Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dovoljan primjer je amazon koji sigurno nije zaradio, a njegov vlasnik je najbogatiji na svijetu
Let's talk about SIX baby!
Ma kakav Imran, sumnjam da je to uopšte isti lik, on je svakako ovdje nebitan.Heller je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:17Imaju dvije opcije, Imran je trolina a druga fakat je dovoljno glup da za cvaju kupi moj identitet, u tom slučaju mislim i znam ko će to prodati za xbon od 20, imao sam ga čak i na fb, s kladionica pdfa. Ali nema veze. Mislim da preko 30 forumaša zna ko sam prije ovog sranja. Čak su mi neki degenerici i na PLBiH peijetili davno i na pp dijelili moj FB. I **** me zaboli. Čak i ekipa s tribine zna pod kojim nickom pišem na forumu. Nije im bilo teško provaliti ko je Heller.
To je ona ista mahalska ekipica koja to radi godinama, neki od njih su sa lobotomije, a ima i dio njih sa chata. Meni su se redovno javljali pitari u inbox i govorili mi ko im je slao moj profil. Imam minimalno 15 ljudi sa foruma na FB.
Pa imaš tonu likova koji su 'eminentni' članovi foruma, ali kriju identitet k'o da će ih neko yebati, ali vole sve da znaju o svakome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nema puno razlike izmedju imrana i 80% raje na forumu.Jedino je razlika sto je on novi i nije naucio da se ponasa po pravilima.Glavu dajem da su heller,osim13,epidaurus,sarmelino itd... vise retardirani od njega.
23
To je svakako ilegalno, ne znam zasto neko ne reaguje. Cigici su napravili veliki biznis od toga. Citav dan prose da bi se vozali na elektricnim romobilima. Korzo izbjegavam. Vratimo skinse na tuzlanske ulice !

Helco i ja smo jarani do neba.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 02 jun 2020, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Joj al hejtam te električne romobile. Imam osjećaj da ih niko neće vozat za 2-3 godine.
Let's talk about SIX baby!
Kad ce u bosni biti piva u galonu, ko sok u USA?
Što Radončić podnese ostavku?
Šta se iza brda valja?
Šta se iza brda valja?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Barem smo nekad jeb.avali. Ti mi o retardaciji pričaš a ovdje lažeš ljudima koje ne poznaješ kako si pisac.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakav je to posao Freelance Content Marketing Writer?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, has, TylerBurey i 2 gosta.