Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovdje kod nas blokirali pristup sajtovima poznatijih kladionica, bet365, paddypower, betfair...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa baš tako, treba priznat da su ljudi nadmoćniji i pametniji od ostatka svijeta i kraj priče.Zabit je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:45Na Balkan donesi četri puške i napravit će 6 autonomnih pokrajina i 11 paravojskiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Evolution87
- Kontakt:
Sa tom pretpostavkom sam i otisao, al kaze gospodja treba ti punomocHusika je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:44bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:26Evolution87 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:00Zna li neko kako mogu dobiti listing kazni za osobu koja nije u BiH trenutno na kojoj se vodi auto?
Treba ti slika njegove vozačke, odeš u MUP i tražiš listing .![]()
A i ne treba ti nista(osim ime i prezime doticnog) jer to nije nikakav tajni dokument, jednostavno objasnis sluzbenici(obicno tetki sa viklerima) iz kog razloga trazis taj izvod i sve gotovo za par minuta!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nisu oni nadmnoćniji i pametniji, već su iz ostalih imperija naučili u šta treba ulagati najviše da bi se održalo njihovo, a to su sila i propaganda.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:48Pa baš tako, treba priznat da su ljudi nadmoćniji i pametniji od ostatka svijeta i kraj priče.Zabit je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:45Na Balkan donesi četri puške i napravit će 6 autonomnih pokrajina i 11 paravojskiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
E jes teško od nas biti pametnijiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.

Ako mislite da ste glupi dodjite u Zenicu i bit ćete najpametniji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Hodanje po asvaltu. Mada ovo sa crncima nema veze s rasom, i te stvari generalno nemaju veze s rasom, nacijom, regijom itd... Nego sa getoizacijom. Zašto su crnci gangsteri, uglavnom zbog getoizacije i okoline. Zašto su Podrinjci stoka, pa zbog te iste getoizacije. Eno onaj moj jaran kojeg si upoznao, i još pun q ljudi iz Tz i Sa su odrasli po gradu i među rajom i ok su, i onda se uklope u prosjek. To zatvaranje u svoje naselje sa svojima teško da može neki napredak donijeti i da te ljudi gledaju drukčije, ko crnčugu, seljačinu, šiptarčinu...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Na stranu što se sa namjerom vrši ta getozacija, čovjeku kao osobi teško izaći iz nečeg što ti je poznato i zamjeniti to za drugi svijet.Heller je napisao/la: ↑03 jun 2020, 05:15VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Hodanje po asvaltu. Mada ovo sa crncima nema veze s rasom, i te stvari generalno nemaju veze s rasom, nacijom, regijom itd... Nego sa getoizacijom. Zašto su crnci gangsteri, uglavnom zbog getoizacije i okoline. Zašto su Podrinjci stoka, pa zbog te iste getoizacije. Eno onaj moj jaran kojeg si upoznao, i još pun q ljudi iz Tz i Sa su odrasli po gradu i među rajom i ok su, i onda se uklope u prosjek. To zatvaranje u svoje naselje sa svojima teško da može neki napredak donijeti i da te ljudi gledaju drukčije, ko crnčugu, seljačinu, šiptarčinu...
@Derdiyok haj što je MILF nego što izgleda i ima mozak

Ovdje treba jaka muska ruka.
Kosovo republjik
Kosovo republjik

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
I ta teorija je malo nategnuta. Isto tako imas cisto bijele kvartove pa narkomanija i kriminal nisu zastupljeni kao u crnackim kvartovima. Sad ti mozes tvrditi da je to zbog siromastva, ali bili su i nasi siromasni kad su dosli u St.Louis pa su danas cijenjeni građani tamo, otvorili pregrst malih biznisa, ozivjeli citav jedan kvart.Heller je napisao/la: ↑03 jun 2020, 05:15VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Nije to zato sto je neko crn a neko bijel, stvar je u mentalitetu. Imas ti i bijelaca koji su nesposobni (moldavci itd.). Oni moraju promijeniti svoj sistem vrijednosti, i nacin razmisljanja.
Pa to je getoizacija. Nema geto veze s bojom kože. Ni nacionalnosti. Jednostavno je geto. Ne izlaziš iz svog geta, ne širiš vidike, otkad se rodiš uzor su ti dileri...
Nullius in verba
Dopisnik Stava iz New Yorka piše o demonstracijama u SAD nakon ubistva Georgea Floyda i tvrdi: „Kakvi protesti, to je bila samo dobro organizirana pljačka“.
„Zaprepastila me savršena organizacija te masovne pljačke. Svi su bili jednako odjeveni, prekrivenih lica i s torbama na leđima. Kretali su se u grupama koje su se ukrupnjavale po potrebi. Na strateškim pozicijama stajali su skauti. Oni su obavještavali ostale o kretanju policijskih vozila. Policija bi stigla na jednu tačku, a prodavnice su obijane na drugim mjestima“, stoji, između ostalog, u članku iz novog broja Stava.
„Zaprepastila me savršena organizacija te masovne pljačke. Svi su bili jednako odjeveni, prekrivenih lica i s torbama na leđima. Kretali su se u grupama koje su se ukrupnjavale po potrebi. Na strateškim pozicijama stajali su skauti. Oni su obavještavali ostale o kretanju policijskih vozila. Policija bi stigla na jednu tačku, a prodavnice su obijane na drugim mjestima“, stoji, između ostalog, u članku iz novog broja Stava.
uzmi redmi note 8 pro, čak evo imas u telecomu ba akciji ako imaš pretplatu, jedan od rijetko slučajeva da je nov jeftiniji kod njih nego u radnjama

za uloženo-dobijeno najbolji mobitel koji postoji trenutno, mtk se pokazao fantastičan

onaj p40 lite tj nema google servisa, ispeglan ćeš se da ih dodas, a opet neće to biti to, jedino ako svjesno ideš da nemaš gmail i slično ili da koristiš rezervne aplikacije onda ok

Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 03 jun 2020, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sami su krivi za to. Kod mene u skoli se sve bazira na kolektivnoj odgovornosti, ako jedan zakasni svi pusimo. Somali su kraljevi kasnjenja, ako ga pitas sto je zakasnio naljuti se i hoce da se fizicki obracuna s tobom. I kad je svjestan da kasni 10-15 minuta dolazi tako opustenim hodom, nesto nevjerovatno. Ali to nije samo jedan slucaj 80 posto njih je takvo. Poslije njih na drugom mjestu naravno arapi.