Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ako hoće ko Virtov broj eto 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uleti dečko na prepucavanja bez kevlara

Ti, Virto, Blekićev no1. fan i Ja i Viber grupa Goražde
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Hairlija se izgleda skroz uozbiljio i kravata odijelo fakultet, ma gospodin haman ko Zijad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slali su meni lobotomci poruke, prijetili, ubit, zaklat

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto je tako teško povjerovati da je neko objavio knjigu? To danas može svako, čak i bez izdavača ako je spreman sam snositi troškove. Preko nekih stranica možeš čak i besplatno objaviti svoju knjigu u kindle formatu. Sakupiti tekst za knjigu možeš u tri dana, ja sam kupio knjigu izreka koje su sve mogu naći na internetu, neko ih je samo skupio na jedno mjesto i objavio kao knjigu.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 02 jun 2020, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je na fb prijetio davno nekad jedan viđeniji vehabija. Ja mu napisao da uvijek imam čvaraka u džepu ako krene na mene.
Slažem se ali čovjek živi od knjige i napisao je nije sklopioDrape je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:06Zašto je tako teško povjerovati da je neko objavio knjigu? To danas može svako, čak i bez izdavača ako je spreman sam snositi troškove. Preko nekih stranica možeš čak i besplatno objaviti svoju knjigu u kindle formatu. Sakupiti tekst za knjigu možeš u tri dana, ja sam kupio knjigu izreka koje su sve dostupne na internetu, neko ih je samo sastavio na jedno mjesto i objavio kao knjigu.
Nullius in verba
Mada ima dosta ljudi sa kojima bi volio popiti kafu, sariel, tobe, harishp, don burza
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Sinoć gledam one slike sa proslave one i pitam ovog jednog pitara reko jesu svi navijači debili ko oni iz prvog reda sa one dženaze, mogu misliti da onakvi i pišu po onom prepucavanju provokacije na nivou desetogodišnjaka, kaže lik jesu
Ma bilo ti je tu svakakvih cirkusa, znam da ih je joker jednom postrojio kad su mu prijetili, uhvatio jednog i ovaj sve propjevao. Prijetili da će mu silovati sestru, majku, a tvoj jaran bagrcavi bio kolovođa.legenda reala je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:09Sinoć gledam one slike sa proslave one i pitam ovog jednog pitara reko jesu svi navijači debili ko oni iz prvog reda sa one dženaze, mogu misliti da onakvi i pišu po onom prepucavanju provokacije na nivou desetogodišnjaka, kaže lik jesu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što su krezubi pitari sinoć radili, je na nivou osoba sa posebnim potrebama.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma i meni su prijetili. Jednom mi dođe poruka na forumu opisa mi lik đe me vidio. Reko boli me ****, pozdravi se ljudino sljedeći put.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
MA nisam se s čovjekom čuo sigurno 4-5 godina bivši jaranVirtu4l je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:12Ma bilo ti je tu svakakvih cirkusa, znam da ih je joker jednom postrojio kad su mu prijetili, uhvatio jednog i ovaj sve propjevao. Prijetili da će mu silovati sestru, majku, a tvoj jaran bagrcavi bio kolovođa.legenda reala je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:09Sinoć gledam one slike sa proslave one i pitam ovog jednog pitara reko jesu svi navijači debili ko oni iz prvog reda sa one dženaze, mogu misliti da onakvi i pišu po onom prepucavanju provokacije na nivou desetogodišnjaka, kaže lik jesu

Zadnje što sam čuo o njemu da se udo negdje u Njemačku u Hamburg

- ArtVandelay
- Kontakt:
Pa sta ucini crna hano...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Na forumu je. Šta će drugo takvo g0vno nego da se uda.legenda reala je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:19MA nisam se s čovjekom čuo sigurno 4-5 godina bivši jaran![]()
Zadnje što sam čuo o njemu da se udo negdje u Njemačku u Hamburg![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Bila je jaka ona Željina tema i čitav onaj PDF PL nekad baš su pisali ljudi koji su bili pravi navijači i koji su išli na utakmice ovo sad po onom PDF PL meni izgleda kao da su sve internet navijači niko od njih ne ide na utakmice
Oni su nešto ono svi bojkotovali i otišli na neki drugi forum nekad davno
Ko je prijetio Fruteku 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb, TylerBurey i 13 gostiju.