Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SedrenikHz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SedrenikHz » 03 jun 2020, 02:47

svrakino1921 je napisao/la:
02 jun 2020, 19:07
Ako budu morali u Banja Luci igrat Europu
Jel moraju proc kroz Zenicu da bi dosli do Banja Luke
Pitari su kraljevi
Ono putuju kroz Zenicu-aaa ovdje smo prosle godine igrali ove u Banja Luci a iduce hajd znaj u kojoj ....materini cemo igrat
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da ti objasnim..
Ako nam je qrcu cejf, doci cemo i na Grbavicu, platit, svakako ce te se naguziti i za milju i odigrati tekme.
Imamo para krava ih ne moze pojest, igrat cemo tekme svugdje, ali igrat..
Moras shvatiti ako budemo htjeli lagano cemo vam doci u vas dom i izdominirat. To pitaj vaseg brku dobit ces odgovor slican ovome,, ziv bio :bih:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 jun 2020, 02:48

Ne znam zasto onda ispisujete po 3 stranice na 1 moj post ?
23

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 jun 2020, 02:50

Volim bahate ljude.
23

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 jun 2020, 06:12

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
03 jun 2020, 02:23
Mancini je napisao/la:
03 jun 2020, 02:05
VolimVelez je napisao/la:
03 jun 2020, 01:11
Ko ce gledat onog mazluma mancinija na forumu..
Šta ti nije jasno podveležac?
Aldineeee kad kreces sa postavljanjem barikada na Bradini? Hoces li nas pustit barem 200 ovaj put?
Kao prvo prijavljen ti je post zbog otkrivanja identiteta, a nije vam prvi put, a znate dobro da je to strogo zabranjeno na ovom forumu.
Kao drugo dogovorite se jesam li Aldin, ili Atti, ili sam neki treći!? A o prijetnjama preko pp-a neću ovom prilikom.
Kao treće konstantno pokušavate me ismijavati o nekakvom zaustavljanju na Bradini. Nije mi jasno zašto to mjesto spominjite? A kada već spominjite zaustavljanje zašto nikada ne napišite kako su vas sarajevski specijalci postrojili na Ivan Sedlu kada ste krenuli u augustu prošle godine na Koševo? Jednom vam je prošlo falsifikovanje ulaznica a drugi put nećete biti u mogućnosti jer će iste biti zaštićene. A vidjet ćete kakva je organizacija utakmice u Premijer ligi BiH, u odnosu na onu u federalnoj ligi prošle godine.
Sada piši šta hoćeš ja ti neću nikako replicirati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 jun 2020, 06:15

GOAT je napisao/la:
03 jun 2020, 02:34
Mancini je napisao/la:
.
Pozelio sam te ko 6 bodova :ljepota:
Ja tebe nisam uopšte. Totalno si mi nebitan. Trol kao i svaki drugi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 03 jun 2020, 07:19

VolimVelez je napisao/la:
03 jun 2020, 01:11
Ko ce gledat onog mazluma mancinija na forumu..
Taman se rijesili onih pavijana zenickih dolazi jos jedan. :rol: :rol: :rol: :rol:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jun 2020, 07:39

avenija je napisao/la:
02 jun 2020, 23:14
Beduin je napisao/la:
02 jun 2020, 22:45
Hocemo li gledati Olimpic na Kosevu te Krupu u BL, pitanje je, ali i sve izvjesnije da cemo gledati jos 2 oranice pored Tusnja, kada vremenski uslovi uz utakmicue svake sedmice odrade svoje.

Eto jos neuslovnije naredne sezone za klubove.
Mladost negdje mora takodjer, nema reflektora.
Mladost će rentat Bilino. Šteta bi bilo da niko ne igra na jednom od najboljih stadiona u BiH. :guz:

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 03 jun 2020, 08:11

UstanikSBII je napisao/la:
02 jun 2020, 22:19
Beduin je napisao/la:
02 jun 2020, 21:51
UstanikSBII je napisao/la:
02 jun 2020, 21:10
Samo član izvršnog odbora NS/FS BiH i direktor NK Široki Brijeg Dragan Soldo je bio protiv odluke da se prekine BHT Premier liga BiH.

Za prekid prvenstva je glasovao potpredsjednik saveza Ivan Beus iz Mostara i po tko zna koji put glasovao protiv interesa Hrvatskih klubova.

Često u politici spominjemo da je član predsjedništva Željko Komšić nelegitiman, a ne pitamo se po čemu je Ivan Beus legitiman i jeli svjestan da je uskratio Hrvatskom klubu NK Široki Brijegu borbu za Europu, GOŠK iz Gabele borbu za Premier ligu te je izbacio ŽNK Široki Brijeg iz Premier lige BiH.
Osam godina je u izvršnom odboru i ništa dobra nije donijeo Hrvatskim klubovima i za Hrvate ne bi trebao biti legitiman.
Svojim glasovanjem bez imalo stida išao je na ruku FK Sarajevo i FK Borac, a i svoj HŠK Zrinjski ostavio je bez borbe za Kup i naslov prvaka.
Jeli vrijeme da svoju funkciju prepusti nekome mlađem i poštenijem, tko će više zastupati interese Hrvatskih klubova u BiH.

