Ovo treba citirat na svaku stranicu da se vidi kako klub podnosi poraze
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Tristan
- Kontakt:
Pustili su Zepcu, pustili su Leotaru, pustili bi i športskim prijateljima. Iz ljubavi prema tradiciji.skoroalen je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:35Pa sami ste najavili da ćete im pustit da zayebete Borac.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24A kod nas se ne igra uopste kup
Jer misle da ce Zeljo pustit Sirokom kup i tako Borac nebi isao u Europu![]()
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
Ni Zeničani nisu toliko "zalijegali" za zeleni teren prije dve godine,kad je Borac izbačen administrativnom odlukom,iako je imao deset bodova više od njih...Ali njihovu ogorčenost razumijem...Vruća glava,klub im prvi put ispada iz Premijer Lige
Iz iskustva mogu reći da je najteže prva 4 puta..kasnije je sve lakše
Ni Zeničani nisu toliko "zalijegali" za zeleni teren prije dve godine,kad je Borac izbačen administrativnom odlukom,iako je imao deset bodova više od njih...Ali njihovu ogorčenost razumijem...Vruća glava,klub im prvi put ispada iz Premijer Lige
Iz iskustva mogu reći da je najteže prva 4 puta..kasnije je sve lakše

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahhhaha kako pjene krezubi mentoli..
Sve mogu i razumiti od njih, ali najjače mi je kad kažu 'kako se oni ne bi radovali ovoj tituli', 'tražili bi samo da se igra do kraja' bla bla. Najveća šuplja koju neko može izvaliti, da su bili na prvom mjestu, kmečali bi, molili, lobirali da se hitno prekine.
Kako je lijepo kad imaš nekog da ti završava titule, još slađi osjećaj. Punac kupio prije par godina, prošlogodišnja na sreću, evo sad uzesmo s pola muke, naredne očekujem da će to Sabrinica završiti do prvog kola. Prelijepo za vidjeti, idemo do 15og bajrama..
Sve mogu i razumiti od njih, ali najjače mi je kad kažu 'kako se oni ne bi radovali ovoj tituli', 'tražili bi samo da se igra do kraja' bla bla. Najveća šuplja koju neko može izvaliti, da su bili na prvom mjestu, kmečali bi, molili, lobirali da se hitno prekine.
Kako je lijepo kad imaš nekog da ti završava titule, još slađi osjećaj. Punac kupio prije par godina, prošlogodišnja na sreću, evo sad uzesmo s pola muke, naredne očekujem da će to Sabrinica završiti do prvog kola. Prelijepo za vidjeti, idemo do 15og bajrama..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao sam ja ovo prije par sati ali me niko ne jjebefeniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:46Ovo treba citirat na svaku stranicu da se vidi kako klub podnosi poraze

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zrinjski je gospodski klub
Pravi sportski rivali.

- svrakino1921
- Kontakt:
Molim teTristan je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:47Pustili su Zepcu, pustili su Leotaru, pustili bi i športskim prijateljima. Iz ljubavi prema tradiciji.skoroalen je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:35Pa sami ste najavili da ćete im pustit da zayebete Borac.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24
A kod nas se ne igra uopste kup
Radi objektivnog informisanja
Pustili smo i Buducnost Banovici
Prvo su nas za to optuzivali
Tako da smo zadovoljili sva tri naroda
Iz ljubavi prema tradiciji
Ne mozete ba tajne planove da nekog zajebete javno pisat, hhahahahahhahahskoroalen je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:35Pa sami ste najavili da ćete im pustit da zayebete Borac.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24A kod nas se ne igra uopste kup
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nista od ovoga Virtua,cekajuci da odgovori osvjicemo.mi jos jednu titulu
-
- Kontakt:
Da si upravu za ovo jesi, al da ste najveci krivci za prekid sezone jeste.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:48Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
Iz iskustva mogu reći da je najteže prva 4 puta..kasnije je sve lakše![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
****/vijesti/bih/ni-u-rs-u-se-vise-ne-mora-nositi-maska-na-otvorenom-proradit-ce-i-gradski-prijevoz/1784418/Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:48Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
Sad kad su pale maske, ovaj sljedeci vikend odigrajte prijateljsku utakmicu pred publikom sa vasim prijateljima Fk Sarajevo. Taman da se pripremite za Evropu.
- feniksptica
- Kontakt:
Moze naravno, na Kosevu zasto da ne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ja sam i napisao da je ovo šupački,ali da mi u ovom momentu odgovara...nisam pisao romane kao ovaj što se poziva da je BH patriota par exellence,pa zabrinut za karijere mladih igrača,bla,bla,bla...a da ima 4 boda više,ne bi pisnuo..kao što je šutio svih onih godina kad su administrativne odluke pogodovale njegovom klubu,a Borac sjebavan za zelenim stolom ,što za Evropu,što za opstanak...ne volim licemjerjenekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:41Da si upravu za ovo jesi, al da ste najveci krivci za prekid sezone jeste.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:48Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
Bolje je ipak da odigrate u Banja Luci. Mozda budete i vi gore morali igrati svoje evropske utakmice, da se pripremite. Ali odigrajte pred publikom, evo od danas moze.
-
- Kontakt:
To si upravu, od prve do zadnje rijeci.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45Pa ja sam i napisao da je ovo šupački,ali da mi u ovom momentu odgovara...nisam pisao romane kao ovaj što se poziva da je BH patriota par exellence,pa zabrinut za karijere mladih igrača,bla,bla,bla...a da ima 4 boda više,ne bi pisnuo..kao što je šutio svih onih godina kad su administrativne odluke pogodovale njegovom klubu,a Borac sjebavan za zelenim stolom ,što za Evropu,što za opstanak...ne volim licemjerjenekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:41Da si upravu za ovo jesi, al da ste najveci krivci za prekid sezone jeste.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:48Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
All-Time First Yugoslav League table
"Šuplje" priče pišete a ono što je bitno to ne spominjete. A na koji su se bošnjački članovi "spustili" nivo pa podržali genocidaše to je posebna priča.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..