Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat
jes to picka ne smijes se pobiti 

Bilo je i toga, ali se nekad ne isplati, gubis disciplinske poene i ostanes bez par sedmica dopusta. Saburaj i yebi sebi sve sto si doso.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa to ti i govorim. Nisu sami krivi za to, krivi će biti što su njihova djeca takva. To je geto. Stanje zatočenog uma.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:24Sami su krivi za to. Kod mene u skoli se sve bazira na kolektivnoj odgovornosti, ako jedan zakasni svi pusimo. Somali su kraljevi kasnjenja, ako ga pitas sto je zakasnio naljuti se i hoce da se fizicki obracuna s tobom. I kad je svjestan da kasni 10-15 minuta dolazi tako opustenim hodom, nesto nevjerovatno. Ali to nije samo jedan slucaj 80 posto njih je takvo. Poslije njih na drugom mjestu naravno arapi.
Ja imam jarana s faksa. Imo dobar poso u Offenbachu, otišo na lošije plaćen u Leipzig da pobjegne iz Balkanskog geta.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Turci su prvaci odgovornosti. Kao što kaže Igor Rakočević: Igraš u klubu čiji je budžer 20 miliona dolara a zapadne te na treninu poderana lopta i klupski autobus kasni 30 minuta.
- ASD
- Kontakt:
I Somalijci su Arapi.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:24Sami su krivi za to. Kod mene u skoli se sve bazira na kolektivnoj odgovornosti, ako jedan zakasni svi pusimo. Somali su kraljevi kasnjenja, ako ga pitas sto je zakasnio naljuti se i hoce da se fizicki obracuna s tobom. I kad je svjestan da kasni 10-15 minuta dolazi tako opustenim hodom, nesto nevjerovatno. Ali to nije samo jedan slucaj 80 posto njih je takvo. Poslije njih na drugom mjestu naravno arapi.

- Slatinash_7
- Kontakt:
Jednom prilikom bio sam na tekmi eurolige u Charleroi,igrali su protiv Efesa, tamo nekih 5-6 balkanaca, Barać, Mačvan (čini mi se), bio ljevak Makedonac,pleja igrao i hajde dozovem ja Baraća nekako,daj sliku drzi ne daj,bolan reko fali vam samo Bosanac daj mi kakav dres,trening opremu bilo sta,govori čovjek zabranjeno nam je to, nike fuš dobijaju,osipaju se ljudi,meni to bilo nevjerovatno al haman da je istina
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Na osnovu cega ? Daleko je to.
Kao sto cu i ja iz ovog.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma kulturološki je imalo utjecaja. A Arapa ima svakakvih, Sirijci i Jordanci izgledaju 2x evropskije od Šipaca i Turaka
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Naravno. To je zato jer nisu pravi Arapi. Po ponašanju jesu ali genetički nisu.
Pravi Arapi su samo ovi dole. Saudijska Arabija i okolina.
Šiptari su porijeklom. Tamo gdje je Azerbejdžan.
Dok su pravi Turci izumrli miješanjem.
Zna li neko da li radi slanje pismonosnih posiljaka u postama subotom ?
Znam da im salteri za uplatu rade.
Znam da im salteri za uplatu rade.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Mogu misliti koje ce to biti deranje guzova

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Znači Husika popravlja mobitele,

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
https://www.klix.ba/vijesti/bih/parlame ... /200603010
Koliko im ruku treba za smjenu ove dvojce? Predpostavljam da ce snsd i bratske im partije sda i hdz biti protiv.
Koliko im ruku treba za smjenu ove dvojce? Predpostavljam da ce snsd i bratske im partije sda i hdz biti protiv.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.