Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Treba infrastrukturno napredovati, ali to klubovi ne mogu sami iznjeti.
Ne znam te cifre, ali da sami postave reflektore i travu, to je skupo, bar trećina budžeta klubova.
O nekim krovovima na tribinama, pomoćnim terenima i sličnim stvarima, iluzorno je i pričati.
Ajd mogu se za manje pare te neke prostorije napraviti da liči na nešto.
Ne znam te cifre, ali da sami postave reflektore i travu, to je skupo, bar trećina budžeta klubova.
O nekim krovovima na tribinama, pomoćnim terenima i sličnim stvarima, iluzorno je i pričati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ako se post odnosi na moj, naravno da sam mislio uz pomoć saveza, ako se udostoje pogledati domaće prvenstvo i uložiti nešto i u njega.Riziko je napisao/la: ↑03 jun 2020, 09:59Treba infrastrukturno napredovati, ali to klubovi ne mogu sami iznjeti.
Mislim da je u Hrvatskoj savez napravio terene svim klubovima osim Osijeka i Hajduka.
Sad su postavili uslove sa reflektorima i to bi klubovi trebali sami, ali da im savez pomogne, pa možda čak i sa punim iznosom, u obnovi terena. Da nam napokon liga i fudbal dođu na nivo 21. stoljeća.

Izbori Jagoda Evropu sa 3 poraza i jednim remijem
onaj turski klovn ispade i sa osmim ili devetim klubom kojeg je vodio

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Jagodić je nas samo u porazu kod vas vodio, ako na to ciljaš.
Krunić je vodio do tad.
Krunić je vodio do tad.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Jadan i cemeran je klub koji Jagodic vodi.
- Beduin
- Kontakt:
Sloga na Tusnju.Riziko je napisao/la: ↑03 jun 2020, 09:43Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.
Ni Radnik nema reflektore? Nešto se ne mogu sjetiti da su ih stavljali.
Mada mislim da će zbog korone popustiti ekipama, što je možda i bolje. Bolje par kola po vrućini pregrmiti nego stvarati još veću sirotinju od kokuznih klubova.
Razumijem da se reflektori traže, ali bolje da savez napravi na stadionima travu da valja, pa onda da traži od klubova neke stvari. Hebo reflektore, ako će tereni biti ko trampolina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Samo da se ne igra na onom njihovom sarenilu, epilepticni napad dobiti od onih silnih boja.
075 ❤
075 ❤
Pardon, u pravu si.
Ybg ubili ste mi živce ovim kriminalom i farsom koju ste izveli kroz ove nebulozne odluke.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
A đe mega giga TittyJizzCum Arena od 40 miljona?Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:14Sloga na Tusnju.Riziko je napisao/la: ↑03 jun 2020, 09:43Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.
Mada mislim da će zbog korone popustiti ekipama, što je možda i bolje. Bolje par kola po vrućini pregrmiti nego stvarati još veću sirotinju od kokuznih klubova.
Razumijem da se reflektori traže, ali bolje da savez napravi na stadionima travu da valja, pa onda da traži od klubova neke stvari. Hebo reflektore, ako će tereni biti ko trampolina.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Beduin
- Kontakt:
U Cemerici dalekoj ceka da se u dijelovima prebaci.Heller je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:38A đe mega giga TittyJizzCum Arena od 40 miljona?Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:14Sloga na Tusnju.Riziko je napisao/la: ↑03 jun 2020, 09:43Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.
075 ❤
075 ❤
Retardirani savez nije u stanju da osposobi dva terenan u drzavi. Nek naprave teren na Tusnju u Vrapcicima i jos jedan da se barem moze lopta normalno kotrljati
Čuvari časti Walter identiteta.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Bolan srce ce te presjeci....

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
bravo
Tusanj i Vrapcici i naravno KOSEVO
Uz Bilino i Grbavicu
napravili bi iskorak u infrastrukturi a u kvaliteti igre da ne pricam
pa na Grbavicu ko god je dosao proigrao je na novom terenu

mislim da je negdje oko 1,5 milion vrhunski teren sa grijacima
e sad ima li Savez te pare ili mozda sa lokalnom zajednicom skuckat i odradit to ne znam
Nama u Mostaru treba hladjenje a ne grijanje.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma i nije.Ali kakva ledina je bila ovo sad je dobro.
Neravan je i tvrd.
Jednoga dana ce i to leci.
Dobro smo zivi,..suti.
Zadnja izmjena: PappiPapp, dana/u 03 jun 2020, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nema prostora adekvatnog u Tuzli gdje je god pokušano bio je odgovor urbanističkim planom grada nije predviđeno za sportske terene već za tržne centre. Postojeći stadion u S.Hanu je potpuno renoviran al nema prostora ljudi na divlje okolo napravili kuće i neće da se izmjeste nuđen im višestruki iznos.Heller je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:38A đe mega giga TittyJizzCum Arena od 40 miljona?Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:14Sloga na Tusnju.Riziko je napisao/la: ↑03 jun 2020, 09:43Olimpik na Grbavici, kod nas Krupa, ako se gdje god Mladost uvali, pa pola ekipa nema stadiona.
Koristi se Tušanj kao gradski stadion koji je u lošem stanju gradonačelnik godinama pere novac na radove i plaća se po svakoj utakmici tako da on nije besplatan. U više navrata Azmir predlagao da učestvuje pola da se Tušanj uredi al politika je protiv.
Znam ja drug,npr drenaza je na Kosevu odlicna pa i ako je teren star podnese kisu itd dok drugi tereni lice na kaljuzu,treba naprqvit kao kod Zelje 3 terena barem svima je to u interesu,a ne da molimo boga da nema kise il slicno
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, laszlo, Morpheus i 33 gosta.