Jozić Mato iz Orašja je već osam godina član izvršnog odbora i ništa pozitivno nije donio Hrvatskim klubovima pa niti svom NK Orašje i bez imalo srama je glasovao za prekid BHT Premier lige BiH. Do kada ćemo gledati i njega na funkciju u kojoj se ne zalaže za Hrvatske interese, jeli on legitiman i po čemu?

Perić Ivan iz Tomislavgrada je treći član izvršnog odbora koji je glasovao za prekid BHT Premier lige BiH i direktno se stavio na raspolaganje Sarajevu i Borcu.
O njima nitko ne piše i ne prati njihov rad u djelovanju protiv Hrvatskih interesa u BiH.
Što je učinio i koliko za NK Tomislav?
Hrvatskim klubovima nisu problem članovi izvršnog odbora iz RS, jer ljudi se bore za svoje klubove i trebaju.
Nažalost kako u politici tako i u sportu Hrvati su najveći problem sami sebi.
Ako su Hrvati iz Orašja, Tomislavgrada i Mostara protiv interesa Hrvatskih klubova i samo gledaju osobni interes, zašto da očekujemo da nas podrže iz Sarajeva ili Banja Luke.

Ne slažem se sa svime u tekstu al ostati će zapisano u povijesti da je samo predstavnik NK Širokog Brijega bio protiv ove sramne odluke! I tu padaju u vodu sve priče o borbi za nastavak sezone! Mogu ostali klubovi pričati priče kako su ovo ili ono poduzeli ali činjenica je da se "njihovi ljudi" iz savez nisu usprotivili odluci Vice i RSa! Povijest sve pamti i vrati pa će se tako i ovim ostalim beskičmenjacima vratiti čim bandit iz RS uzjaše u sedlo! Nažalost onda će biti kasno za ligu! Zar zaboravljajte da nas je RS već jednom dove pred vrata suspenzije! Kakve koristi klubovima i koeficijenti i sva ulaganja ako nam UEFA zalupi vrata! Nažalost prošla je samovolja Dodikovih ljudi i sve je moguće! Što ste tražili to ste i dobili! Uživaj te svi do početka nove sezone a onda se pripremite za opstrukcije, krade lopovluk i mutne radnje!
Bas glup tekst, cisto nacionalisticko sranje o ugrozenosti manjine. Pa zasto onda ne kazu i kako su bosnjaci zaj3bali Veleza ili Slogu. Hrvati tacno najvise kukaju u drzavi, a manjina.
Zar mora sve kroz nacionizam, majku mu j3bem i to brojanje krvnih zrnaca.
Naveo sam ti u prvoj rečenici odmah! Ali Srž teksta je ispravna!!! Klubovi su svi kao za nastavak Zrinjski recimo a onda njihov čovjek podrži prekid! Isto vrijedi za Bopnjačke članove!!! Svi su za nastavaka Sarajevo, Željo itd a niti jedan Bošnjački član nije glaso protiv prekida lige! Znači prodali su se za sitne interese Vici okreni su mu :guz: i rekli samo trpak Vice može i prije braka nije nas sramota :mrgreen:
Opet Vice. Za neupucene.
Sve se vrti oko cinjenice da su izbori u savezu i da je prevlast saeajevskih klubova oko prevlasti. Opcenito oko pokusaja promjene statuta da se sva vlast prebaci na tzv pocasne clanove saveza.
Naravno da je Vice imao interes, al ne presudan.
HŠKZ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2020, 08:16

avenija je napisao/la:
02 jun 2020, 23:14
Beduin je napisao/la:
02 jun 2020, 22:45
Hocemo li gledati Olimpic na Kosevu te Krupu u BL, pitanje je, ali i sve izvjesnije da cemo gledati jos 2 oranice pored Tusnja, kada vremenski uslovi uz utakmicue svake sedmice odrade svoje.

Eto jos neuslovnije naredne sezone za klubove.
Mladost negdje mora takodjer, nema reflektora.
Za njih sam zaboravio, ali mislim da ce to odraditi do kraja godine, najdalje.
Ali eto barem 3 stadiona ce unistavati po 2 kluba, svake sedmice tekma + domaci klub treninge mora odraditi makar nekad.
To je uzas za ionako katastrifalnu infrastrukturu. I umjesto ovako losih travnjaka, oni uslovljavaju reflektorima koje mnogi ni je koriste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jun 2020, 08:16

sta je ovo sad
svi hoce na nasoj ljepotici da igraju
Olimpic
pa polako ljudi
hibrid je kod nas na travnjaku
vrhunski travnjak
polako
navrli ko sivonje

