Trazite da vam daju ona 3 boda sto su vam ukrali kriminalci sa ghbavice.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ova retorika me podsjeca na srbe koji svoje vojne zrtve u ratu izjednacavaju sa nasima.
Na ovoj slici vidimo skulpture koje su napravila 2-3 covjeka a mozda i 1.Na vasoj morbidnoj zurci vidimo na stotine osoba koje ucestvuju u ritualu.
23
Ma nije vezano za Čelik u opšte, mi smo ispali svakako i bez ove odluke saveza nego je smješna liga i savez kojem jedan klub može pauzirati prvenstvo, apsurdistan, zbog takvih talova ovdje će se uvijek igrati u blatu pod parolom "sve je na prodaju",.TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:35Trazite da vam daju ona 3 boda sto su vam ukrali kriminalci sa ghbavice.
E jesi mu ime sakrio.

Ma ljudi, toga je bilo uvijek i biće. Bilo je gadnih stvari s obje strane, pa poslije portali imaju na čemu klikove skupljat. Zaboravit će se do naredne "podvale".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne hvalio ti klub ni bilo sta tvoje, ali ovo si u pravu.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45Pa ja sam i napisao da je ovo šupački,ali da mi u ovom momentu zodgovara...nisam pisao romane kao ovaj što se poziva da je BH patriota par exellence,pa zabrinut za karijere mladih igrača,bla,bla,bla...a da ima 4 boda više,ne bi pisnuo..kao što je šutio svih onih godina kad su administrativne odluke pogodovale njegovom klubu,a Borac sjebavan za zelenim stolom ,što za Evropu,što za opstanak...ne volim licemjerjenekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:41Da si upravu za ovo jesi, al da ste najveci krivci za prekid sezone jeste.Schlager je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:48Iščitao sam sve komentare,i moram priznati da je najlicemjerniji ovaj Ustanik ŠB....On se nešto poziva da zeleni teren bude iznad administrativnih odluka,a njegov klub je igrao Evropu 15 godina uzastopno,gdje bar 4 puta nije na terenu izborio..Samo Borac je dva puta ostao bez Evrope,kao treći,ili četvrti na tabeli,i nije dobio **** licencu...a njegov Široki Brijeg igrao Evropu kao sedmi...Ovdje okreće neku šupačku priču o "dobrobiti fudbala i Države BH",a licemjer najveći..
Ni Zeničani nisu toliko "zalijegali" za zeleni teren prije dve godine,kad je Borac izbačen administrativnom odlukom,iako je imao deset bodova više od njih...Ali njihovu ogorčenost razumijem...Vruća glava,klub im prvi put ispada iz Premijer Lige
Iz iskustva mogu reći da je najteže prva 4 puta..kasnije je sve lakše![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Meni je samo zasmetalno sto nismo sahranu obavili a ne dzenazu... Hahaha
Salu na stranu..po meni je ovo bezze glupo ko se god sjetio ovoga... Mada bi jos sramnije bilo da su je bas otklanjali sreca pa su ubrzo pjevali kontra zelje hahahaha
Salu na stranu..po meni je ovo bezze glupo ko se god sjetio ovoga... Mada bi jos sramnije bilo da su je bas otklanjali sreca pa su ubrzo pjevali kontra zelje hahahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ah sto ih boli proslava, a sta ce tek reci sa petka na subotu 

Ja sam cuo da ih je hiljade i hiljade pravile ovu scenu na snijegu, a 1 momak tabut, ostali su dosli na proslavu titule samo...
I sta sad???
Stipu ba suplje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja samo da pitam...Je li to opet željo nije prvak...
?

Svima mozete vjerovati, ali ovim plavim nikako....
Sad moralisu oko dzenaze, a kad se spominju ratni zlocinci, tada svi sute, ko kakve pichke....
Ma u petak vam treba sahranu dodijeliti, pa neka se i crkva digne... Cigani.
Sad moralisu oko dzenaze, a kad se spominju ratni zlocinci, tada svi sute, ko kakve pichke....
Ma u petak vam treba sahranu dodijeliti, pa neka se i crkva digne... Cigani.
A bitan prvak ko i prvak Ruande.
Drugu godinu kako ih Amaw laze

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma mali plavi su nebitni.poznati kao mitomani.mogu samo plakati uz hit SEDAM GODINA, OSMA DOLAZI...
Slavkinoj ekipi se najviše guralo ako cemo realno.. Smješna sudjenja i velika pomoc vas je drzala u borbi za titulu ne zanima me što su tu igrali Lendric, Stevanovic, Zeba kad bez pomoc sudija vi bi tad kasnili za Zrinjskim jedno 7-8 bodova minimalno samo budi realan.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Toliko nebitni a 90% vremena na proslavi titule o malim plavim ?
23
Nije ni bio cilj da sakrijem ime,ovo je slucajno ovako.Svaka objava koja je na public ili komentari sa stranica se ne trebaju prikrivati.
23
Da li je celik iz kasabe zenicke premjesten na forum kantonalne lige????
Sta se ceka vise ovdje moderatori???
Sta se ceka vise ovdje moderatori???
Slavko je igrao pichkast fudbal. Povede pa defanziva, i onda sudije moraju čuvat bodove. Realno toj ekipi je odbrana škripala, a ofanzivni dio sila. Bogičević i Kerla štoperi, promaha na bekovima kao i danas. Al kakav su napad igrali, da je Slavko mu.da imao, mogli su svaku mljet kao Zrinjskog dole 0:4. Al jok, braniš se sa takvim ublehama nazad, pa ne mere ljudino.samirr je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:35Slavkinoj ekipi se najviše guralo ako cemo realno.. Smješna sudjenja i velika pomoc vas je drzala u borbi za titulu ne zanima me što su tu igrali Lendric, Stevanovic, Zeba kad bez pomoc sudija vi bi tad kasnili za Zrinjskim jedno 7-8 bodova minimalno samo budi realan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anex, AVNOJ, Beli98, Hajdeee, jurisicduska, Paromlinac i 11 gostiju.