njima ima Indijaca, Kineza, Francuza i 16 Amerikanaca.
Istodobno dok je nestalo posla za 40 milijuna Amerikanaca i dok je 106.000 sunarodnjaka umrlo od Covida-19, njih 16 zaradili su po desetak milijardi za deset tjedana. Milijardu tjedno. Dnevno po 140 milijuna. Svakog sata po 580 tisuća, skoro 10.000 na minutu. Većina koji su ostali bez posla primali su godišnju plaću manju od 40.000 dolara. Ovaj sraz otkriva kako izgleda savršena pozornica za masovnu pobunu. Onu koja se događa ili neku koju možda još nismo vidjeli.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam za četnike, a vehabije mislim da znam ko su. Dok sam bio na fb bili su horsaši.
Nullius in verba
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nek te spoznaje uvedu socijalizam i riješen problem i niko neće srati kad se ovako nešto desi. Neće biti 225 milijardi dobiti za 25 ljudi i neće biti 40 mil onih bez posla.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:34Dvije upečatljive spoznaje iznijelo je na vidjelo ubojstvo George Floyda u Minneapolisu prošlog tjedna. Da je pandemija koronavirusa odjednom postala drugorazredna vijest, te da američki predsjednik nije baš na slobodi. Dodajmo tome da je 25 najbogatijih ljudi svijeta ukupno zaradilo od početka pandemije do prije neki dan 225 milijardi dolara. 225.000.000.000 dolara. 25 ljudi. Među njima ima Indijaca, Kineza, Francuza i 16 Amerikanaca.
Istodobno dok je nestalo posla za 40 milijuna Amerikanaca i dok je 106.000 sunarodnjaka umrlo od Covida-19, njih 16 zaradili su po desetak milijardi za deset tjedana. Milijardu tjedno. Dnevno po 140 milijuna. Svakog sata po 580 tisuća, skoro 10.000 na minutu. Većina koji su ostali bez posla primali su godišnju plaću manju od 40.000 dolara. Ovaj sraz otkriva kako izgleda savršena pozornica za masovnu pobunu. Onu koja se događa ili neku koju možda još nismo vidjeli.![]()
Ne sjećaš se kultne slike postelje u Beču???
Nullius in verba
na osnovu čega se tvrdi da su najbogatiji zaradili 225 milijardi dolara? nema nikakve logikerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:34Dvije upečatljive spoznaje iznijelo je na vidjelo ubojstvo George Floyda u Minneapolisu prošlog tjedna. Da je pandemija koronavirusa odjednom postala drugorazredna vijest, te da američki predsjednik nije baš na slobodi. Dodajmo tome da je 25 najbogatijih ljudi svijeta ukupno zaradilo od početka pandemije do prije neki dan 225 milijardi dolara. 225.000.000.000 dolara. 25 ljudi. Među njima ima Indijaca, Kineza, Francuza i 16 Amerikanaca.
Istodobno dok je nestalo posla za 40 milijuna Amerikanaca i dok je 106.000 sunarodnjaka umrlo od Covida-19, njih 16 zaradili su po desetak milijardi za deset tjedana. Milijardu tjedno. Dnevno po 140 milijuna. Svakog sata po 580 tisuća, skoro 10.000 na minutu. Većina koji su ostali bez posla primali su godišnju plaću manju od 40.000 dolara. Ovaj sraz otkriva kako izgleda savršena pozornica za masovnu pobunu. Onu koja se događa ili neku koju možda još nismo vidjeli.![]()
Let's talk about SIX baby!
Ima logike ako su to ljudi čije firme daju online servise. Moguće je da su i farmaceutske firme skočile. S druge strane imaš i one koji su isto tako čučnuli, svi oni koji imaju veze sa turizmom i uslužnom djelatnosti, kao i sa transportom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.