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 03 jun 2020, 08:19

I nemojte im dozvoliti da rovu teren.
Ako uslova nemaju neka istupe iz PL.
Neka se procisti ova liga za sva vremena jednom.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 jun 2020, 08:33

svrakino1921 je napisao/la:
03 jun 2020, 08:16
sta je ovo sad
svi hoce na nasoj ljepotici da igraju
Olimpic
pa polako ljudi
hibrid je kod nas na travnjaku
vrhunski travnjak
polako
navrli ko sivonje
Nudite sa sami nebi li zaradili koju marku da platite Stilica ostali su ionako nebitni i potpisali su reprogram za licencu pod sumnjivim okolnostima

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jun 2020, 09:01

Beduin je napisao/la:
03 jun 2020, 08:16

Za njih sam zaboravio, ali mislim da ce to odraditi do kraja godine, najdalje.
Ali eto barem 3 stadiona ce unistavati po 2 kluba, svake sedmice tekma + domaci klub treninge mora odraditi makar nekad.
To je uzas za ionako katastrifalnu infrastrukturu. I umjesto ovako losih travnjaka, oni uslovljavaju reflektorima koje mnogi ni je koriste.
U Kaknju je vec uradjen jedan dio. Postavljena je trafo stanica i ti neki pripremni radovi. Nadam se da samo savez nece popustiti sa odlukom i da ostane pri tome da se moraju imati reflektori.
Jer nadat se je da ce nekad uslov za licencu biti i travnjak pa cemo moci gledati kakav takav fudbal.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jun 2020, 09:10

Olimpić će na Smiljeviće u svoj novi dom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 jun 2020, 09:21

Osim13 je napisao/la:
03 jun 2020, 09:10
Kakva ces druzenja imati sa Mancinijem na Grbavici :urnebes: :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jun 2020, 09:23

nekoIzMostara je napisao/la:
03 jun 2020, 09:21
Osim13 je napisao/la:
03 jun 2020, 09:10
Kakva ces druzenja imati sa Mancinijem na Grbavici :urnebes: :urnebes:
Idemo na istok skupa, vidjeću da mu sredimo košpice da prodaje. Jbg nek bude neke koristi od njega, a svakako su utakmice Olipika posjećene, biće keša. :opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 03 jun 2020, 09:43

Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.
Ni Radnik nema reflektore? Nešto se ne mogu sjetiti da su ih stavljali.

Mada mislim da će zbog korone popustiti ekipama, što je možda i bolje. Bolje par kola po vrućini pregrmiti nego stvarati još veću sirotinju od kokuznih klubova.

Razumijem da se reflektori traže, ali bolje da savez napravi na stadionima travu da valja, pa onda da traži od klubova neke stvari. Hebo reflektore, ako će tereni biti ko trampolina.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 jun 2020, 09:46

Riziko je napisao/la:
03 jun 2020, 09:43
Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.

Mada mislim da će zbog korone popustiti ekipama, što je možda i bolje. Bolje par kola po vrućini pregrmiti nego stvarati još veću sirotinju od kokuznih klubova.

Razumijem da se reflektori traže, ali bolje da savez napravi na stadionima travu da valja, pa onda da traži od klubova neke stvari. Hebo reflektore, ako će tereni biti ko trampolina.
Mislim da je Radnik postavio reflektore nedavno.
Po meni, treba se ouzbiljiti liga i tražiti od klubova svake godine napredak, od terena, preko prostorija unutar stadiona pa do reflektora.

Kad gledam HNL ne mogu da vjerujem da je to država s kojom mi graničimo, njihova infrastruktura je druga dimenzija naspam nas :cry:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 jun 2020, 09:46

Riziko je napisao/la:
03 jun 2020, 09:43

Radnik je skoro postavljao reflektore.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 03 jun 2020, 09:52

Mancini je napisao/la:
03 jun 2020, 06:12
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
03 jun 2020, 02:23
Mancini je napisao/la:

Šta ti nije jasno podveležac?
Aldineeee kad kreces sa postavljanjem barikada na Bradini? Hoces li nas pustit barem 200 ovaj put?
Kao prvo prijavljen ti je post zbog otkrivanja identiteta, a nije vam prvi put, a znate dobro da je to strogo zabranjeno na ovom forumu.
Kao drugo dogovorite se jesam li Aldin, ili Atti, ili sam neki treći!? A o prijetnjama preko pp-a neću ovom prilikom.
Kao treće konstantno pokušavate me ismijavati o nekakvom zaustavljanju na Bradini. Nije mi jasno zašto to mjesto spominjite? A kada već spominjite zaustavljanje zašto nikada ne napišite kako su vas sarajevski specijalci postrojili na Ivan Sedlu kada ste krenuli u augustu prošle godine na Koševo? Jednom vam je prošlo falsifikovanje ulaznica a drugi put nećete biti u mogućnosti jer će iste biti zaštićene. A vidjet ćete kakva je organizacija utakmice u Premijer ligi BiH, u odnosu na onu u federalnoj ligi prošle godine.
Sada piši šta hoćeš ja ti neću nikako replicirati.
Cuj prijavio mi post, sta cu sad u pm :urnebes:
Forzza Velez

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, tuitamo, Vanja8 i 13 gostiju.